Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ספריאל , אני יודע שיש לך ילדים גדולים.

האם הם מתכוונים להביא ילדים לעולם?

הנושא לא עלה לדיון עד היום - אבל למרות גילם הם עדיין לא בשלב שבו דנים בעניין. יש כמה דברים שצריך להשלים קודם.. גם אני התחלתי בגיל מבוגר יחסית. הבן הבכור נולד כאשר הייתי בן 33.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
ספריאל, לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שאין לנו שום השפעה:

לאורך זמן, על מנת למנוע הכחדה חילונית, כל זוג חילונים צריך להביא לפחות 3 ילדים. (שתיים "לפיצוי" על ההורים שימותו ועוד אחד לפחות כגידול)

אני כמובן לא מתכוון להביא ילדים ורבים מחברי לא. שאר החילונים ברובם מביאים ילד אחד ומעט מביאים שתיים. נדיר מאוד זוג חילוני עם מעל לשתי ילדים.

כשאוכלוסיות אחרות מביאות 10 ילדים, מה הטעם בכלל להצביע? אנחנו בסכנת הכחדה , או יותר נכון נכחד בעוד מספר שנים (אם בכלל תשאר מדינה) ולכן לא אביא ילדים לעתיד רע ומר כזה וכך גם רבים מחברי ורבים מהשאר החילונים.

אנסה להעביר עוד 60 שנה בעולם הזה בצורה הכי טובה שיש בתקווה שישאר ממנו עוד משהו.

זה לא שרשור פוליטי, אז אני אקצר ואקווה לסליחת האדמינים.

אם תסתכל על המנדטים שמקבלות המפלגות החרדיות לאורך ההיסטוריה הקצרה שלנו, תראה שהם לא זזים הרבה, ובנוסף ש"ס ירדו מאוד.

דבר שני, הרבה מאוד חילונים מביאים יותר מילד או שניים.

דבר שלישי, יש כאלו שמגדירים את עצמם דתיים, מביאים הרבה ילדים אבל אין לך שום בעיה להסתדר איתם ולהם איתך. הדתיות שלהם מסתכמת בזה שהם משתדלים לא לסוע בשבת וקוראים את ההגדה עד הסוף. בסקרים הם נספרים כ"מגדירים את עצמם דתיים". אני מכיר כמה מקרוב, הם לא יפריעו לך בחילוניות שלך ואפילו מתאמצים מאוד שהדתיות שלהם לא תאיים עליך, אולי מרגישים צורך לפצות על הפנאטיות של החרדים ההארד קור.

ואחרון, הדמוקרטיה עובדת רק אם האזרחים משתתפים בה. אז אם לא הלכת להצביע - החלשת אותה.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני חרדי.

תעשו טובה, תביאו הרבה ילדים. אם לא תביאו, לא יהיה לי על מי לזרוק אבנים בשבת.

פליזזזז

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

סתם לידע כללי, כדי לשלם 47% מס הכנסה אתה צריך להשתכר לפחות 42,031₪ כל חודש (וגם זה, רק על הסכומים שמעבר לזה, כלומר אחוז המס האמיתי שלך נמוך משמעותית מ-47%).

אם זו המשכורת החודשית שלך, בגילך, מצבך די טוב איך נגיד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כמה מתוך זה אתה משלם לחיסכון פנסיוני ועלות רכב צמוד (אם יש לך)? לא הכל זה מס.

אני מסכים איתך

פורסם

זה כמעט לא סביר.

אלה מדרגות מס הכנסה ל-2019: https://taxes.gov.il/IncomeTax/documents/hovrotnikuim/2019/atableforcalculationofincometaxfromwagesandwagesfortheyear-2019-acc.pdf&ved=2ahUKEwjD1MW275DgAhXCyKQKHfbkBKYQFjABegQIBBAB&usg=AOvVaw2Q3UBYDw8K3KkPALoozaXl

גם כשמוסיפים ביטוח לאומי ומס בריאות לא מגיעים ל-48% מכל הסכום (רק מעל 20,000+-).

אם אתה עובד במקום מסודר, אתה מפריש לפחות 7.5% מהברוטו לחסכון סוציאלי (מעבר למה שהמעסיק מפריש).

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תברר אצל המעסיק אם הוא יכול לפתוח לך קרן השתלמות להשתלת שיער בטורקיה. אולי זה ימתן את הפסימיות :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תברר אצל המעסיק אם הוא יכול לפתוח לך קרן השתלמות להשתלת שיער בטורקיה. אולי זה ימתן את הפסימיות :)

ואז גם פה בפורום הוא יגיד לנו "לישתיק!"

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הסקפטיות, אני מבקש לדייק :p

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חבל על הכסף,, אני אשכנזי,

אפילו אחותי האשכנזית אמרה לי שאשכנזים פשוט לא עושים לה את זה

• תוכן חדש...