Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמה אמור לעלות תיקון של פגוש שנפגע מוו גרירה?

במוסך שאליו לקחתי את הרכב רצו 1600 שקל, שזה נשמע לי מוגזם לפגיעה כזו קטנה. אמנם המחיר כולל צביעה של כל הפגוש שהם התעקשו שצריך לבצע.

האם המחיר שהם דרשו הגיוני?

אגב מדובר במוסך מורשה,מה שאולי תרם למחיר הגבוה

הרכב הוא פריוס דור 3 2015

תודה

20190304_204809.jpg

פורסם

נראה כמו מקרה קלאסי ל PDR, אני לא רואה פגיעה בצבע, רק צריך "למשוך" את הנקודה הזאת החוצה.

יש עוד שיטה עם מים חמים ראה

פורסם
נראה כמו מקרה קלאסי ל PDR, אני לא רואה פגיעה בצבע, רק צריך "למשוך" את הנקודה הזאת החוצה.

יש עוד שיטה עם מים חמים ראה

תודה על התשובה.

מה זה pdr וכמה זה אמור לעלות?

פורסם

1600 שקל :-D

קח קומקום מים רותחים שפוך על המכה את כל הקומקום תכניס את היד מתחת לפגוש ותלחץ החוצה את המכה סוף סיפור.

אם לא עבד אז ללכת לPDR.

פורסם
1600 שקל :-D

קח קומקום מים רותחים שפוך על המכה את כל הקומקום תכניס את היד מתחת לפגוש ותלחץ החוצה את המכה סוף סיפור.

אם לא עבד אז ללכת לPDR.

תודה, אני אנסה את הPDR הזה. יש למישהו מושג איפה אפשר לעשות PDR באזור רחובות?

בקשר למים רותחים, להרוס את הצבע של הרכב כדי לתקן עיוות בפח לא נשמע לי כמו tradeoff אטרקטיבי במיוחד.

פורסם

המים הרותחים לא יהרסו לך את הצבע וזה בהחלט שווה ניסיון.

עושים את זה הרבה וזה עובד, יש גם סרטונים ביוטיוב.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

טוב מסתבר שהחלק שנפגע עשוי פלסטיק, וגם אין לי איך להגיע לצד השני כדי דחוף את המכה. נראה לי שאני אנסה את הPDR. מישהו מכיר PDR מומלץ באזור רחובות?

פורסם

PDR אפשר ליישם על חלקי מתכת, לא על פלסטיק.

אם הצעת המחיר שקיבלת במוסך הראשון לא נראית לך נסה עוד אחד.

כעקרון לא פשוט לתקן היטב פגושים, צריך להשתמש בחומר שנוטה להיסדק ולנשור כשהפגוש מקבל עוד מכה.

• תוכן חדש...