Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח מאוד לשמוע על אטרקציות מוטוריות מעניינות בארה"ב שכל חובב רכבים חייב לחוות לפחות פעם אחת בחיים.

אם אפשר שיהיו בעיקר בחודשים מאי עד יולי שאלו החודשים שאהיה כנראה בארה"ב.

תודה רבה מראש והמשך יום נעים לכולם.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

הייתי ממש רוצה להיות שם אך לצערי אני לא אהיה בארה"ב בתקופה הזאת.אני ככל הנראה אכנס לארה"ב רק בסביבות סוף אפריל תחילת מאי דרך מיאמי.

באיזו מדינה/עיר/מקום בארה"ב ניתן להנות משלל רכבים מעניינים,שמש,חופים,בחורות יפות בביקיני?בקיצור אני מחפש עוד יעד מהנה/מעניין ליותר בטן גב וניקוי ראש/מנוחה.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

באיזו מדינה/עיר/מקום בארה"ב ניתן להנות משלל רכבים מעניינים,שמש,חופים,בחורות יפות בביקיני?בקיצור אני מחפש עוד יעד מהנה/מעניין ליותר בטן גב וניקוי ראש/מנוחה.

בנוסף למיאמי שכבר ציינת ועונה בדיוק על ההגדרה שלך אז בצד השני בלוס אנג'לס כל האזור של VENICE BEACH וכד'...

לא מכיר אטרקציות אבל לדעתי ללכת לאחד המסלולים הגדולים ולשכור רכב מעניין עם מדריך זו חוויה בפני עצמה.

Miata ND2

פורסם
הייתי ממש רוצה להיות שם אך לצערי אני לא אהיה בארה"ב בתקופה הזאת.אני ככל הנראה אכנס לארה"ב רק בסביבות סוף אפריל תחילת מאי דרך מיאמי.

בטן-גב וביקיני: פלורידה במזרח / קליפורניה במערב. מפלורידה אתה גם יכול לקחת קרוז לבאהמה, פחות רכבים אבל יותר אוכל ביקיני׳ס ובטן גב.

אזור מאי נדמה לי יש את האינדי500, זו חוויה רצינית. אני אישית פחות התחברתי למירוץ עצמו אבל זה עניין של טעם.

אם אתה בקליפורניה, אפשר לשכור רכב ולעשות אחלה טיול בין אם זה בין המפרץ לאנג׳לס/דייגו, ובין אם זה מהמערב לכיוון הפארקים סטייל יוסמטי.

עוד יעד מומלץ לסגנון שאתה מתאר זה, איך לא, וגאס. רכב? צ׳ק. ביקיני׳ס? צ׳ק. בטן גב? צ׳ק. חוויה שונה מהנורמה? צ׳ק.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אשמח מאוד לשמוע על אטרקציות מוטוריות מעניינות בארה"ב שכל חובב רכבים חייב לחוות לפחות פעם אחת בחיים.

אם אפשר שיהיו בעיקר בחודשים מאי עד יולי שאלו החודשים שאהיה כנראה בארה"ב.

תודה רבה מראש והמשך יום נעים לכולם.

אתה מוזמן לבוא לעזור לי לעבוד על האוטו, חוויה מוטורית של פעם בחיים.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

לא מכיר אטרקציות אבל לדעתי ללכת לאחד המסלולים הגדולים ולשכור רכב מעניין עם מדריך זו חוויה בפני עצמה.

בהחלט.

רוב המסלולים עושים את זה במתכונת כזו או אחרת - אבל זו חוויה אחרת לגמרי ממה שאני רואה בארץ.

דברים לשים לב:

לא Paced laps

לא Parade laps.

לסוג אירוע שאתה צריך לחפש קוראים פה HPDE- High performance drivers education ואתה צריך Beginner with instructor מן הסתם. (ההפרש במהירות לקבוצות האחרות הוא עצום - סביב ה10 שניות להקפה על מסלול של דקה וחצי)

עדיף לראות מה יש לארגונים הגדולים להציע במסלולים הקרובים לאיפה שאתה נמצא (NASA לדוגמא , לא הסוכנות חלל :) ) ולקבל הדרכה רצינית של 4 סשנים של 20 דקות על המסלול + שעה מחוץ למסלול על רכב ״בינוני״ לעומת לעשות 5 דקות בחצי כח על פרארי או משהו דומה (לדעתי)

כמובן שיש גם חברות שמשכירות רכבים מאוד מעניינים (Gotham supercars לדוגמא באיזור שלי - אבל יש מלא) ועד השכרה מאנשים פרטיים של רכבים מעניינים בטורו (לדוגמא חבר של חבר השכיר Aston martin)

הכל תלוי בתקציב , זול זה לא :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...