Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד 2010 - ממיר קטליטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

ברשותי קיה סיד שנת 2010, שעשתה עד כה כ-107,000 ק"מ.

היום הגעתי למוסך מורשה של החברה לאחר שהרגשתי במהלך הימים האחרונים כי הרכב לא סוחב ונשמע רעש חזק מהרגיל מכיוון המנוע ו/או האגזוז. אציין רק שהדבר התחיל ממש כמה שעות לאחר מילוי דלק בתחנת דלק באיזור מגוריי.

לאחר נסיעת מבחן ולאחר בדיקת מחשב נאמר לי כי הממיר הקטליטי הלך.

הצעת המחיר כולל עבודה - למעלה מ-8,000 ש"ח.

רק לי זה נשמע הזוי?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

8000 שח כי זה ממיר מקורי אבל עזוב, כרגע אל תתקן שום דבר אלא תגיע למצב שאתה כן מתדלק שוב בתחנה מוכרת ותעקוב. אם יש נורת תקלה בדוק מה התקלה יש פה לכל אחד בפורום סורק שיוכל לסרוק לך. במידה ןבאמת יש בעיה בממיר ונחוץ החלפה יש חליפיים בסביבות ה 1000 כולל עבודה.

פורסם
8000 שח כי זה ממיר מקורי אבל עזוב, כרגע אל תתקן שום דבר אלא תגיע למצב שאתה כן מתדלק שוב בתחנה מוכרת ותעקוב. אם יש נורת תקלה בדוק מה התקלה יש פה לכל אחד בפורום סורק שיוכל לסרוק לך. במידה ןבאמת יש בעיה בממיר ונחוץ החלפה יש חליפיים בסביבות ה 1000 כולל עבודה.

תודה רבה לכל המגיבים!

לא נדלקה שום נורה, זה העניין. אם היתה נדלקת אז לא הייתי חושב פעמיים וכנראה שגם לא ממשיך בנסיעה.

מה שמפריע לי, מלבד המחיר כמובן, שמדובר בתקלה כזו שמתרחשת (ככל וזו אכן התקלה) אחרי 107,000 ק"מ בלבד, כאשר אבא שלי למשל עם אוונסיס 2002 שעשתה למעלה מ-230,000 ק"מ לא חווה שום תקלה כזו.

אני לכשעצמי מוצא פה איזשהו פגם בהתנהלות החברה/יבואן בייחוד כשהוא דורש על חלק כזה מחיר של שיפוץ גיר...

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אם הממיר הקטליטי לא תקין אני מניח שתהיה בעיה בבדיקת זיהום אויר אז אולי כדאי תחילה לשלם כמה שקלים ולבצע רק בגיקת מזהמים בכל מכון רישוי ומשם להיתקדם על פי התוצאות.

פורסם
תודה רבה לכל המגיבים!

לא נדלקה שום נורה, זה העניין. אם היתה נדלקת אז לא הייתי חושב פעמיים וכנראה שגם לא ממשיך בנסיעה.

מה שמפריע לי, מלבד המחיר כמובן, שמדובר בתקלה כזו שמתרחשת (ככל וזו אכן התקלה) אחרי 107,000 ק"מ בלבד, כאשר אבא שלי למשל עם אוונסיס 2002 שעשתה למעלה מ-230,000 ק"מ לא חווה שום תקלה כזו.

אני לכשעצמי מוצא פה איזשהו פגם בהתנהלות החברה/יבואן בייחוד כשהוא דורש על חלק כזה מחיר של שיפוץ גיר...

פגם בהתנהלות החברה?! הרכב בן 9.

פורסם
פגם בהתנהלות החברה?! הרכב בן 9.

לדעתי הוא התכוון למחיר השערורייתי ולא לזה,שהלך ממיר קטליטי )(אם בכלל) בק"מ הזה.

פותח הנושא,פנה לאבי פרטס ותוכל להרכיב תחליפי בפחות מרבע מחיר,סע לשלום המפתחות בפנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...