Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

אני מעוניין להחליף את האיביזה 2011 1.2 שלי לרנו קליאו מטעמי שדרוג וגודל,כרגע אני עם איביזה 3 דלתות.

אני די רגיל למנוע 1.2 טורבו ולגיר כפול המצמדים וראיתי שגם הקליאו נושאת צמד-חמד שכזה,השאלה היא האם יש תקלות/בעיות אמינות בקליאו שידועות כמו ה DSG המדובר?

ובכללי האם הטיפולים בקליאו זולים יותר מאשר ברכבי סיאט/צ'מפיון?

תודה מראש ושבת שלום

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

דווחו כאן כמה מקרים של מוח גיר שמתקלקל באזור ה40 50 , ולכמה נשברה ידית הכוונת המראות שזה לא יקר לתקן.

קרסו לא בדיוק ידועים במחירים זולים במיוחד, לי למשל ברכב דומה יצא טיפול באזור ה640 שקל לשני פילטרים והחלפת שמן.

אם אתה מתעניין בקליאו חדשה מהחברה קח בחשבון ששנה הבאה יצא דגם חדש לגמרי.

היתרונות של הקליאו מול האיביזה (הקליאו הנוכחית מול האיביזה היוצאת מהדגם שלך) הם מושבים יותר נוחים והתנהגות מערבת וכיפית יותר, ומרווח עדיף יותר במושב האחורי (אם כי עדיין אין הרבה מרווח לברכיים מאחור).

פורסם
דווחו כאן כמה מקרים של מוח גיר שמתקלקל באזור ה40 50 , ולכמה נשברה ידית הכוונת המראות שזה לא יקר לתקן.

קרסו לא בדיוק ידועים במחירים זולים במיוחד, לי למשל ברכב דומה יצא טיפול באזור ה640 שקל לשני פילטרים והחלפת שמן.

אם אתה מתעניין בקליאו חדשה מהחברה קח בחשבון ששנה הבאה יצא דגם חדש לגמרי.

היתרונות של הקליאו מול האיביזה (הקליאו הנוכחית מול האיביזה היוצאת מהדגם שלך) הם מושבים יותר נוחים והתנהגות מערבת וכיפית יותר, ומרווח עדיף יותר במושב האחורי (אם כי עדיין אין הרבה מרווח לברכיים מאחור).

תודה על התגובה.

אני מתחיל להבין שכל רכב עם גיר דו-מצמדי הרבה פחות אמין,חבל..

יש רכב סופר-מיני/משפחתית קטנה מומלצת בערך עד 40K?

חשוב לי אמינות בעיקר.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

לאמינות עדיף גיר פלנטרי פשוט או רציף, אבל לא תקבל את הביצועים וזמינות הכוח אליהם התרגלת באיביזה.

מאזדה 2 (דינאמיק ולא אקטיב עקב מיעוט כריות אוויר באקטיב) , יונדאי I20 או קיה ריו. פחות סביר שתמצא זו יאריס (מ2012 והלאה בלבד) או ג'אז מאחר והן יכנסו בשנתון מאוחר יותר (יהיו יותר ישנות).

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

אם יש מה לדבר קצת על חריגה, 208 1.2 טורבו, גיר אוטומטי 6 הילוכים יפני ואמין. אולי גם אפשר למצוא שילוב כזה עבור 308/308SW.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא לקחתי את הפיג'ו 208 בחשבון את האמת.

זכור לי תקלות מרובות ב 206 שהיית אצלנו במשפחה.

אין תקלות ידועות ב 208 למרות המנוע עם הטורבו?

ויש דגם מומלץ יחסית מאובזר?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

אין שום קשר בין רכב שהושק בסוף שנות ה-90 לבין רכב שהושק ב-2012.

ממה שאני מכיר, ה-208 מכונית אמינה עם מנוע ה-1.2 טורבו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ב40 אלף יהיה קשה למצוא פיגו 208 1.2 טורבו, בתקציב הזה תמצא את המנוע הקודם 1.6, הרכב נוח עם איכות חומרים עדיפה אבל הרכב יהיה איטי יותר ופחות חיסכוני ובגדול לא רואה פה שידרוג מעבר לשנתון.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לכן כתבתי שאם החריגה אפשרית אז זאת אופציה רלוונטית.

פורסם

ה 208 סבבה לי לגמרי,אני יכול למתוח את התקציב רק אם אבצע טרייד-אין בסוכנות כלשהי,בינתיים לא מצאתי ביד 2 רכבים במצב טוב בסוכנויות.

יש אחריות על הגיר של רנו קליאו אם הולך מוח-גיר? כמו שצ'מפיון נתנו 5 שנים על ה DSG?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

במודלים מתקדמים יותר נתנו אחריות ל5 שנים על מנוע-גיר.

אני עם הקליאו כרכב חברה יותר משנה וחצי ועשיתי עליה כמעט 40 אלף קילומטר ואני ממש נהנה מהרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה זה מודלים מתקדמים יותר? 15-16?

ואיך האיכות נסיעה בעיר? הדו-מצמדי מגמגם או שהוא סבבה? כי ה DSG בעיר לא הכי נעים לנהיגה.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• תוכן חדש...