Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניגשתי לטסט ונכשלתי הבולם הימני של המאזדה שלי (דבר שידעתי) גמור וצריך להחליף גומיה של הציריה ימין .אכלתי אותה מכיוון שבטסט מחייבים אותך להביא קבלה של מוסך מורשה על ההחלפה של החלקים .אז נוצר מצב שאני חייב לעשות את זה במוסך ולא לבד .בכל אופן הלכתי לחלקי חילוף לקנות בולמים של kyb והוא מכר לי אותם באלף שח נראה לי יקר מידי ובדרך (אחרי שקניתי) עשיתי בירור קצר ומצאתי בולמים מסוג מונרו ב600 שח אז החזרתי די בעצבים את הבולמים שעלו אלף שח וביטלתי את העיסקה מה עוד שהמוכר מראה לי שבמחירון הם עולים כ470 שח כל אחד והוא מכר לי אותם מעל המחירון וידוע שנהוג להוריד לפחות 15 אחוז מתחת למחירון אז כך שממש התעצבנתי שפה בארץ תמיד אבל כמעט תמיד מרמים אותך אם חושבים שאתה לא מבין.ואז הלכתי למוסך והוא אמר שהבולמים של מונרו הם לא מומלצים למאזדה או טויוטה המומלץ מה שהחבר שלו מחלקי חילוף כמובן ניסה למכור לי זה היה בולמים של kyb

עכשיו המצב הוא כזה .

אני יכול לקנות את הבולמים של מונורו ב600 (לטענת המסכניק הם לא שווים)

ואני יכול לקנות את הkyb יפני שזה יעלה 900 ש"ח

אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בתשובה מה כדאי ?

פורסם

שלום רב

א.אני מאמין כי המחיר 600 הוא לזוג בולמים של מונרו

ב. לפי דעתי ואני מדגיש דעתי אני מעדיף את מונרו ולבטח אים זהו מונרו סנס סטארק

ג.לגבי אחיזת כביש נתקלתי ברכבים שעברו למונרו ובסיבובים ה"ישבן" של הרכב נצמד אל הכביש (וכמובן מדובר בבולמים אחוריים)

בברכה זיסו

פורסם

השרשור ננעל - אין צורך לפתוח שני שרשורים על אותו נושא בדיוק.

אתם מוזמנים להמשיך את הדיון (אם יש צורך , בשרשור השני).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...