Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל, בלבלתי קצת עם המחירים (פועל יוצא של העדר מחשבה בשקלים ב-6 שנים האחרונות). אני עשיתי שבועיים ביפן ב-24K שקלים בערך לזוג כולל הכל, כלומר 12K לאדם, כך ששלושה שבועות פלוס ב-20K לאדם זה הגיוני מאוד ואפשר גם לחיות טוב יחסית.

לטעמי חבל לנסוע עד יפן רק בשביל שלוש ערים (מה גם שאוסקה לא ברמה של שתי האחרות).

טוקיו עיר משוגעת עם המון חוויות, אבל יכולה גם לעייף. אם אתה מתחיל ומסיים בטוקיו אולי קח 4 ימים בהתחלה ואז עוד נניח 3 בסוף (אז גם תוכל לחסוך על JR PASS ולקחת לשבועיים נניח).

קיוטו היא לא לכל אחד, יש לה ווייב הרבה יותר רגוע - מקדשים, טירות, קצת טבע. אני מאוד אהבתי, במיוחד לקחת שם אופניים ולטייל. 4 ימים בכיף.

אוסקה - הייתי יומיים וממש לא הייתי מתאמץ בשביל יותר. ובכל זאת האטרקציות העיקריות - יוניברסל סטודיוז והאקוואריום הענק.

בהחלט יכול להמליץ על יומיים בהאקונה ובהירושימה/מיאג'ימה כמו שציינתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ניקו, אל תאכזב, טוס ליפן.

יש בקבוצה בפייסבוק המון מסלולים. אם תרצה, אני יכול לחלוק איתך את המסלול שעשינו שנה שעברה, שהוא די סטנדרטי למה שרוב האנשים רוצים לראות בטווח של שלושה - ארבעה שבועות.

בכל מקרה, אני לפחות הייתי מנסה להוסיף את הירושימה למסלול.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא הייתי ביפן.

רוצה לקטרג למען ארה"ב, ואם כבר ארה"ב - חוף מערבי דווקא. הייתי בחלק ניכר, כולל במקומות נידחים כמו דרום דקוטה. הייתי בכל העונות, נהגתי בשלל רכבים וכל זה קרה גם כחופשות עם האשה, גם עם חברים, וגם המון נסיעות עבודה. מה שאני בא לומר פה, מכיר את ארה"ב מעל הממוצע.

אם אתה רוצה טיול של הלייף, טוס לסיאטל, קח רכב ורד עד לוס אנג'לס או סן דייגו. 3-4 שבועות טיול, עשיתי את זה פעמיים (עם הבדלים קלים) בשנים האחרונות וזו חוויה. ערים מגניבנות וייחודיות כמו סיאטל, סן פרנסיסקו, פורטלנד וכו'. נופי טבע מדהימים מהמפרץ של סיאטל ושמורת Snoqualmie דרך הרים מושלגים באורגון ואגם Crater lake, אגם טאהו בצפון קליפורניה, יערות הRedwoods, עיירות סטלנים במשולש הירוק (humboldt county), עמק הסיליקון, פארק יוסמיטי, מונטריי וביג סור, גולשים סקייטרים וכלבי ים בסנטה קרוז, שדות של תותים מאופק לאופק באזור של Salinas ומה לא.

יש בדרך כבישי נהיגה טכנים מטריפים, מעבר יומי מהרים ויערות לחופי האוקיינוס הפסיפי, ערים גדולות שאפשר להיות בהן שבוע ועיירות נידחות שמרגישות היישר מבהלת הזהב וימי החלוצים של "המערב הפרוע". שמורות הטבע מהידועות בעולם. כל אוכל שרק תרצה, כל השפע שיש לארה"ב להציע, אנשים אדיבים בקטע מדהים והרבה יותר צ'יל מבחוף המזרחי. בכל 3 המדינות המערביות גם יש לגליזציה מלאה, אם אתה בקטע. אופציות לינה מכל סוג בשפע. הדלק זול, האוכל זול, לשופינג תצטרך עוד מזוודה בוודאות.

יפן נמצאת אצלי ברשימה ועוד נגיע לשם אבל אל תמהר לשלול את מה שיש לארה"ב להציע, במיוחד בחוף המערבי.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות המועילות.

הלכתי לעשות קצת שיעורי בית.

אקפיץ במידה ויהיו שאלות :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...