Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא פירק את המכסה .

למה צריך לפרק את המכסה מנוע ,פותחים אותו ,צובעים ,מחכים שייתייבש ,מורידים וצובעים בחוץ,מה הבעייה? שיישאר מתחת לאיפה שהוא מחובר עם שני ברגים,מתחת לאותם ברגים לא צבוע בצבע החדש?....ממש לא מטריד אותי.וממש לא רואים את זה אלה אם תפרק פעם את המכסה ואז תראה שמתחת לברגים לא צבוע...SO WHAT.

בכל אופן הצביעה של המכסה מבפנים זה שיגעון שבא לי פתאום-לא היה בתיכנון.

פורסם

חוץ ממחיר מדהים אין מה לומר! באמת אין מה לומר! גם מחיר מדהים וגם מראה נהדר!

על צביעת 2 כנפיים ותיקון מכת חניה בדלת רצו לי ביחד 1500 שקל(!!!!).

אם לקחו לך לצביעת כל הרכב פחות מ2000 שקל אז אני מוריד בפניך ובפני הפחח את הכובע!

זה מראה שיש עוד תקווה ויש למה לצפות... אולי יום אחד אני אעביר את הסובא שלי צביעה!

לגבי ג'נטים... זו דרך טובה לקנות ג'נטים בזול. גם רעיון טוב.

נתת לי תקווה שיש צבעים בזול... אתה עשית את זה בצפון... אבל בכל מקרה המחיר פשוט עשר.

בקרוב אצלי?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שלום לכולם,הרגע חזרתי מאדם יקר ,הפחח צבעי שעבד לי על הרכב, למסכן הייתה תאונה ביום שישי ,טוטלוסט,לבחור לא קרה כלום במזל.

בקיצור, הייתי אצלו על הבוקר ,לגבי צביעת הפגושים ופסי הגומי ומראות בעוד שכבה, אני פשוט הופתעתי, אני ציפתי ממנו שהוא פשוט ירביץ עוד שכבה של צבע ובזה נגמר העניין..אבל לא.

הוא שייף לי כשעה את כל מה שהוא הולך לצבוע שוב,בנוסף צבע צבע יסוד על הכל שוב פעם ,ולסיום שתי שכבות מהצבע הסופי ובנוסף ביקשתי ממנו שיצבע עוד שכבה מתחת לפגושים הקדמי והאחורי.

יצא פשוט מדהים!!! וכמובן ללא תוספת תשלום.

יום טוב לכולנו.

פורסם

היה השמאי וקבע שיש שם טוטלוסט, הבחור טען שהוא מתכוון לתקן את הרכב.

הוא יצא בנס...ממש, נכנס בו אוטובוס מאחורה,אפילו מעוצמת המכה,הגג תפס עיקום.

אגב...גם ביקרו אותו היום ממשרד התחבורה 4 אנשים ,והתחילו לשאול אותו אם יש לו הסמכות וכל מיני שטויות....בדקו חשבוניות ועשו לו קצת רעש...היה לו הכל תקין.

מעניין איך זה שיום אחרי שאני מפרסם אותו כאן, מופיע לו על הבוקר משרד התחבורה.....צירוף מיקרים...יכול להיות....

פורסם

אני חושש שכל יושבי השרשור הזה עיוורים.

אלוהים. בתמונות האוטו נראה רע. אני לא רוצה לחשוב מה קרה שם במציאות.

מה זה הצבע הזה על כל הפלסטיקים?

מה זה לצבוע אוטו בלי לפרק פגושים?

מה זה לצבוע אוטו בלי לפרק גומיות?

למה הבקליות מאחורה מוכתמות בצבע?

למה הגומי של חלון הנהג מלא צבע?

מה אתם רציניים?

ב2000 שקל לעבור ולצבוע אוטו בלי לפרק כלום זה מחיר רגיל לחלוטין. צבעי מקצועי לא היה נותן לכזה מצב לקרות, כי זה מראה על איכות גימור מחורבנת. וצבעי שלא באמת רוצה לעשות את העבודה שלו אלא מחפף.

אף צבעי מכובד לא היה מראה תמונות כאלה כחלק מתיק עבודות שלו.

אני מצטער - אבל לטעמי העבודה הזו היא פשוט מחורבנת. שום מילה עדינה יותר לא מתאימה פה.

לצבוע אוטו בלי לפרק כלום. קוראים לזה חאפר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא מבין כל כך גדול בצבע ואני גם לא יכנס לויכוח כאן אבל מה שברור זה שהרכב נראה טוב.. טוב מאוד אפילו !!!

SUZUKI JIMNY

פורסם
אני חושש שכל יושבי השרשור הזה עיוורים.

אלוהים. בתמונות האוטו נראה רע. אני לא רוצה לחשוב מה קרה שם במציאות.

מה זה הצבע הזה על כל הפלסטיקים?

מה זה לצבוע אוטו בלי לפרק פגושים?

מה זה לצבוע אוטו בלי לפרק גומיות?

למה הבקליות מאחורה מוכתמות בצבע?

למה הגומי של חלון הנהג מלא צבע?

מה אתם רציניים?

לצבוע אוטו בלי לפרק כלום. קוראים לזה חאפר.

רון.

בדיוק מה שאמרתי....

עריכה :

אם אתה רוצה לראות איך מכינים רכב לצבע , אז אתה מוזמן להסתכל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=65362

כאשר אני בטוח שגם לפני הצבע, כל חלק שלא אמור להיצבע, יכוסה כמו שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...