Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סוזוקי קרוסאובר 2014 אוטו'

כבר הרבה זמן שאני מרגיש חוסר יציבות ברכב וכל פעם פותר בעיה אחרת. יש קצת שיפור אבל עדיין אני מרגיש שזה לא 100%

מה שבוצע כבר:

החלפת בולמים אחוריים

כיוון גלגלים אחוריים (ברכב הזה אין כיוון אחורי, אבל הייתה לו זווית לא תקינה ובמכון פרונט תיקנו את זה) + כיוון פרונט

החלפת 4 צמיגים לחברת גודייר אפישנגריפ + איזון

היום ניסיתי לעשות בדיקת מיסבי גלגל. בגלגל האחורי שניסיתי לנדנד (לא הצלחתי לשחרר כדי לסובב אותו)- היה משהו שנראה קצת כמו חופש אבל לא בטוח בזה, הוא לא ממש התנדנד עם נקישות:

בשני הגלגלים הקדמיים שומעים רעש של חיכוך, זה רעש סביר? או שלא נשמע בריא במיוחד?

אלה הסרטונים עם הרעש:

בנוסף, שמתי לב לנוזל כלשהו/שמן על הצמיג. כשפירקתי אותו ראיתי את הנוזל על הבלמים. מה זה יכול להיות ואולי זה קשור לעניין היציבות?

שמן4.jpg

שמן3.jpg

תודה מראש!

פורסם

אני אתיחס דווקא ל"שמן" שראית על הצמיג.

בדקת מפלס שמן בלם?

ואם המפלס תקין יתכן שכלב מחמד נדלק על הגלגל שלך [emoji6]

פורסם

הבדיקה של הגלגל האחורי צריכה להתבצע עם בלם יד משוחרר כאשר הרכב ב P והגלגלים הקדמיים מאובטחים.

הרעשים שאתה שומע מהגלגלים הקדמיים נשמעים כמו רעשי חיכוך תקינים של הרפידות עם צלחת הבלימה.

לעניין הנוזל הבלתי מזוהה בגלגלים הקדמיים גם אני דבר ראשון חשדתי בכלב אקראי אך יש לבדוק האם זה פיפי, נוזל בלם או שאריות גריז מהחלפת הבלמים האחרונה.

בכל מקרה לא ברור למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהרכב "לא יציב", אנא פרט באיזה תנאים אתה חש את זה ומה בדיוק אתה מרגיש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התגובות

אז קודם כל לגבי מפלס השמן- תקין. מזל שרק מיששתי את הנוזל המסתורי הזה ולא טעמתי :shock::lol:

החלפת הבלמים האחרונה הייתה די מזמן אז לא יודע אם זה יכול להיות גריז (?)

לגבי חוסר היציבות- ככמה דברים:

בנסיעה ישרה בכביש מהיר, הרגשה שכל פעם צריך "לתקן" את הנסיעה.

בפניות של כבישים מפותלים וגם פניות יותר חדות מהרגיל בכבישים בינעירוניים- הרגשה שהרכב משייט ואני כבר מוכן מראש שאני צריך לקחת פנייה יותר חדה כי הרכב יסטה מעבר למסלול שאני מנסה להפנות אותו אליו (גם במהירות סבירה של כניסה לפנייה).

כשהייתי במכון פרונט היה חשד למסרק הגה ועשו כיוון, אבל הוא אמר שיש שם משהו קטן, וזה לא נראה תקול במידה שאני מתאר את הנסיעה.

• תוכן חדש...