Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים !

קצת פרטים - אני מוכר את הרכב שלי איביזה קופרה 2016 , ובשעה טובה יש קונה פוטנציאלי ויש בעיה שפעם ראשונה אני נתקל בה במכירת הרכב . הבחור טוען שהוא עושה מימון על הרכב לכן אצטרך להגיע איתו למשרדי מימון ישיר , איך הדבר עובד? ממי אני מקבל את הכסף בסופו של דבר? לאן הקונה מקבל את הכסף שמיועד לרכישת הרכב?

האם צריך לבצע העברת בעלות ורק אז מאשרים לו מימון?(חשוב לציין שהרכב שלי נקי ממימונים וכאלה דברים)

אשמח לעזרה ! תודה.

נ.ב - האם יש סיכון בעסקה שכזאת? כבר התעסקתי המון בקניה ומכירת רכבים אך פעם ראשונה שאני מתמודד עם דבר כזה .

פורסם

להפך אתה צריך להיות שמח שהעיסקה עוברת דרך גוף כמו מימון ישיר..

למעשה הרכב יהיה משעובד ולכן כל פרטי הרכב יהיו רשומים במימון ישיר לטובת שיעבוד.

לך כקונה ידוע שהכסף יועבר לחשבון שלך מחברה אמינה. לרוב הם עושים העברה בנקאית לחשבון.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

תודה על התשובה מהמהירה חבר , רק השאלה העיקרית - האם העברת בעלות מבוצעת לאחר שאני מקבל אסמכתא כלשהיא או לפני?

פורסם

בעיקרון עושים זיכרון דברים זה משהו שאתם מסכמים ביניכם, נהוג לבצע את העברת הבעלות רק אחרי קבלת התשלום מצידך.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• תוכן חדש...