Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 2016

timmyy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מחיר השוק לרכב זה, פיג'ו 2016 active pro 1.2

60k ק"מ ללא היסטוריה. יד 1.

אם מישהו יודע, בנוסף, מה מחירון לוי יצחק לנתונים אלו?

תודה

פורסם

ללא הסטוריה אל תקנה,

לרכב יש רצועת טיימינג רגישה, ללא הסטוריה זה אומר, או לא טופל, או לא טופל כראוי עם שמן לפי בקשת היצרן,

לכן תחפש 208 אחרת עם הסטוריית טיפולים מסודרת, או שיציגו הסטוריה.

אני במקומך ללא קשר הייתי מכניס את הרכב לטיפול החלפת רצועת טיימינג כדי להיות עם ראש רגוע, מעבר לזה הרכב הזה מצויין.

פורסם

להורים שלי יש פולו 2007, אצלם כבר משנת 2011. החליפו טיימינג תמיד לפי הוראות יצרן והכל תקין. למען האמת, גם לפני כן בשתי מכוניותסיאט קורדובה, פולקסוואגן גולף, סיאט לאון ועוד 2 פולו שהיו לנו במשפחה היו רצועות טיימינג ומעולם לא היו בעיות איתן, כי הקפדנו תמיד להחליף לפי הוראות יצרן. יותר מזה, הן הפגינו (ומפגינה בהווה) אמינות הרבה יותר טובה מה I20 שהייתה לי עד לא מזמן שלה אין צורך להחליף רצועת טיימינג.

אבל כן, בלי היסטוריית טיפולים לא קונים במיוחד שהק"מ לא נמוך וזה רכב דיי נפוץ.

פורסם

הרצועת טיימינג במנוע הנ"ל באות במגע עם שמן המנוע, הן נוטות להתפורר ולסתום כל חלק שבא במגע עם השמן.

בלי קשר, לא הייתי קונה רכב ללא הסטוריה,במיוחד רכב עם מנוע טורבו רגיש להזנחה.

פורסם

איתמר, אני בספק שאתה לא מודע להתפוררות הטיימינג במנועי פיורטק וההתעלמות / הדחקה מצד היבואן / יצרן, כל הפורום מלא בבעיה הזו.

מעבר לזה, מדובר ברכב לא רע בכלל.

גם אני לא הייתי קונה רכב שאין לי מושג איך, מתי ואיפה טופל, בטח כשמדובר ברכב חדש ונפוץ יחסית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אישית לא שמעתי על מקרים כאלו במנוע הזה, אבל זו אמורה להיות אותה רצועה עם אותו שמן, לא רואה סיבה שלא יהיו.

יכול להיות שהמיעוט היחסי של רכבים עם מנוע כזה תורם למיעוט (המוחלט) של הדיווחים, קצת כמו עניין הגיר בפוקוס 2 ליטר. ויכול להיות גם שלא, בכל אופן כדאי להיזהר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לחבר הייתה 208 ידנית והוא ממש היה מרוצה. לא הייתה לו אפילו תקלה אחת. אגב מכיר מישהו שעבד במוסכי פיג'ו סיטרואן ודווקא ששאלתי אותו על ה 208 ידנית הוא אמר לי שהיא מאוד אמינה. לעומת זאת ששאלתי אותו על רכבים אחרים של פיג'ו סיטרואן, הוא לא המליץ.

בגלל זה מוזר לי שיש תלונות על טיימינג ב 208 בידנית. על הטורבו אני יכול להבין כי לא מזמן אחי רצה לקנות 208 טורבו ובאמת אותו אחד הראה לו מסמכים מהיבואן שהמנוע הוחלף במסגרת האחריות (בסופו של דבר הוא לא קנה אותה).

פורסם

ה"ברזלים" של המנוע זהם בדגם האטמוספרי והטורבו, והרצועה אותה רצועה.

פורסם

האמת שסיימתי שיחה עם נציג טלפוני של לובינסקי טרייד בדיוק עכשיו,

יש להם מבצעי קיץ במחירים לא רעים בכלל, אכן פקפקתי בנוגע ל308 שנתון 2015 מתחת ל40 וזה קיים

שווה לך להרים טלפון אם אתה מעוניין, בנוסף אחריות שנתיים (לא הגביל בק"מ) על גיר ומנוע...

פורסם

"ללא היסטוריה"

הכוונה שלי היתה ללא היסטוריה שלילית...

טיפולים בזמן, ללא תאונות, ללא תביעות וכדומה.

סליחה שלה הייתי ברור

פורסם
האם הבעיה הזו ידועה גם במנוע ה 1.2 82 כ"ס עם התיבה הידנית?.

אכן קיים, אני נתקלתי בפיג'ו 301 עם מנוע ה1.2 שעברה החלפת מנוע אחרי כ80K בגלל הרצועה.

• תוכן חדש...