Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 1600 5 דל' אוט' שנת 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל שמשתחרר עוד חצי שנה ואני רוצה לרכוש רכב.

לפני צבא היה לי סוזוקי אלטו ידנית שממש אהבתי, אך המחיר שלה גבוה לי מידי בגלל שאני חייל.

אני מחפש רכב שיחזיק לי שנה שנתיים שינייד אותי. אני עובד ונוסע הרבה, אין לי רכב משפחה (יתום) ואני צריך להתנייד.

התקציב שלי הוא 7 אלף רק על הרכב לא כולל ביטוח בדיקות ותיקונים (נלקחו בחשבון).

מצאתי הונדה סיוויק שעונה על הדרישות שלי מבחינת נוחות ומרכב מנוע 1600 110 כוח סוס יחסית מרווחת ושמעתי רק דברים טובים. מצאתי זוג דתיים שמוכרים הונדה סיוויק 2004 שלהם ב8000 ש"ח, הבעל קיבל רכב חברה ואין בה כלל שימוש כרגע לכן המכירה שלה.

ברכב הוחלף עם קבלות לפני כ 4 חודשים: ברקסים, מצבר ו-4 צמיגים.

לטענתם שילדה נקייה מנוע וגיר לא עשה בעיות וטופל במוסך מורשה לא הוחלף משהו רציני במערכת הרכב מבחינה חיצונית הרכב נראה שמור חוץ מכתמי שמש על מכסה מנוע שזה מובן. בכל זאת רכב בן 15 הרכב עשה 215 אלף קילומטר ומטופל כל 10 אלף במוסך מורשה עם ספר טיפולים שלם.

הרכב כרגע יד 2 בבעלותם כלומר אני יד 3 כמובן שאקח את הרכב לבדיקה מחר על הבוקר אבל רציתי לשמוע חוות דעת האם הרכב הזה כן ישרת אותי ואהנה ממנו בסופו של דבר עדיין ילד שאוהב לנהוג.

נ.ב עוד שבועיים אני מתכנן לרדת לסיני האם הרכב יצליח לקחת אותי ועוד 2 חברה מתל אביב עד הגבול של מצרים? או שלא כדי לקחת סיכון עקב השנתון והמפרט של הרכב.

הסוזוקי אלטו ידנית 2013 לקחה אותי לאילת כמה פעמים חוץ מעליות סדום נסעה כמו בובה האם ההונדה תצליח לשרוד נסיעה כזאת או שעדיף לוותר על הרעיון.

תודה.

פורסם

לא הצלחתי לקרוא את ההודעה, היא בלי סימני פיסוק וקשה מאוד לקריאה.

הייתה לי בעבר סיוויק כזאת בדיוק, החזקתי אותה הרבה שנים.

אם יש שאלות יותר ממוקדות אשמח לענות על מה שאני יכול. רק תכתוב בבקשה כך שאפשר יהיה לקרוא בלי להוציא את העיניים.

פורסם
לא הצלחתי לקרוא את ההודעה, היא בלי סימני פיסוק וקשה מאוד לקריאה.

הייתה לי בעבר סיוויק כזאת בדיוק, החזקתי אותה הרבה שנים.

אם יש שאלות יותר ממוקדות אשמח לענות על מה שאני יכול. רק תכתוב בבקשה כך שאפשר יהיה לקרוא בלי להוציא את העיניים.

צודק, מצטער על כך, רציתי לדעת אם ההונדה הזאת בעלת 215 אלף קילומטר תחזיק נסיעה לגבול כ400 קילומטר לכיוון? והאם זה רעיון חכם ישר לאחר קנייה של הרכב לעשות נסיעה כזאת?

פורסם

חשוב להסביר משהו באופן כללי.

רכב שטופל כהלכה לא יזיז לא לבצע נסיעה של x ק'' מ גם אם במד המרחק מצויין 200 אלף ק'' מ.

הבעיה מתחילה בקו המחשבה של לרכוש רכב בזול.

כשאתה הולך על רכב משנתון ישן עם המון ק'' מ לרוב זאת תיהיה טעות. אני במקומך שם את האגו בצד ורוכש פיגו 107 ידנית ב15 אלף שקל. הן סובלות מאמינות יתרה.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

זה מאד תלוי ברמת התחזוקה עד עכשיו, ומה שאתה תבצע לפני שתסע.

בדוק את מערכת הקירור רדיאטור וצנורות שאין סדקים ואין נזילות. בדוק שהצמיגים לא יבשים ושאין בהם סדקים קרעים או מכות.

אין לרכב "קילומטראז' תפוגה" - הכל תלוי ברמת התחזוקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הלכתי לכיוון ההונדה סיוויק כי אבי ז"ל החזיק בהונדה סיוויק שנת 90+- ומכר אותה על 500 אלף קילומטר, הרכב נסע חלק ללא בעיות כי אבי טיפל בו כל 7 אלף ודאג שמערכת הקירור תמיד תעבוד בצורה הטובה ביותר. בגלל זה חשבתי על הכיוון של הסיוויק כי זה רכב שאני מכיר כל חלק וטיפול בו (פשוט מרתיע אותי הרכישה, זה רכב ראשון שאני רוכש יד 2 ואני לא רוצה ליפול בפח)

פורסם

על פניו לפי המצג של הבעלים נראה שהרכב מטופל, ולא אמורה להיות בעיה לנסוע איתו לכל מקום שהוא. בכל זאת מציע לבצע בדיקה מקיפה למערכת הקירור לפני שתצא לדרך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המנועים של הסיוויקים האלו מצויינים. פשוטים, אמינים ועם צריכת דלק סבירה.

מנוע כזה סטנדטי מטופל מגיע בלי שום בעיה גם ל 600 אלף ק"מ...

גירסת 5 דלתות הרבה יותר טובה מגרסת 4 דלתות הנפוצה. היא מרווחת מאוד, פרקטית, תא מטען מאוד נוח, נראית לטעמי יותר טוב.

יש לה ביצועים טובים, גיר אוטמטי שעובד טוב, נוחות נסיעה לא ראה ורק ההגה החשמלי חסר תחושה ודיוק.

לפחות שלי ספציפית לא כ"כ הצדיקה את מוניטין האמינות, היו כמה תקלות שלא אמורות להיות וזה בקילומטרז' נמוך מ 100 אלף ק"מ.

5 דלתות לא נפוצה, חלקים שלא משותפים עם דגם 4 דלתות (יש הרבה חלקים כאלה) יהיה קצת קשה להשיג.

אגב איזה רמת גימור?

היו 3, הנמוכה S די מבאסת, האמצעית LS והגבוהה ES טובות.

אם תרצה אני יכול לעלות קטלוג של האוטו, שמור אצלי במחשב, תוכל לראות איזה איבזור הגיע בכל גרסה.

פורסם

בעיות נפוצות בגדם:

מייסב מדחס מזגן.

בוקסות במשולשים קידמיים.

מנועי נעילה מרכזית בכל הדלתות.

חיישני חמצן.

מראות מחוממות שמתנתקות מההדבקה ונופלות.

רעש ממסרק הגה בסיבוב ההגה.

קבל את הקטלוג:

Civic 5D 2001-2005 איבזור.pdf

Civic 5D 2001-2005 מפרט .pdf

• תוכן חדש...