Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו s60 t5 r design

FLaW
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מעוניין לשמוע דעתכם על הרכב הנ"ל מבדיקה ביד שתים הרכב משנתונים 2015-2016 נמכרים בסכומים" יחסית" נמוכים. מבדיקה באינטרנט עולה שמדובר ברכב חזק ומאובזר גם מבחינת אביזרי נוחות וגם מבחינת אביזרי בטיחות אקטיבית. יש משהו שאני מפספס?

*אנחנו זקוקים לרכב משפחתי והכוונה הייתה ללכת על רכב בסגנון מזדה 3 חדשה לדוגמא אבל שאני משווה את הוולוו לרכבים משפחתיים חדשים אני לא רואה שום יתרון בהם ע"פ הוולוו.*

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

פורסם

היתרון בללכת על רכב משפחתי חדש זה האחריות, יש לך שקט נפשי, הוולוו או כל רכב יוקרה בן כמה שנים, יש חלקים שמתבלים, העלות יכולה להיות גבוהה, לגבי הוולוו הזאת, היא נחשבת טובה ואמינה יחסית, בייחוד אחרי שעברו לגיר ומנוע מיצור עצמי וויתרו על הגיר והמנוע של פורד.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי S60 r-design מודל 2015 עם כמעט 100,000 ק"מ והיא לא סבלה מאף תקלה, אפילו מינורית. אוטו מצויין. גם חזק מאד, 0-100 ב 6 וקצת שניות, וגם חסכוני מאד בדלק.

Using Tapatalk

• תוכן חדש...