Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי גרירת תואר, מכיר מישהו מהטכניון שהעיפו מהלימודים למרות שנשארה לו חצי שנה בלבד, בגלל שלקח לו 5.5 שנים ולא 4 בהנדסה. תבדוק את הנושא הזה טוב בתל אביב.

פורסם

כן. החשיבו לו חלק מהקורסים, אבל יקח לו עוד שנה וחצי לסיים (במקום חצי שנה) ובנוסף זה לא נחשב תואר מהטכניון יותר...

פורסם (נערך)

מבחינת חיי חברה, מקום כמה שיותר מרוחק עדיף, כי זה אומר שיותר סטודנטים גרים ביחד בסביבת האוניברסיטה ואין הרבה שרק באים בבוקר ללימודים וחוזרים אחר כך לבית של ההורים.

מהבחינה הזאת מכללת תל חי שבה עשיתי את התואר הראשון היתה המקום המדהים ביותר שהייתי בו, התקופה הכי טובה בחיי ויצאתי משם עם החברים הכי טובים שמלווים אותי עד היום. מכיוון שאף אחד לא גם שם במקור, כולם גרים ביחד או במעונות, או ב 3-4 קיבוצים ליד. ועושים את הכל ביחד, אבל הכל..

תחשוב שכשמסתיימים השעורים כולם חוזרים לאותו המקום, בשנה הראשונה שלי במעונות כל הקומה היתה מורכבת רק מאנשים שלמדו איתי בכיתה והיו עוד הרבה בקומות למטה ואחרי זה עברתי לקיבוץ ובכלל, בו נגיד שהיה לי כבר אזור משלי בנחל ליד הקיבוץ (והמבין יבין..)

לא נראה לי שלמדתי אפילו פעם אחת לבד למבחן במשך כל התואר, כי זה דבילי אם גם אחרי הלימודים אני מוקף באנשים שלומדים איתי לאותו המבחן, אז כבר יושבים ביחד.

אחרי בתואר השני באוניברסיטה העברית זה כבר בכלל לא היה אותו הדבר ובתואר השלישי בתל אביב בכלל לא יצרתי חברים חדשים שנשארו.

בקיצור, תל-חי, מומלץ בחום

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

חשוב שתבהיר, למה אתה מתכוון בחיי חברה?

כי לדעתי זה בעיקר תלוי אדם.

יש מספיק נשים ואנשים בכל מקום.

בכל מקום אתה יכול לגשת ולדבר.

מקומות בילוי בתל אביב לא חסר, אבל צריך לגשת לאנשים, לדבר איתם, ליזום להיפגש. לחלופין, גם אם יצאת עם חברים וראית מישהי, סביר להניח שבתל אביב יהיו קצת יותר רווקות ורווקים, כי זו העיר בה אנשים "מחפשים את עצמם".

מאידך, אם אתה מתכוון לאירועים של האונ' עצמה, חוץ מיום הסטודנט אין יותר מדי דברים בת"א. יש פאב נחמד באונ', אבל בסביבה שלה אין הרבה מקומות בילוי וצריך לנסוע למרכז ת"א.

אני לומד באונ' תל אביב ואני חייב לציין ששמעתי מה אומרים עליה (כולם בורחים הביתה) וזה חתיכת מיתוס לא קרוב למציאות (סליחה אייל ו-bobi). חיי החברה פה אש וגם אם מישהו גר ליד זה אחלה, כי אז הולכים לבית נורמלי ועושים ישיבה (או שכיבה, כל אחד והתחביבים שלו).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם בבר אילן יש חיי חברה טובים למי שמחפש אותם.

חשוב לציין שכמו כל שאלה שקשורה לאקדמיה - זו שאלה שהתשובה אליה נקבעת על ידי הפקולטה אליה אתה משתייך יותר מאשר על ידי האוניברסיטה עצמה. בגדול, בתחומים עם מספר סטודנטים מצומצם (ו/או בלימודים מתקדמים) יש פחות חיי חברה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...