Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש קארספורום: 14.2.2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי במקרה הנ"ל עדיף להיות חכמים ולא צודקים.

נכון שזה מעצבן , אבל אנחנו בעמדה נחותה. וחבל להלחם מלחמה שמראש התוצאה ידועה.

כדאי מאוד להעביר את המפגש למקום נטרלי יותר , אין שום סיבה לתת להם את התענוג שנסבול בגללם.

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצם העובדה שהם גרמו שהמפגש הבא יערך במקום אחר אומר שהם עשו את שלהם.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

צריך לדעת לבחור את המלחמות שלך. הקרב הכי טוב של כל סמוראי זה קרב שלא התקיים. במלחמה הזאת לא יהיו מנצחים, אז למה להתחיל אותה?

פורסם
מכיר את המושג ״כולם שווים בפני החוק״?

מכיר.בטח מכיר.

הבעייה היא שפתגמים למדנו בכיתה ג כאשר מורה לא הגיע ונכנס ממלא מקום.

במבחן המציאות עומדים מעט מאוד פתגמים, אם בכלל.

סלע

פורסם

אגב אם העדכון האחרון מפבל עדיין בתוקף כפי שאני מקווה הם לא הורידו מהכביש אף אחד מהפורום, אלא רק עוברים ושבים אקראיים שהזדמנו למקום.

אחרי שהוצאתי את זה - היה כיף כתמיד, יש אחלה חבר'ה וה C63 הייתה מטורפת עם תאוצה מעוררת בחילה :lol: מקסים שנהג סירב בתוקף לאפשר לי לנסות את מצב מסלול בגלל שגם מצב דינמיק השרה עלינו sheer terror, ותכלס הוא צדק.

[ATTACH=CONFIG]527735[/ATTACH]

(מחוץ לפריים: מקסים ואני מתאוששים מהנסיעה הקצרה)

אני. צריך להחליף צמיגים (היה ידוע לי מראש, מחכה שיגיעו לפנצ'ריה) ולהגיע למשטרת בני ברק.

החרדי הבן $^%$&^ הציע לי להניח תפילין. שלחתי אותו מאוד רחוק.

והמפלצת של AMG, אוי איזו מפלצת!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הקטע עם המשטרה היה מאוד מבעס. איך שעצרו אותנו יצאתי מהאוטו והתחלתי לצחוק לשוטר בפרצוף.

כתבתי תגובה יפה על איך אפשר להילחם בזה במסגרת החוק אבל ברור לי שזה לא יקרה אז שחררתי.

באירפורט סיטי כבר מתקיים מפגש של אלפא קלאסיק ו-IAROC, לא יודע אם כדאי להיפגש שם, למרות שזה יהיה בחניון אחר של אירפורט סיטי ולמרות שזה יהיה רק שישי אחד בחודש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אלפא לא נפגשים באור יהודה ליד הארקפה?

חוץ מזה כמו שאמרת, באיירפורט סיטי יש כמה חניונים, לא מאמין שתהיה בעיה למצוא אחד אחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלפא קלאסיק היו נפגשים באור יהודה, ואז הייתה סולחה בין אלפא קלאסיק ל-IAROC ומאז הם נפגשים ביחד באיירפורט סיטי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא ידעתי. תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לגבי האירוע עצמו עם המשטרה זה מרתיח.

עד שאנחנו כאנושות נלמד להתחשב אחד בשני קצת יותר ביום יום שלנו לצערי זה המצב.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחרי שהפסדתי את שלושת המפגשים הקודמים, הגעתי למפגש אתמול- רק כדי 'לזכות' לבדיקה ע"י משטרת ישראל (אסטרה K סטוק).

למרות הכל, נהנתי מהמפגש והאווירה.

אולי כל יבואן שהשיק דגם חדש בחודש שעבר מהמפגש האחרון, יגיע איתו, מלווה בנציג, למפגש CF.

בחניון שלי בעבודה יש C63S קופה בצבע מט, כך שקצת פחות הרשים אותי לראות את הכסופה במפגש, אבל ה-C סדאן וה-MG החשמלית היו מעניינות.

תודה לפבל על האירגון.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראתי את האזהרה של המערכת 10 דק' לפני שתכננתי לצאת. כשמחפשים אותך זה לא נעים להיבדק גם אם אתה חוקי 100%, ולא בטוח שזה המצב אצלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי ההתחלה המאוד מעצבנת של המפגש (נטפלו לי לשטות בצמיג שגם ככה אני מחכה לחדשים) המפגש עצמו היה מעולה.

אנשים טובים, 2 מרצדסים שהגיעו אלינו למערכת ופגישה עם הנציג של MG. חייב להודות, כמו רבים מאיתנו כאן לא ספרתי את היצרן הזה כלל אך עושה רושם מעניין.

הפתיע אותי במיוחד החלל העצום מתחת למכסה המנוע שנוצר עקב מעבר להנעה חשמלית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...