Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש קארספורום: 14.2.2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בדרך כלל אני סובלני מאוד כלפי פעילות משטרתית לאכיפה, מחסומים אקראיים וכו'. במקרה הזה יש לי הרגשה שהשתמשו בהם בצורה סלקטיבית ככלי לניגוח כי הפריע למישהו באיזור (הציבורי לחלוטין) שאנחנו "מחללים שבת" - ואז הבדיקות וההורדה מהכביש הן רק אמתלה חוקית. אם כן זאת בושה לעיריה ובושה למשטרה, וסליחה על הדרמה אבל זה מזכיר משטרים אפלים. להגיע שמח ו - hyped למפגש שבו אתה מצפה לדבר עם אנשים דומים על התחביב שלך ולזכות לקבלת פנים כזאת זה לא משהו שצריך לקרות.

Ambush.jpg

אגב אם העדכון האחרון מפבל עדיין בתוקף כפי שאני מקווה הם לא הורידו מהכביש אף אחד מהפורום, אלא רק עוברים ושבים אקראיים שהזדמנו למקום.

אחרי שהוצאתי את זה - היה כיף כתמיד, יש אחלה חבר'ה וה C63 הייתה מטורפת עם תאוצה מעוררת בחילה :lol: מקסים שנהג סירב בתוקף לאפשר לי לנסות את מצב מסלול בגלל שגם מצב דינמיק השרה עלינו sheer terror, ותכלס הוא צדק.

IMG_20200214_170826.jpg

(מחוץ לפריים: מקסים ואני מתאוששים מהנסיעה הקצרה)

נציג לובינסקי עם ה ZS EV היה ענייני מאוד ונחמד היה להתרשם מהרכב שכנראה לא הייתי חושב לבדוק אותו מקרוב בהזדמנות אחרת. הופתעתי לטובה מעיצוב והאינטריור שלו (אבל ג'יפון חשמלי עדיין רחוק ממני שנות אור :wink:)

עריכה אחרונה על ידי itaimoto
פורסם

איך ידעו על המפגש?, מלבד מלקרוא פה...

צירוף מקרים...??

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כמו כל דבר במדינה - בפועל הדברים מורכבים.

לא באנו לחפש מלחמות.

השוטרים - אפשר לעשות את העבודה ואפשר להטריד. הם הטרידו.

רכב הפיקוח של עיריית בני ברק - לא קיבל דוח על מספר לא תקין.

הנבלה החרדי שפיקח מרחוק, נסע בשברולט עם תאורת בלמים לקויה. למרות שהצבעתי על חוסר התקינות, ענו לי שהם מחליטים את מי לאכוף, ושלא אנהל אותם. זו אכיפה בררנית.

היום החלטתי שבפסח הקרוב - אדאג לאכול חמץ כל יום, וביום כיפור הקרוב - אסע לטייל במדבר, ואוכל בשר עם גבינה. רגע, זה קורה בכל פסח ויום כיפור.

20200214_154751.jpg

20200214_145809.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

הקטע עם המשטרה בכניסה סתם ביאס.

ייבשו אותי 30-40 דקות על כלום, מן הסתם לא מצאו כלום כי הרכב מקורי כפי שהגיע מהיבואן. גם הבדיקה הייתה חפיפניקית.

אחרי זה גם איזה קטע עם חרדים שהפריע להם המפגש.

היה נחמד לראות קצת אנשים מהפורום ולשמוע על ה-MG, למרות שהיה נחמד אם היו מדבקות עם השמות הפרטיים ושם המשתמש, כדי לדעת עם מי מדברים.

הצעה שלי - אולי להעביר את המפגשים למקום אחר ונעים יותר.

לדעתי איירפורט סיטי בשעות האלו יכול להיות מצוין. יש חניה גדולה, אין חרדים שהמפגש מפריע להם, לא ראיתי שם ניידות שמסתובבות ויש גם בונוס - יש איפה לשבת לאכול אם רוצים.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לחברת הפורום המקסימה murzilka אשר טרחה לעדכן אותי לא להגיע. מבאס מעט, אבל זו המדינה בה אנו חיים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה נחמד, הקטע עם השוטרים באמת ביאס.. נאלצתי לחתוך מוקדם כדי לבקר את סבא שלי לא רחוק משם בתל השומר..

עד הפעם הבאה :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • אחראי פורום
פורסם

משטרות נפלו עלינו במפגשים, פיזרו ימי מסלול ובכלליות הצטברות של יותר משני רכבים שהם לא ליסינג, מקפיץ להם את הפיוז. לא חדש, קרה ועוד יקרה. מי שחושש יודע מה לעשות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני כנראה היחיד שלא נבדק, אולי זו האסטרה. טוב שלא הגעתי בסיוויק סטיישן.

למרות המאעכרים הדתיים שניהלו את המשטרה וההצקות, היה נחמד לפגוש באנשים (לפחות אלו שפגשתי, נו...). ואני מצטרף לרעיון האיירפורט-סיטי שהועלה כאן. מועדון אלפא קלאסיק נפגש שם (אם כי במגרש חנייה קטן שהם הצליחו לשריין רק לעצמם, אז קארספורום כנראה יצטרכו למצוא מגרש אחר- לא בעיה מיוחדת.

וחבל לי על פבל שטרח ובסופו של דבר ראיתי אותו מבואס- מבין ללבו.

פורסם

מועדון קבריולט ישראל נפגש שם, גם מועדוני אספנות, יצא לי לבקר שם, לא ראיתי שהיו להם בעיות.

למעשה, גם היום עברתי שם, היה רגוע ושקט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה למשטרת ישראל בחסות עיריית בני ברק שדאגו לבדיקת תקינות כלי הרכב שלנו כדי שלא נתקע חלילה בדרך חזרה בזמן השבת.

טוב לדעת שעירייה משקיעה מאמצים אפילו שנפגשנו בחלק של אזור התעשייה שגובל בעיר ולא נמצא בפועל בתחומה, תמיד נותנים אקסטרה.

תודה רבה (והפעם לא צינית) לנציגים של MG על הסקירה של הרכב החשמלי שלהם, נראה שהוא אופציה מצויינת למשפחה שנוסעת בתוך גוש דן ומחפשת רכב זול לתחזוקה ובעל אחריות ארוכה בשביל השקט הנפשי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
כמו כל דבר במדינה - בפועל הדברים מורכבים.

לא באנו לחפש מלחמות.

השוטרים - אפשר לעשות את העבודה ואפשר להטריד. הם הטרידו.

רכב הפיקוח של עיריית בני ברק - לא קיבל דוח על מספר לא תקין.

הנבלה החרדי שפיקח מרחוק, נסע בשברולט עם תאורת בלמים לקויה. למרות שהצבעתי על חוסר התקינות, ענו לי שהם מחליטים את מי לאכוף, ושלא אנהל אותם. זו אכיפה בררנית.

היום החלטתי שבפסח הקרוב - אדאג לאכול חמץ כל יום, וביום כיפור הקרוב - אסע לטייל במדבר, ואוכל בשר עם גבינה. רגע, זה קורה בכל פסח ויום כיפור.

צודקים.

אתה מנהל פורום- לא מנהל משטרה.

סלע

פורסם

נכון, איך אנשים בכלל מעזים להתלונן על אכיפה סלקטיבית שמנוהלת ע"י נציגי עריית בני ברק (שלמיטב ידיעתי לא בעלי דרגות ומדים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...