Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראיתי בספר הרכב שברשותי, שיש לעשות כל 12,000 ק"מ הצלבת גלגלים.

מרווח הטיפולים הוא 15 אלף.

האם נהוג לעשות זאת במוסך במסגרת הטיפול, או שאין הדבר כך ואני צריך לגשת לצמיגייה?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

בכל מקרה תבדוק לאחר מכן ולו רק בשביל השפיות - שהגלגלים מותקנים בכוון הנסיעה שלהם וגם רעידות ב80 וב 120 קמ"ש - דגש על 80 קמ"ש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שיש מעט רעידות בנסיעה.

מ90 קמש והלאה.

יש לי שאלה - אמורים להיות קצת רעידות וויברציות או שצריך להיות 0 ?

פורסם
לא מפרקים צמיגים, מעבירים את הג'אנט מצד אחד לשני.

אבל, יש גם צמיגים כיווניים. ואם יעבירו אותם צד, כיוון הגלגול ישתנה. האם לפותה"ש יש כאלו או לא, זה סיפור אחר.

מעבר לכך, ישנה איזו המלצה שכזו, גם בצמיגים רדיאלים אסימטריים/סימטריים להותיר את כיוון הגלגול לאותו כיוון.

משמע שוב, להעביר בין קדימה לאחורה באותו הצד, ללא הצלבה אמיתית.

פורסם

תעשה את הרוטציה ואיזון גלגלים - כבר הייתי הולך לפנצ'ריה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי אחריות על הרכב.

אני אברר האם זה נכלל במסגרת האחריות למרות שקשה לי להאמין.

בעוד זמן קצר אני לוקח את הרכב לטיפול, אז הייתי שמח לשלב בין השניים.

פורסם

הרבה מאוד פעמים אני נשאר לאורך כל הטיפול במוסך ומסתכל מה עושים.

מעולם לא ראיתי מוסך שמבצע הצלבת גלגלים בטיפול.

גרוע מכך: מעולם לא ראיתי מוסך שמפרק את החישוקים כדי לבדוק את מצב רפידות הבלמים. כל אלה שראיתי לוקחים פנס ומעיפים מבט חטוף על הרפידה.

הרכבים שלי טופלו בעיקר מוסכי יבואן, רוב הפעמים במוסך המרכזי - איפה שלכאורה אמורים להקפיד במיוחד על הוראות היצרן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מעולם לא ראיתי מוסך שמפרק את החישוקים כדי לבדוק את מצב רפידות הבלמים. כל אלה שראיתי לוקחים פנס ומעיפים מבט חטוף על הרפידה.

אם אין שום בעיה עם הבלמים אז מבט עם פנס כדי לבדוק את עובי הרפידות מספיק בהחלט.

בנאדם (מכונאי) שעושה את זה כל יום כל היום לא צריך לפרק גלגל בכדי לראות את מצב הרפידות.

אם יש בעיה או חשש לבעיה זה סיפור אחר. אבל אם אין אז לא מחפשים בכח.

• תוכן חדש...