Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי רכב עם ריפודי עור (לא דמוי עור אלא עור אמיתי).

מה ההמלצה לתחזוקתם כך שיחזיקו מעמד לאורך זמן? האם להשתמש בתכשירים כמו של רהיטי עור בבית? אם כן, באיזו תדירות?

מה לגבי ניקוי פנימי במקום לשטיפת רכבים? האם יש לתת להם איזשהן הוראות מיוחדות? יש אולי המלצות היכן כדאי לשטוף את הרכב תקופתית חיצונית ופנימית באזור רמת השרון/צפון ת״א?

תודה רבה.

פורסם

אני משתמש בחומר הזה: Chemical Guys Leather Cleaner (קישור) כדי לנקות את העור במושבים ובהגה. מחכה כמה שעות ואז משתמש בחומר הזה: Chemical Guys Leather Conditioner (קישור) כדי להזין את העור. כמו כן כדאי להרחיק את הרכב מאור שמש ככל האפשר.

ממה שידוע לי המהדרין משתמשים בכל מיני התקנים כדי "לעסות" את העור, כי זה אמור למנוע הווצרות של קמטים. זה יותר ממה שאני מוכן להשקיע ולכן עם הזמן נוצרו גם אצלי קמטים קטנים (אבל לא חתכים), במיוחד בצדדים של המושבים הקדמיים. למיטב ידיעתי קשה מאוד למנוע את הווצרות הקמטים האלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...