Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט שנתי

socho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

חוויה בלתי נשכחת ב"טסט קאר" (חיפה)

היום ניגשתי לבצע טסט שנתי לרכב שלי (עושה במקום הזה טסט ל3 רכבים כבר כ15 שנה) כנהוג היחס במקום זוועתי - החל מהמשרד ובהמשך במסלול שכולל קללות כאשר אתה לא שומע את ההנחיות שלוחשים לך מהפיר למטה.

נכשלתי על לוחית רישוי וכאשר ניגשתי לדלפק ישב מולי אדון מבוגר שעובד שם לדעתי המון שנים והתעצבן מזה שביקשתי את זכותי לקבל חתימה כי אני מעוניין להחליף את הלוחית במקום אחר ( למה? דווקא כי אני לא סובל אותם) התחיל לצעוק עלי שאין דבר כזה וזרק עלי את המסמכים וצעק עוף מהתור חכמולוג!!! כאשר סירבתי לזוז הוא מייד חתם. חשוב לציין שניגשתי לבעל המקום להתלונן וזה בכלל לא עניין אותו .....

שאלתי :

1. מה קורה אם שוטר עוצר אותי ובודק מסמכים ורואה שיש חותמת רק ל48 שעות

2. מה קורה אם אני מגיע לטסט עוד שנה ככה ?

בתודה מראש

פורסם

1. אם לדעתו של השוטר הלוחית לא תקינה הוא יכול לתת לך דו"ח... אבל זה בלי קשר אם יש חתימה או אין חתימה על הרשיון,

לא יודע האם השוטרים או המתנדבים מקפידים יותר ויחמירו איתך בגלל שיש לך חתימה ברשיון.

2. בטסט הבא... אף אחד לא יבדוק לך את הרשיון הקודם ... אם יחליטו שוב שהלוחית לא תקינה תקבל שוב פעם פסילה ובקשה לעשות לוחית חדשה,

במכון רישוי הם לא נותנים דוחות או קנסות.

בכלל אני נוהג לבדוק את הלוחיות לפני הטסט ולעבור עם לורד שחור עבה על הנקודות שירד הצבע השחור מהם,

עוזר למשוך את הלוחית עוד כמה שנים.

• תוכן חדש...