Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זקוק למומחי הפורום-

מחפש מוסך באיזור צפון (עדיפות איזור טבריה-חיפה) לטפל במזגן.

לוקח לו זמן אחרי תחילת הנסיעה כדי להתחיל לקרר (משהו כמו 5 דק). הוחלף פילטר מזגן כנראה שזו לא הבעיה.

תודה על ההמלצות חבר׳ה

פורסם

יש לך 2 אפשרויות.

1. להחליף מדחס, ניתן לעשות בהרבה מקומות, אבל יקר.

2. להחליף שסתומים במדחס הקיים.

כמעט אף אחד לא עושה את זה.

בהשראת הפורום ביקשתי מרון במוסך רון בתל אביב להחליף לי שסתומים במדחס. היתה לי את אותה בעיה כמו שלך בגולף פלוס 2007.

רון המליץ נגד ההחלפה ואמר שייתכן שיוותרו שבבים במערכת והמדחס ייהרס. על אחריותי. התעקשתי והחליפו לי את השסתומים. העלות הייתה כ1000 שח אם אני זוכר נכון.

מאז עברו שנתיים והמזגן עדיין פועל מצוין.

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה בטוח שהחלפת השסתום בלבד עלתה 1000 שקלים ? אין קשר בין השסתום לקיומם של שבבים אלא אם הייתה תקלה נוספת במדחס.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה בטוח שהחלפת השסתום בלבד עלתה 1000 שקלים ? אין קשר בין השסתום לקיומם של שבבים אלא אם הייתה תקלה נוספת במדחס.

גם אצלי זה ככה במאזדה 3 2004.

אם הרכב עומד בחניה מקורה, המזגן מייד מקפיא. אם הוא עומד בשמש לוקח 3 או 4 דק עד שממש מקרר.ככה זה ברכבים ישנים שלא הוחלף מדחס.

לדעתי, אם אחרי 5 דק, זה מקרר טוב, תשאיר את זה ככה.

פורסם

גם אחרי 5 דק המזגן לא מקפיא אבל המצב משתפר, מתחיל לצאת קצת קור.

האם יש סיכוי שזה בכלל מחסור בגז?

תודה

פורסם
נכון. אין קשר. לכן התעלמתי מהאזהרה.

מסתבר שהזיכרון שלי יותר טוב ממה שחשבתי.

בדיוק 1000 שח ושנתיים.

5 דקות ללא קירור זה כמו רכב בלי מזגן.

אי אפשר להישאר ככה.a476eff89dce3d9c29b40a07c7682a24.jpg

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...