Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצפתתי את אחד האקזמפלרים שהגיעו לא רחוק מהבית.

פעם ראשונה שאני מבין למה מתכוונים כשאומרים שהגלגלים קטנים מדיי (יחסית לבית הגלגל\ כנף).

בשבוע שעבר נהגתי כ-1,600 ק"מ בספרד (איזור החוף, חרז, סביליה, מדריד) ולא זכור לי שראיתי ולו יחידה בודדת מהדגם הזה.

P_20190515_194914_LL.jpg

P_20190515_194951_LL.jpg

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

הרכב חדש. אני לא יודע מתי הושק (על הכביש) בספרד, אבל באנגליה לפחות, היחידות הראשונות עלו על הכביש לקראת סוף פברואר, כלומר בקושי שלושה חודשים. ממש לא מפליא שלא ראית (מה שלא אומר שאין כאלה על הכביש שם כי אני בטוח שיש).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
תצפתתי את אחד האקזמפלרים שהגיעו לא רחוק מהבית.

פעם ראשונה שאני מבין למה מתכוונים כשאומרים שהגלגלים קטנים מדיי (יחסית לבית הגלגל\ כנף).

בשבוע שעבר נהגתי כ-1,600 ק"מ בספרד (איזור החוף, חרז, סביליה, מדריד) ולא זכור לי שראיתי ולו יחידה בודדת מהדגם הזה.

בתמונה רואים את הדגם הבסיסי (feel).

אני ראיתי את היקר יותר והוא נראה ממש מרשים עם גלגלים בגודל מתאים (ניראה לי 19").

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי לפני חודש בספרד. זוהה c5 איירקרוס אחד. ויזואלית ממש לא הרשים.

פגשתי גם 508 אחת, וחלקנו דרך משותפת די ארוכה מה שאפשר תצפיות עליה מכל הזוויות. שחורה כלילה. מרשימה מאד מקדימה ומאחור, חסרת ייחוד מהצד. לא הייתי מגדיר אותה כיפה - לדעתי העיצוב יתיישן מהר. מי שמתכנן על שמוש במושב האחורי נראה לי שרצוי שיבדוק את גובה הנוסעים הצפויים ביחס לגובה הגג.

פורסם

בסוף הרכב יקום או יפול בהתאם למחיר.

הוא חייב להיות זול מה - 3008 המקביל כי מה לעשות שהוא הרבה פחות מרשים וממותג יותר חלש.

אם אני לובינסקי אני משאיר את ה- 3008 כפרימיום ולוקח את ה-C5 ומתמחר אותו מתחת לספורטאג' כדי לשבור את ההגמוניה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מחיר כניסה של 145k לבנזין 1600 יהיה מעניין מאוד ותחרותי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כן, אבל אני מנחש שזה יהיה מחיר הכניסה של ה1.5 דיזל, כלומר כ10,000 ש״ח מתחת לפיז׳ו המקבילה, אם רמת הגימור/אבזור יהיו דומות, כי אם הסיטרואן תגיע מאובזרת יותר ברמת הגימור הבסיסית, היא ההפרשים במחיר בינה ל3008 עלולים להיות ממש זניחים.

אם הבנזין (180) שתהיה יקרה יותר מהדיזל תתומחר ב145, אז הדיזל תתחיל בסביבות ה125-130 מה שלא יקרה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...