Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי סקר מחירים בכמה מוסכים באיזור המרכז (לא בכולם) לגבי טיפול ראשון לסקודה סופרב וזה לא ייאמן איזה ג'ונגל יש במחירים.

כל מוסך מבקש משהו אחר,ההצעה הכי הזוייה ויקרה קיבלתי במוסך שחר מוטורס בחולון שנתנו לי מחיר הזוי של 1000 שח,ההצעה הכי זולה שקיבלתי זה במוסך איציק ודיצר ברמלה בסך של 630 שח ואפשר להוזיל בעוד 50 שח אם מחליפים לפילטר שמן לא מקורי של סקודה.שימו לב להבדל הגדול במחירים!

האם אפשר לקבל מחיר זול יותר מזה? לא בדקתי אצל כולם, האם יש הבדל בין פילטר שמן מקורי ללא מקורי? לטענת המוסך אין הבדל חוץ מזמן החלפת הפילטר שבמקורי ייקח קצת יותר זמן להחליף.

ואיך מוסך איציק ודיצר? למי שמכיר אשמח לשמוע.

חבל שהיבואן לא קובע מחיר אחיד לטיפול בסיסי במקום הג'ונגל הזה שיש במחירים.

פורסם

ראה את הסרטון הנ"ל של רון אוחנה לגבי ההבדלים בין מסנני שמן תחליפים למקוריים/OEM:

על תתפשר על מסנן שמן חלופי, ההבדל במחיר זניח ביחס לעלות הכוללת של המכונית שלך.

לגבי איציק ודיצר, מוסך מקצועי מאד ומומלץ.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
ראה את הסרטון הנ"ל של רון אוחנה לגבי ההבדלים בין מסנני שמן תחליפים למקוריים/OEM:

על תתפשר על מסנן שמן חלופי, ההבדל במחיר זניח ביחס לעלות הכוללת של המכונית שלך.

לגבי איציק ודיצר, מוסך מקצועי מאד ומומלץ.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

תודה על המידע החשוב,האם ניתן למצוא מחיר זול יותר ממה שקיבלתי? לא בדקתי בכל המוסכים.

פורסם

אל תנסה לחסוך - לפחות לא בפילטר שמן - ציינו את זה כבר לפניי.

ואם היבואן היה קובע מחיר אחיד של 1000 ש"ח לטיפול ראשון ? (בגלל זה, אולי עדיף שלא כך ולכן אתה מבקש הצעות מחיר, אבל גם להצעות האילו כנראה יש לימיט תחתון).

אישית, לרכב חדש, לא הייתי מוותר על טיפולים במוסכי יבואן (לפי המלצה - וקיבלת כאן אחת).

מה אחר כך בתום האחריות ? - לפי שיקולך (לא הייתי ניגש כבר למוסך יבואן).

alfa 156 2.5.

פורסם

איזה שנה הסופרב? מאיפה אתה בארץ?

יצא לך גם לבדוק אצל רכב הנגב בבילו ליד רחובות ?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
אל תנסה לחסוך - לפחות לא בפילטר שמן - ציינו את זה כבר לפניי.

ואם היבואן היה קובע מחיר אחיד של 1000 ש"ח לטיפול ראשון ? (בגלל זה, אולי עדיף שלא כך ולכן אתה מבקש הצעות מחיר, אבל גם להצעות האילו כנראה יש לימיט תחתון).

אישית, לרכב חדש, לא הייתי מוותר על טיפולים במוסכי יבואן (לפי המלצה - וקיבלת כאן אחת).

מה אחר כך בתום האחריות ? - לפי שיקולך (לא הייתי ניגש כבר למוסך יבואן).

לא מנסה לחסוך, לא ידעתי את ההבדל לכן שאלתי,במוסך אמרו לי שההבדל הוא רק בזמן ההחלפה והתיפקוד זהה אבל אחרי שראיתי את הסרטון אין ספק שזה ירד מהפרק.

וברור שבשלוש השנים של האחריות אני מתכון לטפל רק במוסך מורשה לטוב ולרע.

• תוכן חדש...