Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במרכז שקע מצת ובצד שמאל שקע 110V (אני מאוד אופתע אם זה שקע 220V)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שקע 220V ( מותאם לישראל),

לגבי הדש אכן נראה מיושן אבל נראה אחד לרכבי עבודה, משהו שלא יתפרק בעוד 10 שנים,
הכפתורים מסיבים וגדולים עבור אפשרות ללחוץ על הכפתורים עם כפפות.

• אהבתי 1
פורסם
שקע 220V ( מותאם לישראל),
לגבי הדש אכן נראה מיושן אבל נראה אחד לרכבי עבודה, משהו שלא יתפרק בעוד 10 שנים,
הכפתורים מסיבים וגדולים עבור אפשרות ללחוץ על הכפתורים עם כפפות.
איפה יש לו עוד שקעי 220 ?
כמה אמפר זה ?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

רכב אמריקאי קלאסי, מיליון דולר מבחוץ ועודף מדולר מבפנים. תראו היכן מיקמו את כפתור ההתנעה, מזל שלא מצאו מקום נמוך יותר. אבל בתכלס זה רכב עבודה וככזה, האינטריאור מספק בהחלט וכבעל עסק, אם לא הייתי מעדיף ניהוג ונהיגה, יש סיכוי שהייתי עובד לבהמה כזו פשוט כי זה יותר משתלם כלכלית. 

פורסם
בתאריך 14.3.2020 בשעה 23:30, yd b-4 כתב:

מכוניות אמריקאיות זה משהו מוזר עיצוב חיצוני מרשים עם פנים מיושן ורמת גימור נמוכה (חשבתי לקנות טראוורס 2010-12 מה אני אגיד לכם הפנים שלה לא מתקרב לB4 2010 שלי היום. יותר מזכירה אימפרזה 2002) . ואבזור עד השמים למשאית לא ברורים החברה האלו.

האינטריור של הדודג' הרבה יותר יפה לטעמי. האמת שבכלל דודג' שיחקו אותה עם הראם החדש.

123.jpg

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

השקולים היו נוחות נסיעה,

תנאי רכישה ואחזקה

הראם נפסל משום מה כמעט מייד הייתה התלבטות בין הפורד לסילברדו,

הרכב נרכש במזומן (לא עסקת תשלומים).

• תוכן חדש...