Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - יונדאי i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איני זוכר איך ברמות איבזור הפשוטות אבל ב fr הם עשויות מחומר רך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה כתיבה, תודה רבה!

רק לא הבנתי איך הכתוב בכתבה הוביל למסקנה שהיא תביא "

טוויסט גדול בעלילה"

? על פניו עדיין נשמעת בינונית משהו...

אמנם קיימת סיטגמה שיודנאי=אמין, אבל כשמדובר פתאום בגיר רובוטי דו מצמדי ומנוע טורבו קטן קשה לי לראות למה אנשים יעדיפו לקחת אותה על פני השאר? (בין אם מוצדק או לא) מערכות אקטיביות עושות הבדל כל כך גדול בשיקול? (אני משער שמשפחות הן לא הרוב המוחץ מבחינת קהל היעד של הרכב, והשאר אולי ישמחו לקבל מערכות אקטיביות אבל זה לא יהיה deal breaker מבחינתם)

פורסם (נערך)

ניתן להעביר הילוכים בצורה ידנית ע״י הבורר.

איזה רכב היית מעדיף על פני היונדאי ולמה?

כמו שרשום בכתבה לפני מתיחת פנים לא היה בה משהו שיגרום לך לבקר אותה באולם התצוגה.

אחרי מתיחת הפנים יש לך סיבה לבקר, הוא כבר לא חלשה, מאובזרת, יש מערכות בטיחות, יש תדמית טובה, מרווחת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניתן להעביר הילוכים בצורה ידנית ע״י הבורר.

איזה רכב היית מעדיף על פני היונדאי ולמה?

כמו שרשום בכתבה לפני מתיחת פנים לא היה בה משהו שיגרום לך לבקר אותה באולם התצוגה.

אחרי מתיחת הפנים יש לך סיבה לבקר, הוא כבר לא חלשה, מאובזרת, יש מערכות בטיחות, יש תדמית טובה, מרווחת.

סיבה להתעניין לדעתי זה עניין סובייקטיבי, הסיבות שציינת הן אלה שהפכו אותה לרלוונטית עבורך. יש גם זרם אחר שמה שמשך אותו זה דווקא הפשטות היחסית שאיתה גם מגיעה האמינות. מנוע אטמוספרי 4 צילינדרים, התערבות יחסית מינימלית בנהיגה (כמה שאפשר לרכב מודרני... ), גיר מיושן שהוכיח את עצמו. לא אומר שזה בהכרח הגיוני אם בכלל נכון, אבל זה כן חשיבה של חלק מהאנשים.

בעצם יונדאי וויתרו על פלח השוק הזה והחליפו אותו במשהו אחר.

הI20 המחודשת הזאת, האם היא מתבלטת בקטגוריה מסויימת?

רוצה צעיר/"ספורטיבי" יותר? כך פולו/איביזה/קליאו, מוניטין של אמינות? יאריס, ג'אז

מה שאני מנסה להגיד הוא שהיא לא נוצצת, ולא בדיוק ברור לי למי היא מיועדת... לפי התיאור שלך זה לא רכב להתגרזנות (בגלל הגיר), ואם לקחת כסופר מיני משפחתית- הייתי חושב פעמיים לפני שאני לוקח מנוע קטן 3 צילינדר טורבו שצפוי בהרבה מקרים להסיע משפחה :?

וזה אפילו לא משנה אם אני צודק או לא, כי זה לא עניין של מה נכון אלא מה האדם מן המניין שלא גולש בCARS FORUM חושב.

אני לא רואה סיבה לפסוח עליה בדיוק כמו שאני לא רואה בה משהו מיוחד, מבחינתי היא פשוט עברה מבינונית מינוס לבינונית פלוס.

פורסם (נערך)

היונדאי i20 לא מציעה משהו שאין לאחרות, אלא השתפרה לרמה של מובילות הקטגוריה.

האם היא איבדה לקוחות עקב שינוי יחידת הנעה? מניח שחלק כן, אך לדעתי יחידת הנעה חזקה ושידרוג בטיחותי יקנו לה יותר לקוחות, לא רק לקוחות משוק הליסינג אלא גם פרטיים.

בעוד כמה חודשים נדע לפי כמות המסירות.

מה עושה את איביזה לרכב לדעתי אחת מהטובות בקטגוריה לרכב טוב ואת יונדאי לבינונית פלוס?

פורסם

האביזה באופנה.

גיר יותר מגיב.

זה לא הופך אותה לסופר מיני הטובה ביותר כי אין חייה כזאת, זה כן הופך אותה למובילה לקהל היעד שלה.

כשאתה מסתכל על הi20, אצל איזה קהל יעד היא תהיה בראש הרשימה?

באמת שמאחל ליונדאי בישראל את כל ההצלחה שבעולם, החלום שלי הוא שתשב אצלי i30n בחניה.... פשוט לדעתי i20 המעודכת הזאת תהיה סופר אנדרדוג

פורסם (נערך)

קהל היעד שמחפש רכב עם תדמית אמינות טובה וכעת מקבל יותר תמורת כספו.

הוא מקבל רכב זריז יותר, חיסכוני יותר, בטיחותי יותר ובאותו המחיר.

