Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגע בטיחותי ביערות הכרמל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כשבועיים טיילנו (עם הרכב שלי) ביערות הכרמל. מי שהיה שם, יודע שהכבישים מאוד צרים. בנוסף, הרבה אוטובוסים של תלמידים עוברים שם (מולי עברו שניים - הרבה בתי ספר מארגנים שם טיולים). באחד העיקוליים - אוטובוס עבר סנטימטרים ספורים ממני, בנתיב הנגדי.

ברהבה מהעיקולים - 2 אוטובוסים פשוט לא יכולים לעבר זה מול זה!!! ז"א - סכנה ממשית!!

מה דעתכם - יש טעם לכתוב למישהו - הרי לא יעשו כלום - ובטח לא יסללו את הכבישים מחדש בגלל אזרח קטן כמוני....

תנו דעתכם!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי (בהנחה שאתה מדבר על כביש כלא 6 - בית אורן) היא שתעזוב את הכביש הזה במנוחה.

אחד הכבישים הבודדים שעוד נשארו בארץ הקודש וראויים להיקרא "כביש נהיגה" .

בשנים האחרונות מע"צ נוטה ליישר את כל הכבישים היפים של פעם (רובם תוכננו עוד בימי התורכים) ולחתוך בהרים בלי רחמים במקום להשתלב בנוף.

כמעט לא נשארו כבישים מהנים לנהיגה.

למי שזה מפחיד אותה - אני מציע להדיר את רגליו משם או לנסוע בסוס ועגלה . :idea:

פורסם

אני לא מבין איך כביש שלא יכולים לעבור שם 2 מכוניות בביטחה יכול להקרא כביש נהיגה :roll:

הבחור פה לא אמר לסגור את הכביש אלא להרחיב או לשנות את התשתית.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני לא מבין איך כביש שלא יכולים לעבור שם 2 מכוניות בביטחה יכול להקרא כביש נהיגה :roll:

דניאל.

בו נגיד שהכביש הזה הוא לא ברמת עדיפות לאומית מבחינת נפח התנועה.

וגם לדעתי הוא צר מדי כדי להיות כביש נהיגה אמיתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז מה זה כביש נהיגה מבחינתך? כביש 6? איילון (בעצם יש שם צמיגים בוערים)?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דניאל.

תיכף תגיד לי שכביש אשתאול -סטף הוא לא כביש נהיגה...

אה ,שכחתי , הדבר הזה מלא הבורות ליד בה"ד 15 הוא כביש נהיגה :roll::?

פורסם

הלו הלו! בכביש השדות באגד גלילות חוויתי כמה מחוויות הנהיגה הטובות בחיי! אל תוציא דיבתו רעה!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מי שנוסע שם מהר יגמור מהר מאוד עם ציריה שבורה או צמיג מפוצץ. ידוע לך במקרה מי האחראי על הכביש? ממה שהבנתי זה כביש חקלאי פרטי, ובגלל זה עיריית רמת השרון לא יכולה לסלול אותו.

אגב, אנקדוטה: לפני לא מעט שנים, הרס"ר של הבסיס שם שלח אותי ועוד כמה פועלים בשכר רעב לנקות שם צמחיה כדי שאפשר יהיה לראות טוב יותר כשמגיעים עם הרכב. מיותר לציין שמזמרות צבאיות לא יכולות לכרות אקליפטוסים עתיקים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אז מה זה כביש נהיגה מבחינתך? כביש 6? איילון (בעצם יש שם צמיגים בוערים)?

כביש נהיגה הוא לא כביש צר שצריך להאט כל פעם שבא רכב ממול (אני לא מכיר את הכביש הספציפי, אך זוהי דעתי הכללית)...

כביש טוב לנהיגה שאני אישית אוהב הוא מדימונה לים המלח, אחרי מפעלי רותם עם כל הפניות והירידות... כביש נוסף הוא מכיוון מפעלי רותם לערד, יותר קרוב לערד גם יש הרבה פניות ועיקולים... לפעמים יש שם משאיות שמשביתות את השמחה...

פורסם

כביש הנהיגה הכי מהנה שאני מכיר הוא בדרך לביתי :-D, כביש מספר 465!

מהכניסה ליער קולה (בין ראש העין לשוהם), ועד לתחנת הדלק בדרך לבית אריה...כביש מצויין, אני מכיר כל בליטה וכל עיקול שקיים בכביש מגיל 0 :wink: .

אפשר לעשות שם אחלה סטייג' בראלי ברגע שיהיה בארץ...:?

אדם.

פורסם
תיכף תגיד לי שכביש אשתאול -סטף הוא לא כביש נהיגה...

אה ,שכחתי , הדבר הזה מלא הבורות ליד בה"ד 15 הוא כביש נהיגה :roll::?

א. לא הייתי שם.

ב. בגלל ניסיוני המר בשבועות האחרונים אני מרשה לעצמי להגיד שכבישי נהיגה צריכים להיות רחבים ובעלי מרווחי "בריחה" במצבי חרום.

ג. כביש צר, מהנה ככל שיהיה אפשר להגדיר אותו ככביש ל"נהיגה" אבל בסופו של דבר זה כביש מסוכן.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

חזרתי....

קודם כל, לשמר: אני איש של קו-ישר, אז קשה לשחד אותי... ;-)

ועכשיו, ברצינות:

1. אולי אני ושמר לא מדברים על אותו כביש, זה לא כביש נהיגה!! זה כביש ממש מסוכן.

2. אז נחזור לשאלה המקורית: מה אתם אומרים כדאי לעשות? לנסות לכתוב למישהו או שאין טעם להתאמץ??

פורסם

שוב , אם אתה מתכוון לכביש שבין כלא 6 (אחרי מחלף עתלית) לקיבוץ בית אורן - זה הכביש.

אתה איש של קו ישר ? לבריאות. תשאיר לחולים מבינינו את הכבישים המפותלים.

תשע X - כביש 465 אינו מתאים לשום סטייג' בגלל השקע המפחיד כק"מ אחרי הפנייה ימינה לכביש - תגיע במהירות לא נכונה - ואתה עף מהכביש. תכנון הכביש שם פשוט איום.

חוץ מזה - יש בו כ-6 סיבובים נחמדים וזהו - לזה לא קוראים כביש מהנה.

דניאל - NO RISK , NO FUN.

זה שלא נסעת בהתאם לתנאים ועברת את מגבלותיך , לא אומר שכביש צר ומפותל הוא מסוכן לנהיגה.

• תוכן חדש...