Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגשמת חלום בן 29 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלת מינוי חדש בפורום:

edan82.

מחייב דיווחים שוטפים בצירוף צילומים מגרים של חברותיה של היפהפייה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכונה מדהימה. צבע מהמם! תתחדש.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אדון לאון:

נו, ולשאלת מיליון הדולר, או פחות, כמה עלה הרכב? תן לנו להוציא את הסכו"ם, להניח פלייסמנט ומפית ולאכול לעצמנו את הלב בלי תבלינים. בכל זאת.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הרכב עלה 65 אלף דולר (קנדי) פלוס מע״מ בגובה 13 אחוז. כפי שציינתי בשירשור אחר במחיר הזה כלולים שנתיים אחריות מלאה ללא הגבלת ק״מ ויישור קו בשווי 10 אלף דולר.

פורסם

תתחדש, נראית מדהים, איך היא מבחינת אבזור?

אחרי שננעלתי על הקורבט C8 הבנתי שיקח לי בערך שנה לקבל אחת אז פזלתי לכיוון של קאררה S פתוחה, אבל מכיוון שאני עדיין מתכנן על הC8 הלכתי לבסוף על משהו קצת יותר "משפחתי".

c423f0df811cb4cf2cf71dfb784e0a45.jpg

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

תודה. הדגם שלי די מאובזר עם מושבים מקוררים, מחוממים עם זכרונות, 18 כיוונים, ספורט כרונו, הנעה ללא מפתח, דש בורד מעור (אם הנציג לא היה מציין את זה לא הייתי יודע שזה תוספת), מערכת משודרגת ועוד.

בגלל שזה 2013 חסר לי אפל קארפליי ומצלמת רוורס כאשר את שניהם אפשר להוסיף עם רכיבי אפטר מארקט שמתחברים למערכת המקורית.

אני רואה ששלך 991.2 אז היא אמורה להגיע עם התוספות האלה, עוד יתרון ל991.2 זה שצ׳יפ קטן מקפיץ את ההספק שלה ל500 כ״ס.

פורסם

לא שלי חלילה, שקלתי אבל בעוד כשנה ארכוש עוד קורבט אז מה אעשה עם 911?

יצאתי מהסוכנות עם אס קלאס.

haters will hate

פורסם

צריך גם משהו פרקטי באוסף, יש כבר קורבט אחת, יש טנדר מוגבה, קלאסית פתוחה ואופנועים.

היכן אתה נמצא בקנדה?

haters will hate

• תוכן חדש...