Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

התקנתי את המצלמה ע"י חיבור ממיר מתח מ-12V לשקע USB 5V, את הפלוס חיברתי לפיוז של אורות דרך שנדלקים רק בפתיחת סוויץ ולמרות זאת המצלמה לא נכבית בכיבוי הרכב ולא נדלקת בהנעה. ברכב הקודם היא הייתה מחוברת לשקע של המצית שלפי מה אני יודע גם היה מקבל מתח רק בסוויץ ושם היא הייתה נדלקת לבד. אני מבין שלמצלמה יש סוללה אבל איך שהוא עניין ההדלקה והכיבוי היה מסונכרן עם הפעלת הסוויץ ועכשיו כבר לא. חיפשתי בהגדרות של האפליקציה של המצלמה ולא ראיתי משהו רלוונטי. אנא עזרתכם.

פורסם

המצלמה נדלקת ברגע שהיא מקבלת מתח בשקע הUSB, ונכבת כאשר היא מפסיקה לקבל מתח.

ככל הנראה חיברת את המצלמה לפיוז עם מתח קבוע - בכדי לוודא זאת, חבר למשל את הטלפון שלך לשקע הUSB הזה ובדוק אם הוא נטען גם כאשר הסוויצ' סגור.

חבר את מתאם הUSB לפיוז אחר שפועל רק כשהסוויצ' פתוח - רדיו למשל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
היי,

 

את הפלוס חיברתי לפיוז של אורות דרך שנדלקים רק בפתיחת סוויץ

זה שהאורות נדלקים בפתיחת סוויץ לא אומר שום דבר על הזנת הפיוז שלהם, בין הפיוז לאורות יש עוד כמה רכיבים דוגמת ממסר שמפוקד מידית האורות או ממחשב הרכב.

קח לך מד מתח או נורת ביקורת ותמצא פיוז שמוזן רק בפתיחת סוויץ.

יום טוב גם לך

פורסם

חברים תודה רבה. בדקתי עם מנורת ביקורת ואתם צודקים - העובדה שהאורות פועלים רק בסוויץ לא אומרת שהמתח שמתקבל שם הוא רק אחרי סוויץ. חיברתי את זה למקום אחר

 

באותה הזדמנות למי שמכיר את המצלמה שבכותרת - יש לכם מושג למה האפליקציה מחייבת אותי לפתוח שירותי מיקום בטלפון?

×
×
  • תוכן חדש...