Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצאתי רכב שעונה פחות או יותר על דרישותי,

אבל יש כמה דברים שקצת מדאיגים אותי:

מחיר הרכב 10000 מתחת למחיר השוק, ומדובר ברכב מאוד מבוקש

בעל הרכב אומר שהרכב שלו בליסינג מימוני, אבל רשום על שם חברת הליסינג, כדי לא להוסיף יד

חברת הליסינג היא חן חסון.

הקילומטראז' כמעט 90000 לרכב בן 3.

מה דעתכם?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי alex889
פורסם (נערך)

קילומטראז' גבוה, אם כי לא משהו שלא רואים ברכבי ליסינג. אם הרכב רשום על שם חברת הליסינג צריך להוריד ממחיר המחרון אחוזים לפי הרישום ברשיון (רכב חברה או רכב השכרה\החכר), וגם לפי הנסועה הגבוהה. אני לא יודע איזה אחוז מהמחירון הם 10,000 ש"ח, אבל יש לי תחושה שההפחתה צריכה להיות הרבה יותר גדולה (אלא אם מדובר באיזה מיני\סופרמיני ידנית שגם מיד פרטית עם 10,000 ק"מ בשנה שווה 30 אש"ח).

וכמובן - אם המחיר נראה סביר מומלץ ביותר לבצע בדיקה טכנית מטעמך, במכון שאינו סמוך למגרש הליסינג.

אם הרכב מוצע על ידי מגרש פרטי ולא על ידי מגרש של חברת הליסינג לא הייתי טורח אפילו ללכת לראות אותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העיניין הוא לא רק הביקוש שיש לרכב אלא גם ההיציע, יש רכבים מאוד מבוקשים אבל השוק מוצף אז אנשים מחפשים את אלו עם הק"מ הנמוך.

90K לרכב בן 3 זה ק"מ גבוה ויש לזה השפעה גדולה על המחיר.

השאלה למה אתה מתכוון שאתה אומר מחיר השוק. מחיר לרכב ליסינג עם ק"מ דומה או מחיר לרכב פרטי עם ק"מ ממוצע.

אם תכתוב באיזה דגם מדובר ומה המחיר יוכלו לעזור לך יותר.

באופן כללי חברות ליסינג לא פראיריות והם יודעים בדיוק כמה הרכבים שלהם שווים.

פורסם

מדובר בהונדה ג'אז שלא נמכרת בפחות מ60, והבנאדם מוכר אותה ב50

העיניין הוא לא רק הביקוש שיש לרכב אלא גם ההיציע, יש רכבים מאוד מבוקשים אבל השוק מוצף אז אנשים מחפשים את אלו עם הק"מ הנמוך.

90K לרכב בן 3 זה ק"מ גבוה ויש לזה השפעה גדולה על המחיר.

השאלה למה אתה מתכוון שאתה אומר מחיר השוק. מחיר לרכב ליסינג עם ק"מ דומה או מחיר לרכב פרטי עם ק"מ ממוצע.

אם תכתוב באיזה דגם מדובר ומה המחיר יוכלו לעזור לך יותר.

באופן כללי חברות ליסינג לא פראיריות והם יודעים בדיוק כמה הרכבים שלהם שווים.

פורסם
המוכר הוא אדם פרטי, לא חברת הליסינג, היה במסלול ליסינג מימוני

נשמע כמו סיפור סבתא של סוחר רכב.

יש לו מסמך שמעיד שהרכב שימש אותו בשלוש השנים? יש לו אישור מחברת הליסינג למכור את הרכב?

אישית, לא קונה את הסיפורים האלה ולא מתעניין ברכב ליסינג עם קילומטראז כזה.

עבור הלאה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

ייתכן שהוא דובר אמת אבל הוא יאלץ לגבות זאת במסמכים .

לא מעט אנשים לקחו רכב בליסינג מימוני , בשלב מסויים הם מתחרטים ואז כדי לא לשלם הם מחפשים קונה פרטי כדי לצאת מהעסקה. בדרך כלל זה יוצא בדיוק לפני הבלון, קרי 3 שנים.

מקובל .

הקונה בעצם יקנה את הרכב מחברת הליסינג כאשר הנהג הוא מטווח בינהם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

באוטו סנטר יש כאלו גם ישירות מליסינג וגם מידיים פרטיות- אז למה לחפש רכב (שד"א אינו נדיר) במגרשי סוחרים ולא לגשת לטרייד אין שהיבואן ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

והרכב הספציפי הזה ביום טוב שווה אולי 45K בלחץ- צריך להפחית 22% על ליסינג (אלא,אם יהיה אישור על נהג יחיד) ועל ק"מ גבוה יש הפחתה נוספת- אישית מציע לפנות לאוטו סנטר ולחפש שם-יש משתמש בפורום בשם איתמר שקנה מהם ומאוד מרוצה לאחר שהיונדאי I20 שלו (בדומה ל I30 שלי) האכילה אותו מרורים ולענות והשקתה אותו במי ראש (הדימויים בכוונה מעולם התנ"ך).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
באוטו סנטר יש כאלו גם ישירות מליסינג וגם מידיים פרטיות- אז למה לחפש רכב (שד"א אינו נדיר) במגרשי סוחרים ולא לגשת לטרייד אין שהיבואן ?

הונדה לא מוכרים יותר את הרכבי טרייד אין הם ישר מעבירים לאוטו סנטר.

אני מחפש הונדה ג/אז 2015 קומפורט אין להשיג אצלהם.

פורסם
מדובר בהונדה ג'אז שלא נמכרת בפחות מ60, והבנאדם מוכר אותה ב50

משפט בלתי הגיוני בעליל אלא אם הבן אדם הוא פילנטרופ ידוע.

או שהוא סוחר רכב שרוצה להפתר ממשהו בעייתי במיוחד.

פורסם

מזכיר לי סוחר מוסווה שפגשתי בחולון (דומה לנתניה בשכיחות סוחרי הרכב)

לאחר שזיהינו שהוא סוחר , התרחקנו והוא רדף אחרינו וצעק שיוריד מ50 ל40.

היות שהוא לא נראה לי גומל חסדים , הבנתי שהרכב עבר תאונה קשה ואכן כך הסתבר.

ראיתי את רשיון הרכב , התקשרתי לבעלת הרכב ואכן הרכב עבר תאונה ונמכר לסוחר.

• תוכן חדש...