Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו קופן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע למה לא מביאים את האוטו הזה לארץ?

ראיתי אותו בטופ גיר ואני פשוט חושב שהוא יפה..ועוד 12 אלף פאונד(שזה בערך המחיר שזה יהיה בארץ...שזה 108 אלף שקל בערך..)

ובטח הביטוח לא היה עולה כזה הרבה בגלל הנפח מנוע החלש (מאוד) שלו בערך 600 סמ"ק לפי מה שאני זוכר..אז לחזור לשאלה הראשונית יש לימשהו מושג למה לא מביאים אותו לארץ?

מנהלים לא שמתי לב באיזה פורם אני אתם יכולים בבקשה להעביר את זה לפורום רכב כללי.

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

למה לא מייבאים?לך תדע...

לדעתי אחת הסיבות היא שאנשים יורתעו מלשלם 100 ומשהו אלף שקל על מכונית צעצוע של 600 סמ"ק

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

]למה לא מייבאים?לך תדע...

לדעתי אחת הסיבות היא שאנשים יורתעו מלשלם 100 ומשהו אלף שקל על מכונית צעצוע של 600 סמ"קאנשים שילמו יותר מזה (הרבה יותר) על סמארט רודסטר. מה גם שדייהטסו נוטה להגדיש את המנועים האלו כשצריך (עיין ערך cuore עצבנית).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ע"פ איזה חשבון הזוי בדיוק הגעת שאם היא עולה 12K פאונד היא תעלה 108K ש"ח?

12K פאונד = 98.4K ש"ח ע"פ שער של (1 ש"ח=8.2 פאונד)

תוסיף 120% מיסים = 217 אלף ש"ח

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

זה אמנם חבל שלא מייבאים מכוניות כמו הקופן אבל מצד שני אם אני הייתי יבואן לא הייתי חושב על להביא אותה ואת דומותיה... הציבור הישראלי לא יקנה מכונית כזו בכל כך הרבה כסף. זה פשוט לא שווה ליבואנים ואני די מבין אותם

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
ע"פ איזה חשבון הזוי בדיוק הגעת שאם היא עולה 12K פאונד היא תעלה 108K ש"ח?

12K פאונד = 98.4K ש"ח ע"פ שער של (1 ש"ח=8.2 פאונד)

תוסיף 120% מיסים = 217 אלף ש"ח

אם לא ידעת מחירי המכוניות בבריטניה דומים למחירים שלנו (הבדלים לא משמעותיים).

ולמה לעזאזל הוספת 120% על האוטו הזה דיהטסו לא מייצרים באנגליה.

אולי תוסיף 10% שזה בערך ההפרש בין ישראל לבריטניה.

דניאל.:-)

נ.ב

אני חישבתי שער של 1 פאונד= 9 שקל.

Polo GTI 2013 APR stage 1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האמת שהיינו (הייתי) צריכים "לנטרל" את מיסי המגן, ועלויות ההובלה לאנגליה...

ואז, על הסכום הזה להוסיף 120% (מס ייבוא + מע"מ על המכונית) כדי לקבל את ערכה ה"אמיתי" של הקופן בארץ...

ע"פ הכתבה - 150K ש"ח...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ב150 היא לא תמכור ... הסיבה שמייצרים מכוניות כאלו היא שלשוק היפני יש למנועים עד 700 סמ"ק ו63 כ"ס הנחה של 33% ( למיטב זכרוני ) בשוק המקומי ... ( + פרמטר גודל מסוים ) ככה ששם זה להיט היסטרי בתוך הערים + חוסך זיהום.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...