Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבי הונדה סיויק, נפגע בתאונה, והנזק דיי רציני, (פגע וברח) . כעת אני מתלבט מאיפה להתחיל.

אני מעוניין לבחור שמאי פרטי, ולא שמאי מרשימת שמאי הביטוח.

אני מעוניין לבצע תיקון איכותי, שמתי לב שהמוסך המרכזי של הונדה נמצא ברשימה, במקרה כזה, האם זה בסדר לתקן שם, ועדיין לבחור שמאי פרטי?

האם זה שהמוסך נמצא ברשימה של ההסדר, לא יבוא לידי ביטוח בתיקון זול? למישהו יש חוות דעת על מחלקת הפחחות במרכזי של הונדה ברשלצ?

במדה ויש מוסך פחחות אחר שמומלץ אשמח לקבל פרטים, אין לי רצון לתפור את הביטוח, אבן כן יש לי רצון בתיקון כמה שיותר איכותי, כמו לפני התאונה. מקריאה בפורום ראיתי המלצות על "מספר אחד פחחות" ו "ויקטור סמירוב" , אם כי ראיתי שהם מתקנים רכבי פרימיום לרוב.

יש המלצות למוסכי פחחות אחרים?

כמו כן, אשמח לקבל המלצה גם על שמאי, שילווה אותי בכל התהליך.

שבת שלום. (איזור מרכז)

פורסם

אתה תובע את הביטוח שלך.

מכאן שמומלץ בחום לבחור לך שמאי מרשימת השמאים ולא שמאי פרטי, שכן חוות הדעת שלו יכולה להשלל על ידי חברת הביטוח שלך ולהכניס אותך לכאב ראש לא קטן.

המצב הנהוג במקרה שלך הוא לבחור לך מוסך קודם כל. לפני שמאי.

ברגע שבחרת את המוסך, תראה למוסך את רשימת השמאים המאושרת על ידי הביטוח שלך.

הוא כבר יודע עם מי הוא מסתדר ואת מי להזמין. אז אל תדאג לגבי זה.

אני לא חושב שלמחלקת פחחות במוסך מורשה יש יתרון. להפך. אתה סתם עוד לקוח במוסך גדול. אבל זה תלוי בשיקול דעתך.

לא שמעתי מעולם על שני המוסכים שהזכרת כאן.

פורסם

אני מאוד ממליץ על השמאי אלי אמרן - שמאי טוב ובעל ידע , והן בנאדם מוכשר ואדיב.

צור קשר עם ה שמאי אלי אמרן - הוא יכול גם לעזור, ולהפנות אותך למוסך פחחות מתאים, עם אחריות על העבודה.

ואל תדאג - המוסך והשמאי תמיד מסתדרים עם חברת הביטוח, הוא יסביר לך וילווה אותך.

ראה כאן חוו"ד על שמאות שהוא קבע, וההצלחות בשמאות שהוא נתן לחברי הפורום.

[h=1]אלי אמרן - שמאי רכב ללקוחות פרטיים - חוות דעת גולשים[/h]

א - אובדן להלכה/טוטאל לוס או כלום?

ב - שמאי ברחובות

ג - נכנסו לי בקיה פיקטנו בחנייה, שאלה לגבי ירידת ערך

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני הכנסתי לפחחות אחרי פגיעה מצד ג (עדיין מחכה לתגובה מהחברת ביטוח... :( ) למוסך מורשה שאינו בהסדר.יצא שהחליפו פגוש פלסטיק אחורי לחדש אז דווקא היה יתרון מבחינתי למוסך מורשה. הם גם טענו שיש להם יתרון בשימוש בצבע מקורי.אם אתה מפעיל ביטוח האינטרס שלך הוא שהתיקון יהיה כמה שיותר טוב. אם צריכים להחליף חלקי פח או פלסטיק יש יתרון לחלקים מקוריים...

פורסם

מה המודל של הרכב ומה מהות הנזק? אולי יש פה הצדקה לאובדן להלכה - וכאן כדאי באמת להביא שמאי טוב שלך, אם הרכב אגב עוד לא בן שנתיים ברוב הפוליסות ביטוח המוסך יהיה מחוייב לתקן אותו עם חלפים מקוריים בלבד.

