Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון אני שם לב שאחרי שהרכב עמד כמה שעות יש שריקות מהבלמים הקדמים בזמן בלימה במהירות נמוכה שנעלמות אחרי רבע שעה, אבל לפעמים חוזרות בזמן לחיצה על דושת הבלם, וגם נשמעות כמה שניות אחרי עזיבה של הדושה, במהירות נמוכה.

אבל מה שיותר מפריע זה שמהלך הדושה נהיה ארוך ובתחילת המהלך הרכב כמעט ולא בולם ורק לקראת סוף המהלך מתקבלת בלימה חזקה שמצריכה לחיצה חזקה על הדושה.

הרכב עבר 55K, כול הצלחות והרפידות מקוריות חוץ מרפידות קדמיות שהוחלפו לפני 5K.

נוזל בלמים הוחלף בטיפול הלפני אחרון.

במוסך אמרו שאין שום בעיה ושבטיפול הבא יעשו שיוף לדיסקים קדמים.

האם כדאי לגשת למוסך אחר או שהכול תקין?

פורסם
איזה רפידות שמת?
הרפידות תוצרת חברת meyle.

עוד דבר שנזכרתי בו זה שחודש אחרי ההחלפה עשיתי טסט לרכב, בזמן הבדיקת בלמים המכשיר הראה שגלגל קדמי ואחורי משמאל בולמים חזק יותר מהימנים. בהתחלה זה לא עבר אבל כאשר בדקו פעם שניה זה היה גבולי והרכב עבר טסט.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם
הייתי מתחיל בניקוז אויר ממערכת הבלמים פעם נוספת. ייתכן ולא נוקז אויר כמו שצריך בהחלפת הנוזל.
לא יודע אם זה קשור, כאשר המוסכניק דחף את הבוכנה של הקאליפר כדי להכניס רפידה חדשה נשפך די הרבה נוזל בלמים מהמיכל.

הוא אמר שבהחלפה שמו יותר מידי נוזל בלמים...

פורסם

אז למה הוא דחף את הבוכנה בלי לשאוב מהמיכל עודפים לפני שנישפך? נוזל בלמים שבא במגע עם פלסטיקה וצנרת זה פחות בריא להם. בכל מיקרה מכיוון שאמרת שנעשתה החלפה של נוזל הבלמים הייתי מבצע שוב ניקוז אויר למען הסר ספק אם בוצע כמו שצריך או לא.

פורסם (נערך)

כנראה יש בעיה עם אוויר שנכנס למערכת עקב ניקוז לא מקצועי. ניקוז בלמים עם הפעלת משאבת ABS יחד עם VCDS לפי הוראות יצרן.

לגבי הרעשים - גירוז ואופי הרפדיה או לכלוך - א קשור לאופי הפעילות או יעילות הבלימה.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם
כנראה יש בעיה עם אוויר שנכנס למערכת עקב ניקוז לא מקצועי. ניקוז בלמים עם הפעלת משאבת ABS יחד עם VCDS לפי הוראות יצרן.

לגבי הרעשים - גירוז ואופי הרפדיה או לכלוך - א קשור לאופי הפעילות או יעילות הבלימה.

הייתי עכשו בצמפיון, הם בדקו ואמרו שהכול תקין ורכב שעבר 50אלף לא יבלום כמו רכב חדש.

בגלל שהדיסקים ישנים והרפידות חדשות

פורסם

אתה האינדיקציה הכי מדוייקת לומר אם ככה אלה מכיר את הדוושה של הברקס. אם היא שוקעת לא כמו שאתה מכיר אז כניראה שצריך לבדוק לעומק את העניין. מהרעשים הייתי פחות מיתרגש כי הם נעלמים וזה כניראה גם נובע מחוסר גירוז אבל שקיעה של דוושה מעל למה שצריך כדאי לבדוק.

• תוכן חדש...