Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויטארה במקום ג'אז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה התקציב?

ויטרה תהיה יותר ישנה במחיר של ג'אז 2013. אם אין כוונה להתקדם בשנתון, ההחלפה לדעתי מיותרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב חביב, אבל ללא מערכות בטיחות מקוריות. אמין מאוד, מבוקש מאוד בשוק משומשות ( בדומה לג'אז ).

צריכת דלק לא תהיה כמו בהונדה, אבל יחסית לג'יפונים אחרים הרכב חסכוני. ל 4 נפשות מספיק בהחלט, בגאז' בגודל סביר. ביטוחים וטיפולים לא יקרים.

בקיצור, הנקודה החלשה - אין בטיחות אקטיבית. למשל, בג'אז 2015 יש יותר אבזור בטיחותי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני כשלושה חודשים חיפשתי ויטארה משומשת עבור אימי.

התמקדתי בדגם ה-4x4 בגלל אבזור נחמד שמישר קו עם מה שמקובל היום. לעומת הדגם הרגיל שפשוט מאובזר בצורה קמצנית ומעליבה (אין אפילו קיפול מראות).

בדגם ההנעה הכפולה תקבל ריפוד משולב עור ואלקנטרה, כניסה והנעה ללא מפתח, תאורת לד, גאנט ניקל ועוד.

חיפשתי רכב ממודל 16 או 17 והמוכרים פשוט דרשו מחירים גבוהים מאוד, היו מקרים שנדרש מחיר נמוך קרוב למחיר רכב חדש על רכב בן שנה ויותר.

לבסוף הגעתי לבחור עם רכב מינואר 18 שהיה די מיואש והסכים למכור במחיר זול (למעשה שילמתי מחירון של מודל 2017).

הרכב מאוד יעיל, כמו כל דגמי היצרן.

יספיק לזוג +2 אם אין צפי לילד נוסף.

נוסע בסדר, לי חסר כח מנוע.

צריכת דלק טובה ועלויות אחזקה מצחיקות.

עוד דבר שאותי מעצבן היא מערכת הסטארט סטופ, אבל יש ניתוק בכפתור.

אם הייתי צריך לבצע את הרכישה היום, הייתי קונה קיה סטוניק חדשה עם אבזור בטיחות ולא ויטארה משומשת.

הרכב פשוט שומר ערך בטירוף ולכן מחיר השוק מגיע למחיר קיה חדשה (לא היתה קיימת בזמן שקניתי).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אחרי ג'אז, לא יהיה להם חסר כוח בסוזוקי ויטארה.

פורסם

תודה רבה

לפני כשלושה חודשים חיפשתי ויטארה משומשת עבור אימי.

התמקדתי בדגם ה-4x4 בגלל אבזור נחמד שמישר קו עם מה שמקובל היום. לעומת הדגם הרגיל שפשוט מאובזר בצורה קמצנית ומעליבה (אין אפילו קיפול מראות).

בדגם ההנעה הכפולה תקבל ריפוד משולב עור ואלקנטרה, כניסה והנעה ללא מפתח, תאורת לד, גאנט ניקל ועוד.

חיפשתי רכב ממודל 16 או 17 והמוכרים פשוט דרשו מחירים גבוהים מאוד, היו מקרים שנדרש מחיר נמוך קרוב למחיר רכב חדש על רכב בן שנה ויותר.

לבסוף הגעתי לבחור עם רכב מינואר 18 שהיה די מיואש והסכים למכור במחיר זול (למעשה שילמתי מחירון של מודל 2017).

הרכב מאוד יעיל, כמו כל דגמי היצרן.

יספיק לזוג +2 אם אין צפי לילד נוסף.

נוסע בסדר, לי חסר כח מנוע.

צריכת דלק טובה ועלויות אחזקה מצחיקות.

עוד דבר שאותי מעצבן היא מערכת הסטארט סטופ, אבל יש ניתוק בכפתור.

אם הייתי צריך לבצע את הרכישה היום, הייתי קונה קיה סטוניק חדשה עם אבזור בטיחות ולא ויטארה משומשת.

הרכב פשוט שומר ערך בטירוף ולכן מחיר השוק מגיע למחיר קיה חדשה (לא היתה קיימת בזמן שקניתי).

פורסם

בויטרה מרחב הרגליים במושב האחורי קטן מאד לעומת מרחב רגליים גדול בג'אז (למרות גודל חיצוני קטן יותר בג'אז), אני לא רואה סיבה לעשות את המעבר הזה למשפחה עם שני ילדים (אמנם ילדים לא יגעו עם הברכיים במושבים שלפניהם אבל הם יחוו תחושת צפיפות בויטרה).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ברור שאין היגיון במעבר הזה, חוץ מהרצון להיות כמו " כולם נוסעים בג'יפונים".

פורסם
בויטרה מרחב הרגליים במושב האחורי קטן מאד לעומת מרחב רגליים גדול בג'אז (למרות גודל חיצוני קטן יותר בג'אז), אני לא רואה סיבה לעשות את המעבר הזה למשפחה עם שני ילדים (אמנם ילדים לא יגעו עם הברכיים במושבים שלפניהם אבל הם יחוו תחושת צפיפות בויטרה).

אומרים גם קיה סטוניק החדשה או סוזוקי קרוסאובר יכולים להתאים

• תוכן חדש...