Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים וערב טוב,

מכסה המנוע של הרכב שלי נהיה דהויי בעקבות תנאי מזג האוויר.

החלטתי להחזיר את הברק למכסה המנוע. קראתי כאן דיי הרבה וראיתי סרטונים ביוטיוב שעות על גבי שעות.

אז רכשתי מכונת פוליש, פלסטלינה וקניתי גם קאומפנד של מגווירס. ניסיתי על חלק מאוד קטן במכסה לאחר ביצוע השלבים והאמת שזה כן החזיר את הצבע. אבל ראיתי פה שצריך גם פוליש. ואת זה לא קניתי. השאלה אם אני כן צריך את זה למרות התוצאות הטובות שיצאו?

(יש ברשותי גם ווקס אבל לא מרחתי רק עשיתי בדיקה)

WhatsApp Image 2018-12-12 at 23.32.45.jpeg

הבנתי שיש גם קאומפנד וגם פוליש באותו תכשיר?

מצרף לכם בנוסף את המכסה מנוע

WhatsApp Image 2018-12-13 at 20.27.50.jpeg

פורסם

שלום,

הצבע מוזנח בצורה קשה. נראה שלא עבר מעולם טיפול דיטיילינג, או בכלל תחזוקה שוטפת.

המזל שהלכה לא נהרסה. קילופי לכה בצבע שחור הן די נפוצות, במיוחד על רכב לא מטופח.

ראשית כל לא הכל אבוד, פוליש קומפאונד ( בעל יכולת חיתוך גבוהה) יעשה את העובדה ויחזיר לרכב/צבע את הברק שחסר לו.

לאחר מכן שעבר עם פוליש פיניש (רמת חיתוך נמוכה, להחלקת סופית)

קרא כאן להבין את המשמעות של סווירלים/הולוגרמות וכד'.

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1338/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D

תסיים עם אוטם צבע איכותי, זה עדיף מוקס רגיל מבחינת עמידות. ( כמובן יש וקסים היברידיים שנותנים תוצאה דומה לאוטם צבע)

פורסם (נערך)

תודה על התגובה. יש ברשותך לינקים לפוליש קאמפונד ולפוליש פיניש?

יש ברשותי את הקאומפנד של מגווירס כפי שציינתי. אבל אני מבין שאני צריך לקנות גם את הפוליש לאחר ביצוע הקאמפונד ואז לבצע אוטם צבע או ווקס.

עוד שאלה האם אפשר לקנות את הפוליש של מגווירס? אני מצרף לך לינק לתמונה שלו.

פשוט באוטודיפו אין עם מי לדבר כל כך אז אם אתה ממליץ לי על דברים אחרים אני אשמח לתמונות שלהם או לקישורים לקנייה ככה שיהיה לי יותר קל

ובנוגע לשאלה שלי

הורד.jpg

עריכה אחרונה על ידי SuperHBS
פורסם

קומפאונד זה גם פוליש רק ברמת חיתוך יותר גובה. אני אוהב את הפולישים של שול.

למשל זה יכול להיות טוב לפיניש. (Scholl S40)

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Scholl-S40-0-25KG.html

(אבל לפי התמונה, יש לך פוליש פיניש?)

גם חברת מנזרנה מתמחה בפולישים מעולים.

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Menzerna-3500.html

בעיקרון אפשר לסיים גם פוליש גס במידה וזה נעשה ידני. דבר נוסף, אני מקווה שאתה יודע איך לעבוד עם פולישר?

כי עבודה לא נכונה, (חימום יתר) יכולה לגרום נזק לצבע. לכן הייתי ממליץ לך להתייעץ עם בעל מקצוע לפני ביצוע הטיפולי דיטיילינג.

נא לא לצטט הודעה מעל.

פורסם (נערך)

אוקיי תודה שוב על התגובה, מצרף פה את התמונה של מה שקניתי. השתמשתי במוצר הזה בלבד. אני לא חושב שזה כולל פוליש פיניש. אלא רק קאמפונד.

71QrWB7l6QL._SX425_.jpg

אז כמו שאני מבין. להתחיל עם הקאומפונד של מגווירס שכבר יש ברשותי.

ולסיים בפוליש פיניש של חברת scholl s40.

ואז אוטם צבע\ווקס.

מצרף גם את הפדים שיש ברשותי. (5 אינץ) רציתי לדעת באיזה פד להשתמש? אם צריך לקנות עוד פדים אשמח להמלצות שלך.

WhatsApp Image 2018-12-13 at 21.27.16.jpeg

בנוגע לשאלה שלך, לא אין לי ניסיון אך ראיתי סרטון של כימיקל גייס איך לעבוד עם המכונה. אני אעבוד נורא לאט בהתחלה ולפי הסרטון שלהם.

עריכה אחרונה על ידי SuperHBS
פורסם

לא חייב scholl, אפשר בהחלט לסיים עם מגווריס או מנזרנה.

הייתי נזהר מאוד בבצוע פוליש לידיים לא מאומנות. זה אפשרי, אבל תתחיל באיזה קטע נסתר לאימון. ((טמבון תחתון זו התחלה טובה)

כן עדיף אוטם צבע. יש רבים, תלוי בתקציב שלך? ( שתצבור מספיק ניסיון, תעבור לציפויים שייתנו לך שנה/שנתיים שקט עם טיפולים מתאימים/שימור)

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה יוגב. מחר אלך לקנות את הפוליש של מגווירס.

רציתי לשאול בהמלצתך באיזה פדים מהתמונה שצירפתי להשתמש ?

אם צריך עוד פדים אשמח לשמוע גם.

ושוב פעם תודה על העזרה אני כמובן אעלה לפה את התוצאות כשיהיו!

פורסם

אם אתה קונה באוטוסטור בחולון? תקבל ממשה (בחור נפלא) הדרכה מלאה בצורה מפורטת ואישית.

כי לא כל מה שאני אמליץ, יכול להיות שם. (גם יש לו הרבה מוצרים חדשים)

בוודאי, אתה מוזמן לשתף כאן את התוצאה/תמונות.

• תוכן חדש...