Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5452471,00.html

רשות המסים דחתה את בקשת יבואני הרכב לתקן את נוסחת המס הירוק. המשמעות: קיה פיקנטו, יונדאי I10 ושברולט ספארק יספגו עליית מסים בכ-5,000 שקל אותם ידרשו היבואנים מהציבור

אין מילים.. קחו לנו את הארנק וזהו.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי מתקשורת הפייק ניוז אי אפשר להבין מהו השינוי ומהי ההשפעה שלו. האם כל רכבי המיני יתייקרו, או שרק שלושת הדגמים שניתנו כדוגמה?

האם ישנם רכבים שיוזלו? ואם כן, אילו?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אני מבין את התסכול אבל בסופו של דבר יש צורך מדיני בכסף הזה.

אנחנו מדינה קטנה עם המון אתגרים שמאוד יקרים כלכלית ולכן הכסף צריך להגיע מאיזה מקום, אם לא מרכב אז מתחום אחר. למרות שאני חובב רכב השלמתי עם זה שכרגע התחום יקר, לפחות עד שהאיראנים ירגעו.

לרמוז שהכסף הולך לטובת פוליטיקאי כזה או אחר זה קצת ילדותי לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם
אני מבין את התסכול אבל בסופו של דבר יש צורך מדיני בכסף הזה.

אנחנו מדינה קטנה עם המון אתגרים שמאוד יקרים כלכלית ולכן הכסף צריך להגיע מאיזה מקום, אם לא מרכב אז מתחום אחר. למרות שאני חובב רכב השלמתי עם זה שכרגע התחום יקר, לפחות עד שהאיראנים ירגעו.

לרמוז שהכסף הולך לטובת פוליטיקאי כזה או אחר זה קצת ילדותי לדעתי.

אהה... צריך את הכסף עד שהאיראנים ירגעו... עכשיו הכל ברור, אתה גאון!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
במקום לסבסד מכוניות קטנות לעניים נותנים הנחות ל מרצדסים היברידיות, הכל הפוך במדינה הזאת.

לא צריך לסבסד מכוניות לאף אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לצערי מתקשורת הפייק ניוז אי אפשר להבין מהו השינוי ומהי ההשפעה שלו. האם כל רכבי המיני יתייקרו, או שרק שלושת הדגמים שניתנו כדוגמה?

האם ישנם רכבים שיוזלו? ואם כן, אילו?

נכון מאוד בכותרת מצוין שזה רק לגיר אוטומטי ובכתבה כלום, כתבה שטחית ופופוליסטית גם אם יש בה גרעין של אמת.

Sent from my F5121 using Tapatalk

פורסם
במקום לסבסד מכוניות קטנות לעניים נותנים הנחות ל מרצדסים היברידיות, הכל הפוך במדינה הזאת.
אף אחד לא מסבסד מכוניות קטנות לעניים (ובתור התחלה, מי שקונה רכב חדש הוא לא עני, לא הגיע הזמן להפסיק עם הבכיינות הזו?)

המדינה החליטה למסות רכבים גם לפי רמת הזיהום שלהם, ויש בזה גם הגיון כלכלי (פחות זיהום = פחות מחלות = פחות כסף על טיפולים, אנשים חיים יותר זמן ומשלמים יותר מסים) וגם, אפעס, פעולה לטובת כלל האזרחים (פחות זיהום = איכות חיים טובה יותר לכולם).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שיוסיפו עוד מס, אם זה לא יוריד את כמות כלי הרכב על הכביש, אולי לפחות זה יגדיל לנו איזה תקציב מדיני כלשהו ואז אולי אולי קצבאות נכים וזקנה יעלו ב5 אגורות

פורסם (נערך)

נכון זה ממש חוצפה לסבסד רכבים לעניים שעובדים כל החיים בשכר מינימום ולעולם לא יגיעו לרכב חדש, הם צריכים או ללכת ברגל או לנסוע באוטובוס ולסבול או להחזיק ברכב בן 15 ויותר, איך הם בשיא חוצפתם מבקשים לנסוע באוטו חדש אמנם קטן כגון i10 ופיקנטו.

לא לא, באמת שעדיף לסבסד מרצדס s-class היברידיות במאות אלפים.

תגובות מתנשאות ודי חסרות רגישות חייב לציין.

כמו שיש מחיר למשתכן, צריך לעזור לעניים שלעולם לא יגיעו לרכב חדש ללא עזרת המדינה. אולי המון תשלומים ללא ריבית בכלל אולי הסרת המיסים ממכוניות קטנות רק למי שאין יכולת לממן וכו.. אבל דפנטלי המדינה צריכה לסבסד את זה. בעולם של היום רכב זה ממש לא מותרות.

עריכה אחרונה על ידי me5000

• תוכן חדש...