Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואו. ואני לתומי חשבתי שבפורום הזה רוצים להשאיר לאנשים את הבחירה במה להשקיע את כספם. אז במקום להפחית מיסים ישירים ולאפשר לאנשים לבחור אם הם רוצים לרכוש רכב (כולל המיסוי הכרוך בו) או להעדיף תחב"צ או שירותים אחרים רוצים כאן להעלות מיסים לכולם על מנת לאפשר לחלק לקנות רכב במחיר מוזל. תחליטו מה אתם רוצים.

ואולי מר me5000 רוצה כלכלה בנוסח ונצואלה. שהמדינה תשלם הכל, גם מה שאינה יכולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המדינה צריכה לעזור למי שיעבוד חיים שלמים ולעולם לא יגיע לרכב חדש, נקודה.

לא אומר מרצדס אבל פיקנטו ועוד איך כן.

אתם יכולים שלא להסכים, אבל זאת דעתי.

אלו החומרים שחתימות עשויות מהן. אין ספק שרכישה של רכב חדש עומדת יד ביד עם טיפול רפואי בפירמידת הצרכים של מאסלו.

לפחות עכשיו אני מבין מאיפה מגיעים האנשים שמשוכנעים שקצבת זיקנה בגובה שכר מינימום היא רעיון הגיוני, סביר ונחוץ (כאלו שלא קוראים להם שלי יחימוביץ').

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הנבזות האמיתית של המדינה היא לא העלאת המס, אלא העובדה שאין תחבורה ציבורית ראויה. זה פשוט הופך את העלאת המס לסחיטה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

חשבתי שאין עוררין על כך, עד שנתקלתי השבוע בפייסבוק לקישור לאיזה מאמר של איזה "מומחית" שמשבחת את נפלאות התחב"צ בישראל.

הבעיה היא שזה בפייסבוק, וכנראה נפל למעמקי הפיד אם לא נפלט ממנו לחלוטין. אז אין לי מראה מקום.

מכל מקום, SurfHigh, אין לי ספק שאם אינך צודק ב-100% הרי שעדיין אתה צודק ב-99%.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם המטרה של החקיקה הזאת היא להפחית זהומים זה פשוט פארסה.

ברגע שמעלים מחיר של מכוניות חדשות שלרוב מזהמות פחות מרכבים ישנים , אנשים יעדיפו להמשיך לנסוע על רכבים ישנים יותר וכפועל יוצא הזיהום רק יגבר.

אולי אם אנשים יעדיפו במקום לקנות רכב חדש, לנסוע בתחבורה ציבורית רק אז נראה הפחתה כלשהי בזיהום, מה שכמובן לא באמת אופציה ריאלית למרבית האנשים עקב התחבורה המוגבלת.

הנימוק היחיד שעוד איכשהו אני מוכן לקבל לטובת החקיקה הזו , שאולי הכסף שיצא מהעלאת המס ילך לטובת התחבורה הציבורית ואשכרה מתישהו בעתיד יהיה לזה השפעה כלשהי מבחינת זיהום האוויר.

פורסם

כולם מתלוננים, גם פה, אבל בתכלס אף אחד לא מוחה ולא מרים את הישבן מהבית. בצרפת ניסו להעלות מיסוי וכמעט שרפו את פריז.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
הנה יש בחירות בקרוב,

תבדוק איזה מפלגה מתחייבת לא לקחת כספים סקטוריאליים תצביע עבורה , ותשכנע את הקרובים אליך להצביע גם .

ולא רק לפי דמות בטחונית / מדינית כזאת או אחרת.

ככה מתחולל שינוי

Sent from ...

כשהגידול החילוני הוא שלילי והגידול החרדי הוא 500% פר דור ,

אני לא חושב שיש לנו הרבה סיכוי.

כאמור, ממליץ על דרכון אירופאי כרגע מדובר בביטוח חיים לכל דבר ועניין.

פורסם

תראו את תרבות הנהיגה בארץ איך היא נראת,

עכשיו תתארו איך המדינה הייתה נראית אם כל פוץ שלישי היה מרשה לעצמו לקנות רכב יוקרה

כל הכבוד למדינת ישראל שבה המיסים לרכב מבין הגבוהים בעולם, עם תרבות הנהיגה שלנו לא מגיע לנו שמחירי הרכב יהיו זולים כמו ברוב מקומות בעולם

פורסם

עזבו אני מציע גם שלא יתנו משכנתא למי שמרוויח שכר מינימום ומטה.

שעניים יחיו ברחוב, מה זה הפינוק הזה קורת גג?

אתם כאלה מנותקים ומתנשאים שזה מזעזע.

פורסם

גם דיור ציבורי עולה כסף. אז או שזה ממומן על ידי השוכרים, ואם אתה רוצה דיור מסובסד (וזה קיים, גם אם במידה מוגבלת מאד) צריך להיות מקור לסבסוד. למשל מיסים על רכב. נסגר המעגל?

פורסם
תראו את תרבות הנהיגה בארץ איך היא נראת,

עכשיו תתארו איך המדינה הייתה נראית אם כל פוץ שלישי היה מרשה לעצמו לקנות רכב יוקרה

כל הכבוד למדינת ישראל שבה המיסים לרכב מבין הגבוהים בעולם, עם תרבות הנהיגה שלנו לא מגיע לנו שמחירי הרכב יהיו זולים כמו ברוב מקומות בעולם

נהגתי ברוב אירופה, תרבות הנהיגה פה היא בסדר גמור - בלא מעט מדינות "מערביות ונהורות" כמו אוסטריה תרבות הנהיגה גרועה הרבה יותר.

אני לא חושב שיש לנו מה להתלונן על מצב התנועה פה ביחס למערב אירופה(אפילו פקקים בתוך מטרופולינים כמו פריז או מינכן גרועים לא פחות אם לא יותר מאשר בגוש דן).

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בשביל להגדיל את התקציב או להשלים את מה שחסר אין הדבר אומר העלת מיסים.

כמו שארגון לא מעלה את מחירי המוצרים שלו כי לא הגיע ליעד, כך אין סיבה שיעלו מיסים.

יש שיטות אחרות - כמו יעול הארגון או קיצוצים היכן שאפשר.

הממשלה בטח שלא מתייעלת ובטח שלא מקצצת משהו שיפגע בח"כים היושבים בה (לאזרח היא תקצץ בכיף).

רק תחשבו על כמות הפרויקטים שהתחילו והפסיקו באמצע (אחרי שהשקיעו כבר עשרות מיליונים), או פרויקטים שסיימו ואז הפסיקו את פעילותם אחרי תקופה קצרה ותקבלו סכומי כסף עצומים שפשוט נזרקו לפח.

פורסם

ושוב, אתה מבין את ההבדל בין דיור לרכב *חדש*? לא רכב, לא תחבורה, רכב *חדש*?

אתה מבין שלדרוש רכב *חדש* שקול לאנשים שמקבלים דיור ציבורי, ואז מתלוננים שלא מתאים להם השכונה או העיר?

אף אחד לא אומר שמי שמרוויח שכר מינימום צריך לגור באוהל או לא להיות מסוגל להתנייד, אבל הוא לא יכול לקבל פנטהאוז בצפון תל אביב או רכב חדש. לפחות לא על חשבון המדינה.

עד כאן התנתקות והתנשאות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...