נכון שעניין הרובוט ירים גבות, אבל לאור ההיסטוריה של dsg, זה מפריע למישהו? לא, האיביזה נמכרת מצוין.

פורסם (נערך)
קהל היעד שמחפש רכב עם תדמית אמינות טובה וכעת מקבל יותר תמורת כספו.

הוא מקבל רכב זריז יותר, חיסכוני יותר, בטיחותי יותר ובאותו המחיר.

נכון שעניין הרובוט ירים גבות, אבל לאור ההיסטוריה של dsg, זה מפריע למישהו? לא, האיביזה נמכרת מצוין.

אתה מדבר על קהל היעד כאחד שמחפש רכב עם תדמית אמינות טובה.

אז נכון שיונדאי נחשב רכב אמין מאוד. אבל על מה מבוססת התדמית הזאת? על הרכבים הפשוטים מכנית של היצרן הזה, שרק לא מזמן התקדם טכנולוגית עם חלק מרכביו. כרגע קשה מאוד לקבוע שהשילוב הזה של יונדאי יתברר כאמין. את זה יקבע רק מבחן הזמן.

זכור לי שקראתי פה שהיו בעיות עם הגרסה המודגשת של הספורטאז'/טוסון, עם הגיר שלו, כמדומני.

האיביזה (לדעתי) נמכרת מצויין כי קהל היעד שלה (צעיר במקרה הזה) מוכן לספוג את הסיכון של הDSG תמורת החבילה שהוא מקבל. זה נכון על איביזה וסיאט בפרט, אבל על רכבים של קבוצת VAG בכלל. מי אמר שקהל היעד של יונדאי (שכמו שאמרת שואף לרכבים אמינים) יהיה מוכן לקחת את הסיכון, וכמו שרשמו פה לא ילך על ג'אז או יאריס?

עריכה אחרונה על ידי IdanMcLaren
פורסם (נערך)

רוב מי שקונה רכב לא מבין כ״כ במכוניות וזה לא מעניין אותו, הוא לא ידע להבדיל בהבדלי האיכות בינהם.

אני בטוח שאם תיכנס עכשיו לוואשינג-מאשין-פורום תמצאו דיונים מרתקים כמו:

- ההבדלים המכאנים בין מכונות כביסה של aeg למכונת כביסה של בוש מהדור החדש

- בעיות האמינות של המחשבי פיקוד החדשים של ווירפול

- מישהו שפותח שרשור ששואל על מכונת כביסה מחברה סינית עלומה כי היא היחידה שבתקציב שלו ויחטוף ים נזיפות על איך המכונה הזאת לא חסכונית ובאיכות נמוכה.

- אחר שיקנה תמיד את המותג המוכר שכולם אוהבים וממליצים כי להורים שלו יש מכונת כביסה שלהם כבר 30 שנה

- יש את הזה שישב וישווה מפרטים יומם וליל וישפוט לפי המפרט של המכונת כביסה בלי להבין את המשמעות בין המדדים

אם תמירו את הדיונים למכוניות תראו שמדובר באותו דבר, ורוב רוכשי הרכב מתייחסים לרכב שלהם בדיוק ככה - מכונת כביסה.

רובם לא מחפשים על בעיות dsg, לא יודעים מה זה dsg והרבה מהם יקנו טויטה כי זה המותג שהם מכירים או איביזה כי היא בזול ויש לה איבזור מגניב - הם לא נכנסים לדברים האלה בכלל(ואת זה קל לזהות ברמת המקצעיות של אחוז גדול מנציגי המכירות - הידע שלהם מספיק לרוב הלקוחות האלה).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה שנוקנוק אמר, אנשים שקונים איביזה לרוב לא חושבים על DSG והסיכון שהם לוקחים, אם היתה להם את המודעות לכך שהם לוקחים סיכון אז בוודאות הם היו יורדים מהעסקה כי בשביל הישראלי הממוצע אמינות היא ערך עליון והוא לא יוציא עשרות אלפי שקלים על רכב עם סיכון מהותי מבחינת אמינות.

יונדאי החדשה לא תאבד קהל בגלל שעברו לטורבו ולגיר רובוטי, רוב האנשים שיקנו אותה לא מודעים בכלל שהשינויים האלו הם בעלי פוטנציאל לפגוע באמינות של הרכב, מבחינתם יונדאי זה עדיין מותג בטוח ואמין ואין סיבה שירתעו מלקנות רכב תחת המותג הזה.

פורסם (נערך)

בהחלט יכול להיות שחלק מהלקוחות הגיר או המנוע החדשים ירתיעו, אך לדעתי בזכות החבילה החדשה היא תרוויח הרבה לקוחות שלא חשבו על הרכב עקב חבילה בינונית שהיא הציעה עד עכשיו.

בעוד כמה חודשים כאשר ניראה דוח מסירות ניראה את תגובת הקהל.

מאמין שיהיו לא מעט לקוחות שאחרי נסיעת מבחן ביאריס או הונדה גאז יהיו מופתעים מאוד מכושר הסחיבה של היונדאי שיבחרו בה.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

איכות חומרים, מנוע זריז יותר.

איבזור לדעתי עדיף בדמות בקרת אקלים, מראה נגד סינוור.

• תוכן חדש...