Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתכנן לרכוש פולקסווגן 2013 גולף וזקוק לעצתכם

orkach
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פתחתי לפני מספר ימים פוסט על איזה רכב כדאי לי לרכוש, ואני חושב שאני אלך על הגולף וזהו.

הדגם שתפס לי את העין הוא Golf trendline אוטומט 1.4, 122 כ"ס שנת 2013.

יש לי כמה שאלות ואשמח שמישהו יוכל לעזור לי איתם,

1. מה רמת האמינות של הרכב הזה? מה צריך להטריד אותי או שכדאי שאשים לב אליו בעת רכישתו ?

2. ראיתי גם שיש כמה דגמים - טרנדליין, וENJOY - מה ההבדל בינהם ?

3. אני עומד מול מחירון לוי יצחק ויש 2 דגמים של Trendline, אחד נפח מנוע 1.2 וכ"ס 105, ואחד נפח מנוע 1.4 וכ"ס 122, למה הנפח מנוע והכ"ס הנמוכרים יותר גבוהים ב3 אלף מהדגם החזק יותר?

4.הבנתי שהחלקים והטיפולים של הרכב הם יקרים, אם למישהו יש פרופורציות של מחירים לתת לי להחלפות בסיסיות שמבצעים ברכב הזה, אשמח מאוד לדעת.

בכללי אשמח גם לחוות דעת והערות בכללי על הרכב.

תודה רבה לעוזרים !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוכל לענות לך רק על סעיף 1 בלבד בהסתמך על קריאותיי כאן. המצמדים מגלים בלאי די גבוה בנסועה עירונית וגם מוח הגיר (מכטרוניקס) נוטה לשבוק בשלב כזה או אחר.

ממליץ לך להריץ חיפוש כאן בפורום על DSG.

8) ידני זה הכי אחי 8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעזוב את המחירון.אם הרכב לא מלוקק אין סיכוי למכור במחירון וגם אז... קח לבדיקה במוסך דובר גרמנית. נקודת החולשה זה הגיר ומכון בדיקה לא יודע לבדוק אותו. את עלות התיקון הצפוי יש להוריד במסגרת המו"מ. האמינות לא משהו אבל ההנאה מובטחת.

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעזוב את המחירון.אם הרכב לא מלוקק אין סיכוי למכור במחירון וגם אז... קח לבדיקה במוסך דובר גרמנית. נקודת החולשה זה הגיר ומכון בדיקה לא יודע לבדוק אותו. את עלות התיקון הצפוי יש להוריד במסגרת המו"מ. האמינות לא משהו אבל ההנאה מובטחת.

לא שמעתי על מוסך שיודע להעריך בלאי עתידי של גיר,אלא אם כן הוא כבר במצב לא טוב וזה מורגש.

לא מכיר מוכר שיוריד לך 10,000 כי יכול להיות שהגיר יתקלקל ויעלה המון לסדר אותו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...