Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישה של 3008 דיזל.

ההתלבטות היא בין אחד מליסינג שזה ה3008 אקטיב. תאריך עלייה לכביש 03/18 עם 20K ק"מ

לבין 3008 פרימיום. תאריך עלייה לכביש 11/17 עם 7K ק"מ.

ההבדל במחיר הוא 25K ש"ח.

אני מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 4 שנים אז עניין היד ראשונה מליסינג של אדם פרטי לא מעניינת במכירה כי ההפרש יהיה זניח.

מה לטעמכם בחירה טובה יותר?

בברכה,

אורי

פורסם

אישית הייתי נוטה לכיוון הפרימיום, מאחר ואתה הולך להשתמש בו כמה שנים אז עדיף ללכת על הדגם המאובזר יותר, שם יש יותר אבזור בטיחות ובקרת שיוט אדפטיבית.

פורסם

הפרימיום עדיף אבל קצת חשוד לי רכב דיזל בן שנה רק עם 7K ק"מ וכבר למכירה.

בדוק עבר תאונתי והיסטוריה מלאה שלא מדובר בלימון.

גם רכב מליסינג שמוצע למכירה אחרי פחות משנה נראה חשוד. רכבים כאלה בדרך כלל או שנשארים במערכת או שמוחכרים למישהו במחיר יותר זול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בדוק שגירסת הפרימיום מכילה בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית שנכללו באבזור רק החל מחודש 07/2017 (בדוק שלא מדובר ברכב ממלאי ישן למרות שעלה על הכביש בחודש 11/2017.

https://m.auto.co.il/article/128693-car-news- peugeot-3008

גם גירסת האקטיב שודרגה במערכות בטיחות אקטיביות בשלב מסוים כאשר לפני כן היא לא הייתה מצויידת כלל במערכות כאלה.

לא הבנתי את הערתך לגבי רכב עם עבר ליסינג פרטי, במכירה תצטרך להוריד 14 אחוז, סכום לא זניח בכלל, לכן אם המחיר שהרכב מוצע לך כעת אינו נמוך ב- 14 אחוז אל תתקרב לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בדוק שגירסת הפרימיום מכילה בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית שנכללו באבזור רק החל מחודש 07/2017 (בדוק שלא מדובר ברכב ממלאי ישן למרות שעלה על הכביש בחודש 11/2017.

https://m.auto.co.il/article/128693-car-news- peugeot-3008

גם גירסת האקטיב שודרגה במערכות בטיחות אקטיביות בשלב מסוים כאשר לפני כן היא לא הייתה מצויידת כלל במערכות כאלה.

לא הבנתי את הערתך לגבי רכב עם עבר ליסינג פרטי, במכירה תצטרך להוריד 14 אחוז, סכום לא זניח בכלל, לכן אם המחיר שהרכב מוצע לך כעת אינו נמוך ב- 14 אחוז אל תתקרב לדעתי.

הוא נמוך יותר ב14% וזו הסיבה לפער המחירים כי הוא גם חדש יותר מהפרימיום.

באקטיב אין את המובילאיי ולכן יש את כל המערכות שקיימות באקטיב החדש.

בפרימיום יש בקרת שיוט אדפטיבית.

לגבי המכירה ממני הלאה....עד שאמכור אותו 14% יהיו אולי 10K וכאני מוכר רכב אני תמיד מוכר במחיר הכי נמוך שקיים בשוק בהתחשב בנתונים כי אני מעדיף למכור מהר.

מניסיון עבר שלי אני יודע שרוב הדברים שמגיעים עם הפרימיום לא אשתמש/לא מעניינים אותי למעט הבקרות בטיחות האקטיביות.

השאלה אם על בקרת שיוט אדפטיבית ותיקון סטייה מנטיב שווה להוסיף 25K על רכב מחודש נמוך יותר אם כי מיד פרטית ולא ליסינג....מה שהופך את ההפרש עבורי ל15K בהתחשב בזה שעל הליסינג אצטרך לעשות הנחה של 10K.

בברכה,

אורי

פורסם

לא יודע מה קורה בין האקטיב לפרימיום אבל לפעמים בין רמות גימור יש צמיגים שונים ומושבים שונים שמשפיעים על הנוחות.

פורסם

המושבים אכן שונים בין האקטיב לפרמיום, ובניגוד למצופה יש כאלה שדווקא מוצאים את אלא שבאקטיב נוחים יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
המושבים אכן שונים בין האקטיב לפרמיום, ובניגוד למצופה יש כאלה שדווקא מוצאים את אלא שבאקטיב נוחים יותר.

כנ"ל לגבי הצמיגים....הצמיגים באקטיב הם 18 ולא 19 ולכן גם נוחים יותר

פורסם
מעבר לעובדה שלאקטיב יותר מכפול הקילומטראז,הפרמיום מאובזר בהרבה ולא רק במערכות בטיחות.

נכון שהקילומטראז כמעט פי 3 אבל בתכלס הפער הוא הוא 13,000 שזה לא הרבה. לא נראה לי שיקול משמעותי.

בכל מקרה בשני המקרים הייתי בודק טוב טוב למה מוכרים אותם כל כך מהר

פורסם
כנ"ל לגבי הצמיגים....הצמיגים באקטיב הם 18 ולא 19 ולכן גם נוחים יותר

שכחתי מנושא הצמיגים. ה 19 נדירים ויקרים.

פורסם

אז יש תובנות....

עשיתי בדיקה לרכב ליסינג.... הוחלף שם מגן טמבון מפלסטיק וחוץ מזה הרכב פיקס. הוא נמכר אחרי שהיה ליסינג פרטי.... הרכב הפרטי נמכר עקב רכישת דירה והחזר ההלוואה שנלקחה לטובת הרכב. הרכב במצב חברה לגמרי אבל הוא דורש 4 אלף מעל למחירון.... אלפיים מעל מחירון משוקלל. החלטתי ללכת על האופציה הזולה כי 25 אלף הפרש לא מוצדקים בעיניי עבור רכב שאיננו חדש מהחברה. במיוחד שמבחינת אבזור ההבדל ממש זניח ביחס לכסף והאקטיב כבר מאובזר בטירוף ואני מרוויח עוד חצי שנה אחריות ברכב מהליסינג.

פורסם

לא הייתי אומר שההבדל באיבזור זניח, אלא להיפך. האקטיב מאובזרת לא רע, בזמן שהפרמיום מאובזרת ברמה שלא היתה מביישת שום רכב יוקרה שעולה פי 2.

בכל אופן, בחרת רכב מעולה, תתחדש ותהנה!

פורסם

כמה מחירי המחירון של שני הרכבים וכמה רוצים עליהם בפועל?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...