Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה שנת 2008, הנעתי אותו כרגיל, לא לחצתי על כלום והאור איתות של צד שמאל פעל באופן רציף, ניסיתי לאותת שמאלה/ ימינה וכלום לא משתנה, האור ממשיך להיות פועל... נסעתי ככה וכשכיביתי את הרכב האור עדיין ממשיך להיות דלוק.... ניתקתי את המצבר וחיברתי חזרה והכל הסתדר... זה פעם שנייה שזה קורה לי, למה זה קורה? איך מסדרים שזה לא יקרה שוב?

89090684_2487081878212835_83486222839709696_n.jpg

89257444_2555475491341446_7062392454854475776_n.jpg

89289078_522030008715448_7504176476002975744_n.jpg

פורסם

בס"ד

ככל הנראה, הממסר שאחראי על הפעולה, נתפס.
החלפה שלו תפתור את הבעיה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• מעניין 1

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד

ברגע שתזהה את מיקומו, הולכים לחנות ח"ח שולפים במשיכה החוצה וקונים אחד זהה במקום.

• מעניין 1

פורסם
לפני 2 דקות, rotemb כתב:

בס"ד

ברגע שתזהה את מיקומו, הולכים לחנות ח"ח שולפים במשיכה החוצה וקונים אחד זהה במקום.

אוקי איפה הוא ממוקם?

פורסם

בס"ד

לא יודע להגיד, יכול להיות אם אני זוכר טוב, שזה קשור למכלול איתות חירום.
ישנם 2 אופציות:
1. ללכת לחשמלאי רכב אמין
2. לבצע חיפוש ברשת לגבי המיקום של הממסר.

פורסם

בד"כ מתחת להגה. זה אותו ממסר שעושה קליקים שאתה שומע בזמן איתות. כתוב על הממסר פלאש..
הייתי בודק יותר לכיוון הידית במקום הממסר

Sent from my SM-A705F using Tapatalk

פורסם
לפני 14 שעות, רוני והאונו כתב:

בד"כ מתחת להגה. זה אותו ממסר שעושה קליקים שאתה שומע בזמן איתות. כתוב על הממסר פלאש..
הייתי בודק יותר לכיוון הידית במקום הממסר

מה יש לבדוק בידית?

פורסם

כמו שאמרו יש לך 2 אפשרויות, ללכת לחשמלאי או לפתור לבד במידה ואתה מעוניין להשקיע קצת זמן למידה וביצוע (יותר מ-15 דקות). 

עדיף מלתחילה למצוא סכמת חשמל לרכב שלך אבל גם בלי זה אפשר להסתדר ולהתחיל לחפש בבתי הפיוזים איפה נמצא הממסר הסורר (מתחת להגה וגם בתא המנוע) 

פורסם

רציפות מגעים עם רב מודד
אם הפלאשר היה תקול הוא היה מפסיק לעבוד בכלל. העבודה שלו זהה אם מאותתים ימינה או שמאלה או 4 ויקרים. הוא לא יודע להבדיל.
אם התקלה היא על צד אחד בלבד כדי לבדוק את מה שמווסת את המתח. שזה הידית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם יש מערכת אזעקה ישנה ברכב? המערכות האלו מפעילות צופר ואיתותים ויתכן שהם גורמות לקצר לפנסים איתות של צד שמאל.

• תוכן חדש...