Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום בצהרים בעודי עומדת ברמזור אדום אני מרגישה שהרכב שלי קופץ קדימה והגוף שלי קפץ גם קדימה ביחד עם התזוזה. לא היה בום גדול והאמת שלקח לי זמן להבין שמישהו דפק את הרכב מאחור. חשבתי תקלה שהרכב קפץ קדימה. כשיצאתי מהרכב יצא מאחורי איש קצין משטרה שאמר לי לא קרה כלום הכל בסדר, לא נכנסתי בך מאחור אלא הרכב שלי חשמלי והמנוע נכבה/נתקע/לא יודעת ולכן הרכב שלו נעצר כשנגע בשלי, אז זו רק דחיפה.

האמת שהטמבון שלי נשרט קלות מאוד. בדקתי את שנפתחים תא המטען וכל הדלתות, ונראה לי תקין. הטמבון לא מתנדנד או משהו.האם עלי לגשת למוסך המורשה שלי לבדוק את הרכב?להרים על ליפט או לפרק או לא יודעת...?זה עולה לי כסף?אני אמורה לפנות לביטוח בכל זאת?הוא נתן לי את הנייד שלו ואמר לי שהוא איש ישר והגון ואם אחרי שאבדוק אצטרך פרטים של ביטוח הוא ייתן לי אבל כרגע אין צורך ושאין לי מה לדאוג הוא לא בורח והוא קצין במשטרה.

לא מזמן עברתי טיפול והחליפו לי קפיצים בטמבון אמרו שהם היו סדוקים/שבורים וזה בלי תאונה (וזה עלה לי לא מעט), השאלה אם אין לי נזק פנימי גדול יותר...שלא נראה לעין. מסביב הכל נראה בסדר.

אבי נפטר לפני חודשיים והרכב על שמו ועל שמי ולא יודעת להסביר אבל הראש שלי לא בקטע של להתעסק בכל מיני...

אשמח לעצה טובה ממישהו שמבין

תודה

פורסם

זה שנכנס בך קצין משטרה לא אומר כלום.

זה רק אומר שהוא יודע לדבר (לבלבל במוח כמו במקרה שלך) וכנראה לא התקבל ללימודים תואר לאחר צבא. לא משנה מה הוא סיבן לך את המוח הוא נכנס בך מאחורה עם הרכב שלו (כנראה התעסק במשהו תוך כדי נהיגה) ומחובתו היה למסור לך פרטים בטח ובטח כאיש משטרה.

יכול להיות שיש נזק שנסתר מן העין. איזה קפיצים החליפו לך בטמבון? בטמבון אין קפיצים.

"נתן לי את הנייד שלו ואמר לי שהוא איש ישר והגון ואם אחרי שאבדוק אצטרך פרטים של ביטוח הוא ייתן לי אבל כרגע אין צורך ושאין לי מה לדאוג הוא לא בורח והוא קצין במשטרה."

תתקשר אליו, תקליט את השיחה ותדרוש ממנו את הפרטים שלו ושל הרכב שאיתו נכנס בך. לאחר מכן תזמין שמאי רכב שיבדוק האם נגרם נזק נסתר מן העין לרכב שלך. במידה ונגרם נזק תתבע את הביטוח של הקצין.

אישית אני גם הייתי מגיש נגדו תלונה במח"ש על זה שהוא ניצל את זה שהוא שוטר כדי להתחמק מלתת לך את הפרטים שלו בזמן תאונה.

פורסם (נערך)

גשי ביום ראשון למוסך, ובצעו בדיקה לרכב - ומסרי לנהג הפוגע אם יש נזק.

במידה ויש נזק רציני - דווחו לחברת הביטוח, והזמינו שמאי.

במידה והנזק קל, אולי אפשר לסדר ללא מעורבות הביטוח.

זה מצב לא נעים.. לכן תני למוסך שלך לטפל בבעיה, ועם ביקורת מלאה שלך.

או של קרוב שלך המבין בכך. (גם על המוסך צריך ביקורת קלה)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...