לגבי המוסך המרכזי? אני הכנסתי רכב שלי למוסך מרכזי של היבואן לתיקון פחחות במרכזי והעבודה הייתה על הפנים ומזעזעת(לא הונדה אבל).

בכל מקרה אתה יכול לבחור שמאי מהרשימה של חברת הביטוח(ז"א שמאי שעובד עם חברת הביטוח אבל יעזור לך) - בכל מצב אל תביא את השמאי שממליץ המוסך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

שבוע טוב, הסיבה שאני מעוניין בשמאי פרטי, כי ללא ספק תהיה יריד ערך, גם הכנף נפגעה, הדלת והסף התחתון, סביר להניח ששמאי של הביטוח לא יפסוק את שמגיע לי, כמו כן אשמח לקבל המלצה למוסך פחחות איכותי באיזור המרכז. הנושא דיי דחוף לי, שכן בגלל התאונה, מים נכנסים לי לרכב , אני חיב להכניס את הרכב לתיקון בהקדם.

אעלה תמונות יותר מאוחר, זה לא טוטאלוס בוודאות, המצב בר תיקון, השאלה מה יהיה טיב התיקון, אני רוצה להכנס לאוטו לאחר שכל הסיוט הזה יגמר, ולהרגיש שאני ממשיך לנהוג ברכב שמור ונקי, כפי שהיה לפני התאונה, גם ככה אני פדנט יקי, ולראות את המכה הזו כואב לי בלב. מאוד כואב!

קל וחומר שלא אני אשם, אלא בן עוולה שהחליט שיותר מתאים לו לברוח, מאשר לשאת בנזק שגרם.

שאלה נוספת, בעקבות התאונה, ההגה ננעל, והאוטו במהירות מושך שמאלה, מה שגורם לי להבין שגם הגלגל קיבל מכה, האם ניתן לבצע בדיקת מכלולי הפרונט ותיקונם במדת הצורך, בתוך כל מסגרת התיקון?

עריכה אחרונה על ידי ולדיסלב
פורסם

קרא את הכתוב בקישור ל שמאי אלי אמרן - הוא מתמודד בדיוק עם הבעיות שרשמתה.

דבר איתו ושאל את כל השאלות.

הוא גם יכול להמליץ , על מוסך מתאים לתיקון עם ליווי שלו, ותוצאות תיקון טובות.

אלי אמרן - שמאי רכב ללקוחות פרטיים - חוות דעת גולשים

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שבוע טוב, הסיבה שאני מעוניין בשמאי פרטי, כי ללא ספק תהיה יריד ערך, גם הכנף נפגעה, הדלת והסף התחתון, סביר להניח ששמאי של הביטוח לא יפסוק את שמגיע לי, כמו כן אשמח לקבל המלצה למוסך פחחות איכותי באיזור המרכז. הנושא דיי דחוף לי, שכן בגלל התאונה, מים נכנסים לי לרכב , אני חיב להכניס את הרכב לתיקון בהקדם.

אעלה תמונות יותר מאוחר, זה לא טוטאלוס בוודאות, המצב בר תיקון, השאלה מה יהיה טיב התיקון, אני רוצה להכנס לאוטו לאחר שכל הסיוט הזה יגמר, ולהרגיש שאני ממשיך לנהוג ברכב שמור ונקי, כפי שהיה לפני התאונה, גם ככה אני פדנט יקי, ולראות את המכה הזו כואב לי בלב. מאוד כואב!

קל וחומר שלא אני אשם, אלא בן עוולה שהחליט שיותר מתאים לו לברוח, מאשר לשאת בנזק שגרם.

שאלה נוספת, בעקבות התאונה, ההגה ננעל, והאוטו במהירות מושך שמאלה, מה שגורם לי להבין שגם הגלגל קיבל מכה, האם ניתן לבצע בדיקת מכלולי הפרונט ותיקונם במדת הצורך, בתוך כל מסגרת התיקון?

אבדן להלכה זה לא אומר שהרכב לא בר תיקון - אלא שעלות התיקון+ירידת הערך גבוהים ביותר מ50% משווי האוטו, משמע אם מדובר ברכב בן 5-6 יש סיכוי שנזק שיגרור תיקון של פגוש+כנף+החלפת דלת תא מטען+ירידת ערך יש סיכוי שהשמאי יפסוק אובדן להלכה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...