Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ישנה חברת ביטוח, אני חושב שהיא חדשה בתחום שמפרסמת ומציעה מחירי ביטוח זולים משמעותית מהמתחרים, בערך חצי מחיר.

אני נמנע מלהזכיר את שם החברה כי איני יודע אם זה מותר מכללי הפורום,

האם יש מה לחשוש מחברה כזו? מה צריך לבדוק? האם מישהו יודע על מה אני מדבר ויש לו נסיון עם חברה כזו או אחרת שזולה משמעותית?

אשמח לעצה טובה, תודה

פורסם

כמו בכל חוזה ביטוח, צריך לבדוק את המוניטין של החברה, ואת האותיות הקטנות בפוליסה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק בד"ר גוגל יש סקרי שביעות רצון של משרד האוצר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם מדובר בחברת ביטוח חדשה לגמרי לא יהיו שום סקרי שביעות רצון בגוגל.

אם הכוונה לחברת "ליברה" זו חברת ביטוח חדשה שאושרה רק במאי האחרון.

פורסם
תבדוק בד"ר גוגל יש סקרי שביעות רצון של משרד האוצר.

זו חברה חדשה, אז מין הסתם לא תמצא עליה סקרי שביעות רצון.

כל עסקה כוללת מרכיב של סיכון, בייחוד כשמדובר בחברה חדשה. מנגד, כל חברת ביטוח שפועלת בישראל מחויבת לקבל רישיון ומפוקחת ע"י רשות שוק ההון, ביטוח וחיסכון, מה שנותן וודאות מסוימת לגבי יכולת החברה לעמוד בהתחייבויות שלה.

בסופו של יום זו החלטה שלך.

פורסם

לפני כשלושה חודשים גם דיברתי איתם, בהתחלה אמרו לי שבכלל לא מבטחים את הרכב שלי(סיאט לאון 2012) לאחר מכן חזרו אליי והציעו הצעה הכי זולה שקיבלתי עד אותו הרגע(אחר כך קיבלתי הצעה נמוכה בכ-1000 שקלים פחות מהפניקס אונליין)

בגדול אם לא הייתי מקבל מהפניקס את ההצעה הייתי שוקל בחיוב להיות מבוטח דרכם, אמנם סיכון אבל אני תמיד בעד כניסת שחקנים חדשים לכל תחום ומנסה בכלים שלי לעזור.

במקרה של גולן טלקום הייתי איתם כמעט מההתחלה, היו חבלי לידה, אבל בסופו של דבר הם הובילו את המהפכה בתחום

פורסם

ניסיתי לקבל מהם הצעה והם התייחסו לא הכי נעים ולכן אני כנראה ממשיך עם הסוכן שלי.

עשיתי את זה כדי להבין עד כמה הזול נורא, וזה לא לקח הרבה זמן עד שהבנתי.

הם עדיין צריכים לקבל מוניטין ולדעת איך לעבוד עם לקוחות ורק אז הייתי חושב לעבור אליהם.

יש כאן בשרשור הזה עוד מידע - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?660076-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%93%D7%A8%D7%9A-quot-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%94-quot

Polo 2012

פורסם

קודם כל מהניסיון שלי בטלפון בהשוואות מחירים והתקלה עם ההצעות שהציעו לכם אפשר להגיע יותר נמוך מבאונליין.

דבר שני כשניסיתי לפנות לליברה זה לא היה הכי זול.

מה שכן שמתי לב גם אצלי וגם אצל חבר זה שלאחרונה ״כלל״ מציעים מחירים מאוד מאוד זולים ביחד לשאר. הם מנסים להיכנס חזק לשוק. עם זאת בסוף הצלחתי לקבל תנאים טובים יותר ב״הפניקס״ בתוספת של כ- 100 ש״ח אז הלכתי איתם.

אבל לדעתי אין חלופה לפשוט להתקשר חברה חברהו לבקש הצעה, להשוות את כל הפוליסה כולל מה הכיסויים הכלולים וההשתתפות העצמית ולהתקיל את הזולות ביותר אחת בשניה. ואז לבחור לפי מה הביטוח כולל, מחיר, השתתפות עצמית ומדדי השירות של האוצר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...