Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באוקטובר הקרוב אני חוזר לספסל הלימודים. אני עדיין לא החלטתי איזה תואר ללמוד, אבל הלימודים יהיו לצורך העשרה ונשמה. אני רוצה לייצר לעצמי חיי חברה ובתקווה גם זוגיות בשביל לשבור את מעגל בית אבות אליו נקלעתי בשנים האחרונות.

באיזה מוסד יותר מומלץ ללמוד מבחינת וויב חברתי?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

בלימודי ערב ברופין אני לא רואה יותר מדי חיי חברה.

אנשים באים להרצאות/תרגולים/מבחנים, והולכים כל אחד לביתו אחר כך. אין את החיי קולג׳, כנראה בגלל שהקהל של לימודי ערב מבוגר יותר. או כי אני לומד הנדסה.

סביר להניח שזה יהיה ככה גם אצלך, אם תבחר במסלול כזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אז תצטרך ממש, אבל ממש לרדת באחוז משרה.

אני רואה את הקבוצה של בוקר אצלנו (תעשיה וניהול), ויש להם איזה 6 קורסים בסמסטר (אצלי 3, וזה עדיין שלוש פעמים בשבוע 6 שעות ביום, וזה עוד כי יש לי פטור מאנגלית).

אני עדיין עובד במשרה מלאה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ברור זה הנדסה.

אני הולך ללמוד תואר בשביל הנשמה כלומר תחומים שמעניינים אותי כגון היסטוריה או גיאוגרפיה או מזרח אסיה או שילוב כלשהו.

מדעי הרוח. שאנטי.

היפסטר דושבג ליברלי.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נו אז די ברור שתל אביב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היפסטר דושבג ליברלי אתה יכול להיות גם בלי ללמוד כלום.

פורסם

צ'מגיא, אתה בונה על תואר ראשון או שני?

בשתי האוניברסיטאות יש אגודות סטודנטים שמארגנות אירועים מעפנים יותר ומעפנים פחות.

להכיר אנשים ממש במהלך הלימודים יהיה קשה אם תלך לחוג נידח מדי (לא יודע כמה סטודנטים יש בגאוגרפיה, אבל יש חוגים איזוטריים בת"א שיש בהם ממש סטודנטים בודדים לדעתי).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בתחומים ובמתכונת שאתה מחפש, הייתי הולך על תל אביב.

בכל מקרה הייתי קופץ לכמה שיעורי ניסיון בשתיהן על מנת להרגיש את הקרקע.

(סטודנט בבר אילן)

פורסם

החוג לאשורולוגיה נסגר. כך שנותר לך לבחור בחוג בו היחס בנות\בנים הכי גבוהה לאחר פסילת חוגים לא רלוונטים כמו חינוך, ע"ס, פסיכולוגיה וכאלה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

בתקנון של אוניברסיטת תל אביב כתוב שמשך הלימודים לתואר ראשון לא יעלה על 4 שנים.

מאחר ואני לא אלמד במשרה מלאה אני מתקשה להאמין שאוכל לסיים את התואר בפחות מ-4 שנים. מה קורה אם אני לא מסיים את התואר במסגרת הזמן? אומרים לי קח את הדברים שלך ועוף מפה?

בתקנון של אוניברסיטת בר אילן לא הצלחתי למצוא סעיף שמתייחס למשך זמן לימוד מירבי.

למישהו יש ניסיון בנושא?

פורסם

לך ליום הפתוח ודבר עם נציגי הפקולטות. גם סטודנטים בהיקף מלא גולשים מעבר לזמן הרשמי, ואם אתה מתכנן לימודים בהיקף מצומצם כדאי שהכל יהיה מוסדר ומתועד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתקנון של אוניברסיטת תל אביב כתוב שמשך הלימודים לתואר ראשון לא יעלה על 4 שנים.

מאחר ואני לא אלמד במשרה מלאה אני מתקשה להאמין שאוכל לסיים את התואר בפחות מ-4 שנים. מה קורה אם אני לא מסיים את התואר במסגרת הזמן? אומרים לי קח את הדברים שלך ועוף מפה?

בתקנון של אוניברסיטת בר אילן לא הצלחתי למצוא סעיף שמתייחס למשך זמן לימוד מירבי.

למישהו יש ניסיון בנושא?

אתה פשוט תשלם "קנס גרירה" או איך שהם לא קוראים לזה. אאל"ט סדר גודל של 1,000 ש"ח לסמסטר, אבל ממש אל תתפוס אותי במילה. מאמין שזה מופיע איפשהו בתקנון שכר לימוד.

פורסם

חיי חברה זה במקומות כמו בן גוריון והטכניון.

בתור מי שעשה תואר ראשון ושני באוני' ת"א , זה לא כמו באר שבע או הטכניון שם אנשים באים מכל הארץ לגור סמוך לאוניברסיטה ואין להם לאן לברוח,

במקרה של ת"א הרבה גרים בבית ובאים כל יום, הרבה סתם שוכרים לא באיזור, כמעט אין מעונות לאנשים שהמצב הכלכלי להם סביר פלוס (בעיקר בני דודים) אז חיי החברה דיי בקרשים. יש פעילויות פה ושם אבל לא משהו שיטתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...