Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האחיינים (גיל 9-12) קבלו חתול במתנה.

הפלוס הראשון-משחקים עם הגור (בן חודש וחצי) ולא תקועים כל הזמן בטלפון :)

אני רוצה לעזור להם במציאת מידע נרחב ככל הניתן אודות חתולים בכלל והסקוטיש סטרייט בפרט.

מדובר בחיית מחמד ראשונה בבית-אין כל ניסיון קודם.

כל מידע (יותר נכון ,מקור מידע) אותו אעביר אודות אופן הגידול יתקבל בשמחה.

מהמעט שהצלחתי למצוא-מדובר בחתול ביתי , רגוע שאוהב ילדים.

מצרף תמונה של הגור החמוד (עדיין אין לו שם ).

תודה למגיבים

IMG-20200413-WA0008.jpg

• מעניין 1
פורסם

ולזכור שזה לא חתול, זה גור של חתולים ולכן יש גם להיזהר איתו וגם להבין שהוא לא מבין עדיין כלום..

לשים עין על הילדים שלא יגזימו...

להיזהר מחלונות ומרפסות.

אוכל איכותי לגורים+מים חופשי.

למצוא וטרינר אמין ומנוסה, לחסן ואחר כך לעקר/לסרס.

המון סבלנות והמון סלחנות, יגיע שלב שהוא ינסה לשחק עם כל דבר כולל וילונות, אם יש ריהוט עור (למה אנשים קונים את זה) כדאי לכסותו.

לאהוב אותו!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אוי, נמסתי.
הניסיון שלי הוא עם הסקוטיש סטרייט הנ"ל:

spacer.png

-JoBXtvnzEPhOq11xSLVeb7KxuriAL8wRzu-rPQSp7i6UhSUHXsG3vjkBe4lxQJ3j08qAzFn4L_BR_KaqRCoclNQC77X9W5BiRAfqsLRo1IMEikESWzn8xFhsP0_sMYP4jJoMfwVFEFnGdykJRGnqb4aLWPMBi4Y20gd37StaWHkP7ckfHy5spvVVnVcmkPeXDfEkaf7B2xA27EV0-cPCC-Nb-KJT8LEhQCzwiZCsquB_PAMknOwUKpATjAXce_T09Rsy4QtRd--A8TvxsgAU8yTvdplsqv679O_iz_jwzU9-57hGrFznr2j7BWD81vKNZL9xhclKtJCXlYTZXPny6SDbv15ymyXx6kbqxivTcrU0ffoozVuHMWIi8PB1YYLPoLu1XjIWvANeA759qa9c9lLQzdVbS_InWOAqTnSklrNxs_oO9tKZ8TMTVNQ-KVlDLOTAWUSIp1nvcfVvTKb5amFfkajRUKYYz7XlFoLev4ly2eV-uecNQ-MQWOosPbMvkXZ8DqkYuROPX8GYPb0RkxuUNNvtHxtbRYTmaaXmfFzhUCCZGTkAC3lnV0-NhYxGWt1KpXDKgrYQMROCuQvsV6FPkpbMqg5rttV5-A5GtVRN2WAl4J1Kpeu1BKGjxBCjFdTSKvNHfKhm5PGS2P0rMUajsHcnOsZE0pDzDdYeuOjjWBc0M06u1m7RV3Y2k0=w1292-h969-no

בחור חמוד שאין דברים כאלה.
מה תרצה לדעת עליהם ? כמו שאמרת, הם חברותיים בטירוף. כמה שאני לא מנסה להציק ולעצבן אותו, הוא אף פעם לא מאבד עשתונות ותוקף.
בתור גורים הם כמו כל החתולים משייפים ציפורניים על כל רהיט אפשרי. יש דרכים לפתור את העניין, אבל לרוב אלו דרכים לא סימפטיות במיוחד, אז פשוט להשתדל לגזור לו ציפורניים כל כמה ימים.

באופן כללי - הטיפול דומה לטיפול בכל חתול אחר.
מצאו לו כמה צעצועים נחמדים כמו עכברי צעצוע קטנים, לייזר, כדורים שתלויים על שרוכים וכו'.
אגב - יש להם נטייה להשמנה, על אחת כמה וכמה אחרי עיקור\סירוס. קחו זאת בחשבון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

די, אני נמס...

בגדול, אין מה להוסיף על התגובות המעולות לפניי.

בניגוד לחתולי רחוב שבהם אתה צריך מזל כדי לקלוע לאופי מסוים, יש גזעים מסוימים של חתולים שהם פשוט נטולי אגרסיביות (ואינסטינקטים!) כך שאין מה לחשוש משליפת ציפורן או נשיכה.

צריך בעיקר לעבוד עם הילדים שיתייחסו בזהירות לחתול.

חוץ מזה - עיקור / סירוס / חיסונים ולקנות מזון טוב ומגוון. אני משתדל להחליף כל פעם למזון אחר, עדיף בלי דגנים ותירס. כן, עולה פי 4 מלה-קט בסופר, אבל ככה זה כשלא רוצים להרוג את החתול.

אם תרגיל את החתול לסשן חיתוך ציפורניים אחת לכמה שבועות, יהיה יותר קל בהמשך - למרות שזאת לא באמת בעיה עם הגזע הזה.

לגבי צעצועי גירוד - לכל חתול יש העדפה אחרת, לצערי אין ברירה חוץ מלנסות כמה עד שמוצאים עמוד גירוד מתאים.

חול - אני קונה כמה סוגים, ומערבב. יש כל מיני מוצרים מתחכמים למיניהם של חול מתגבש ושאר חרטט ושמן נחשים - שטויות, את כולם צריך להחליף בסופו של דבר בערך באותה תדירות, לא יקרה כלום אם תישאר רק עם יורו-קיטי מעורבב בחול מבושם אחר כלשהו.

לגבי מידע נוסף - יוטיוב חבר טוב, יש לכל גזע מסוים שלל סרטונים ומדריכים.

נ.ב.:

אצלי מככבת בבית "אקזוטית קצרת שיער" שזה בסך הכול שם מפוצץ לפרסית עם שיער באורך בינוני. מילא שהיא לא יודעת לשרוט או לנשוך, היא אפילו מפספסת קפיצות מרהיט לרהיט (מיומנות חתולית בסיסית, הלו)... חתולה מקולקלת, אבל מאוד מאוד ידידותית ומלווה אותי לכל מקום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המון תודה על המידע.

הבנתי שהגזע נבחר בקפידה לאחר התייעצות עם חברים בעלי ניסיון .

לי אישית קצת קשה להתחבר לחתולים אחרי כל התמונות הווידאו  (תודה מיוחדת לסינים שהמציאו את הקורונה 👿) אני עוד עשוי לשנות את דעתי על 😼

פורסם
לפני 20 שעות, Tida-man כתב:

מצרף תמונה של הגור החמוד (עדיין אין לו שם ).

מהמם! מזל שהילדים שלי לא רואים את זה.

אני לא חושב שיש ויכוח לגבי השם - או וויסקי או סינגל (מאלט). 😉

שיהנו! 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...