Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סובארו XV 4X4. עלה לכביש 10/2015 עשה כ 32 א' ק"מ בנסיעה על כבישים. האוטו לא רואה שטח מלבד אולי מסלולי עפר/ חצץ של חניות. צמיגים של יוקוהמה .מידות הצמיגים 225/55R/17 97V

בפנצ'ריה שבוע שעבר אמרו לי שהגיע הזמן וכדאי להחליף את 2 הקדמיים

1. כל כמה ק"מ מומלץ להחליף צמיגים ?

2. האם כדאי לחכות עוד כמה אלפי ק"מ ולהחליף את כל ה- 4 ביחד?

3. חוץ מיוקוהמה ומישלן האם יש חב' נוספות בגדלים הנ"ל של הצמיגים שמומלצות

4. מה מסמל המספר 97V ?

אודה להמלצותיכם

:?:

פורסם

קודם כל אתה חייב להחליף את כל ה 4 אחד מהחסרונות של רכב עם הנעה לכל 4 הגלגלים.

אין מספר קילומטרים שבו מומלץ להחליף לפי יצרן, אלא לפי הבלאי השחיקה וההתיייבשות שלהם.

אם הצמיגים שחוקים לא כדאי לחכות ואפילו פחות מכמה אלפי קילומטרים, זה מציל חיים, הצמיג הוא הדבר היחיד שבא במגע עם הכביש והוא חשוב לשמירה של הרכב בבלימה בסיבוב בהחלקה בהאצה וכו' על הכביש.

יש עוד חברות כגון דנלופ, ברידג'סטון ,גודייר ועוד כמה סינים שחלקם מומלצים וחלקם לא.

97V

מסמל קוד מהירות אתה יכול להחמיר עם הקוד המהירות כלומר לקנות צמיגים עם קוד מהירות גבוה יותר אבל לא להקל כלומר צמיגים עם קוד מהירות נמוך יותר אסורים.

Sent from...somewhere

פורסם

תודה.

לגבי הצמיגים האם אתה ממליץ להמשיך עם יוקוהמה שאלו הצמיגים שהיצרן שם או שגם הנקוק, דנלופ גודייר באותה איכות? (סינים לא מתקרב אליהם)

לגבי קוד המהירות איזה אותיות מסמלות קודי מהירות מחמירים יותר מ- 97V ?

פורסם

97 מציין את העומס המקסימלי המותר - 730 ק"ג במקרה שלך. V מציין את מגבלת המהירות - עד 240 קמ"ש במקרה שלך. צמיגים עם קוד מהירות גבוה יותר - Z, יהיו יקרים יותר ואין בזה צורך. חפש צמיגים עם נתונים שזהים למה שיש לך עכשיו.

פורסם

תודה

מה לגבי הצמיגים ? האם אתה ממליץ להמשיך עם יוקוהמה שאלו הצמיגים שהיצרן שם או שגם הנקוק, דנלופ גודייר באותה איכות? (סינים לא מתקרב אליהם)

פורסם

אין שום בעיה לרכוש צמיגים מחברה מוכרת אחרת. כמה לדוגמה, בסדר לא מחייב:

פאלקן ZE914A, פאלקן ZE310 (חדש יותר), טויו Proxes T1-Sport או Sport (חדש יותר אאל"ט), גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, גודייר איגל אסימטריק 3, דנלופ מקסס 050, פירלי P7, מישלין פרימסי (רצוי 4, אבל גם 3 הולך), קונטיננטל פרימיום קונטקט 6 (גם 5 הולך ואם אין דרישות מיוחדות גם סדרת אקו-קונטקט בסדר) ועוד.

בקיצור, לא חסר.

אבל כפי שנכתב לך, העלה קודם תמונות.

יתכן ואפשר לבצע הצלבה של הגלגלים כעת ולסחוט מהם עוד קצת לפני החלפה של כל ה-4 (כפי שהוזכר, חשוב במקרה שלך).

פורסם

תודה על התשובה המפורטת. לא הצלחתי להעלות תמונות דרך המחשב של העבודה אנסה דרך הנייד. בכל מקרה מחרתיים אכניס למוסך שלי לייעוץ נוסף בנושא.

פורסם

כבעל רכב דומה, מידת הצמיג מאוד בעייתית לרכב שבארץ משמש גם לטיולי שטח קלים. אבל אם אינך מטייל קנה פאלקן 914 שמחירם סביר וסע לשלום. היוקוהאמה מצויינים אבל מחירם מרקיע שחקים.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי xv1600i נקנתה עם צמיגים 2016 מקוריים, מאוד חורקים בסיבוב ולא נראים טוב.

מנוע יד2 מעלה את הפאלקן 914 שהומלץ לעיל כאפשרות הזולה ביותר, מעניין אותי הדנלופ FM-800

עם התנהגות גשם ושקט יותר לפי יד2

אשמח לדעתכם והמלצות נוספות

בנוסף הרכב עבר כיוון פרונט בקניה שוב לאחר תיקון מסרק הגה האם צריך לעשות כיוון פרונט עם הצמיגים החדשים

ומעבר לזה המלצות על מוסך טוב זול באיזור נתניה/בני דרור יתקבלו בברכה .

תודה , דרור

פורסם

אם הרכב נוסע רק על כבישים סלולים, תקנה Falken.

בדגם הזה של dunlop אל תיגע , הוא בדיוק ההיפך ממה שרשמת, לא שקט בכלל.

זאת הפעם השניה היום שאני נתקל בפורום על מנוע חיפוש ומדד איכות של אתר יד 2. אין לי מושג מי ממליץ שם על הצמיגים , על סמך מה ולמה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא!!!

אלה צמיגים ספורטיביים שנגמרים תוך 30 אלף קילומטרים, לא נוחים ורועשים.

Falken ze914 או יותר טוב ze310

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...