Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי סיאט לאון FR 1.8 חדשה עם סטייג 2 רכיבי APR תוכנת מנוע PCP מותאמת 98 ותכנת גיר

הייתי בים המלח ושחכתי לתדלק לפני 98 והיה רק 95 אז זה היה או זה או להתקע.. טעות רצינית

שאני בגדישה מלאה - טורים על 3, כלומר לחיצה חלקית על הגז המנוע רועד ומגמגם..

הבנתי שזה מהדלק כנראה, כרגע המיכל עומד על שמינית 95 רק והגמגום אפילו טיפה החמיר

מה לעשות? האוטו כרגע 10 אלף קמ צריך לקחת גם לטיפול ראשון

יש נזק רציני למנוע?

לחוץ :cry:

תודה לעוזרים

פורסם

נכון מאוד. אני מבקש לעזור, לא עוזר לי תגובות כאלה.

לשאלתך, הברקסים מחזיקים בסדר גמור, אני לוחץ רק מהילוך שלישי, והאוטו ימכר למען מעבר רכב חברה עוד שנתיים לכל היותר..

אבל שוב זה לא רלוונטי לבעייה הנוכחית

פורסם

רכב שכווון לדלק 98 כלומר קידום הצתה גבוה יותר עלול להיות בו נקישות עקב הצתה מוקדמת של דלק 95 אשר עמיד פחות להצתה עצמית.

כל זה נכון למצערת מלאה, מילאת 95 יכולת לנסוע ברכב בלי לגדוש , בסרק ובנסיעה מנהלתית לא אמורה להיות שום בעיה.

מה גם שבמקרה שנכנסת לגדישה המחשב באם ירגיש נגישות(צילצולים) יאחר את ההצתה אוטומטית ( בואגיות יש 2 או 3 חיישני נקישות).

רעידות וכל מיני כאלה לא אמורים להיות בגלל שהרכב מכוון ל98 ונסעת עם 95, מה כן יכול להיות, שהדלק ששמת מהול ולא באיכות טובה וזה מה שגורם לרעידות.

Sent from...somewhere

פורסם

אכן מילאתי את הדלק בתחנה חור תחת בדרום, אז יש מצב שהוא מהול. השאלה מה לעשות הלאה - ניקוי משאבה או פשוט לסוע עד שיגמר הדלק הזה?

יהיה נזק תמידי למנוע או משהו?

פורסם

קרה לי פעם, זה מה אמר לי מכונאי שהכיר את הרכב , "תגמור את הדלק שים 98 ותוסף"( k44 במקרה שלי) ווואלה....הסתדר הכל.

אמור לעבוד גם לך.

Sent from...somewhere

• תוכן חדש...