Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה המחירון של מונדיאו 2.3 ליטר טיטניום 2010

ergo
שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נראה שאף אחד מהרכבים ברשימה זה לא המונדאו טיטניום הנכון.

אבל אני חושד דווקא בשדה שאתה נמצא עליו בתמונה. כי יש טרנד וטרנד X, ואין טיטניום.

אם הדגם הנ"ל נותן מחיר גבוה מהX ומהטרנד, אז כנראה שזה הטיטניום.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתמונות: פנס אחורי שבור, הגה מקולף לגמרי (כנראה הוחלף הגה כי זה הדגם טיטניום שאמור להיות בו הגה עור וזה לא נראה כמו הגה עור) והמכה מעל הגלגל הקדמי (יש אחד זהה גם בצד השני).

פנימית האוטו במצב מצויין, חיצונית יש כמה שפשופי חנייה ואת הנ"ל.

הוחלפה משאבת דלק לפני כשנה.

המזגן לא עבד אז הוא החליף מדחס היום במוסך פורד.

הרכב יד 00, שנת 2010 עם 90K ק"מ

מחירון לוי יצחק משוקלל 29. הוא רוצה 26.5.

דעתכם?

20180827_163842.jpg

20180827_163005.jpg

20180827_162846.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה דווקא כן נראה כמו הגה עור.

במידה וכן הוחלף הגה, צלול לבדיקה יותר מעמיקה של תאונות ברכב ופתיחת כרית אויר כי אף אחד לא מחליף הגה סתם ככה (למרות שכאמור, נראה שזה כן הגה עור).

שוק יד2 מת, פשוט מת ובמיוחד לרכבים כאלה, בדוק מה מחיר רכב זהה הזול ביותר ביד 2, מהמחיר הזה גם צריך לגלח כמה אלפים (שאחרת הוא היה נמכר) וזה מחיר השוק.

ממליץ להתקין במחשב (לא עובד בנייד) תוספת שנקראת HANDZ שחושפת בפניך את ההיסטוריה של המודעה, מה שלרוב נותן לך המון יכולת מיקוח.

יש הבדל אדיר במו"מ בין "25 אלף לא יורד שקל" לבין אותו משפט אבל כשאתה יודע שהוא מנסה למכור כבר חצי שנה וכל חודש מוריד 5000 שקל.

עריכה מאוחרת, עברתי עבורך על המודעות ביד 2, לדעתי האישית,כמו שחשבתי, כל הפנטזיונרים שדורשים מחירון מהר מאוד מקבלים סתירה מהמציאות וגם רכבים שלכאורה נראים שמורים, לא נמכרים לאורך זמן ב 17 אלף שח. אני לא הייתי משלם מעל 15-17

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מודע שהשוק מת. לצערי המודעה די חדשה (שבועיים) ואין רכבים כאלה להשוואה (דגם טיטניום).

ראה כותרת ערוכה - כמה לדעתכם יעלה לישר קו קוסמטית לרכב כזה? אני לא יכול לחיות עם כאלה מעיכות ופנס שבור...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הרבה עולה ליישר קו לכזה רכב, חב ל- בדיוק שכן שלי מכר טיטניום 2010 שחורה.

המחירים ברצפה - המחיר שהוא דורש די ריאלי, אתה יכול לגלח לו 2000 על הקוסמטיקה.

Opel INSIGNIA 2013 2.0T Edition - For me

ReflashTeam IL stage 1 Remap.

Opel INSIGNIA 2015 2.0T Cosmo - For the wife ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המחירים בריצפה, איך 2000 מתחת למחירון זה ריאלי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זאת הורדה ממחיר השוק, לא מהמחירון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר השוק זה המחיר שאתה תרצה לשלם עבור רכב שתרצה לרכוש. משאבת דלק זה לדעתי התיקון היקר ביותר ברכב. כמובן שמגיע גם בדגם טרנד עם הגה מעור אז חובה לבדוק תאונה כמו שכבר צוין. מן הסתם אם מחיר השוק הוא עשרים וקצת ועוד פחחות שלושת אלפים אז מתקבל מחיר רכישה. מבחינתי כמי שמחזיק מונדאו 2.3 כבר שלוש שנים ומאוד אוהב אותה זוהי אחלה מציאה אם עוברת בדיקה חלק ולא הייתי מתווכח גם על 25 אלף. קשה מאוד למצוא תחליף ליד ראשונה וק"מ נמוך בדגם טיטניום, אם היה טרנד אז כולם מעליי צודקים, אבל זה רק אני.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכרתי לפני קצת פחות משנה אחת 2009 טיטניום עם 80K ק"מ, 1000 שקל מעל המחירון (לוי יצחק לא משוקלל) דאז ב31500 אש"ח.

זה לקח בדיוק 24 שעות, וזה שהרכב היה ממש כמו חדש לא הזיק :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...