Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיגו 206 שנתון 2004. ובזמן נסיעה ממושכת עם הרכב הטורים מתחילים לעלות ולרדת בזמן עצירה עם הרכב ברמזורים. האוטו גם כבה לי פעם אחת ברמזור.

צילמתי סרטון להמחשה בזמן שזה קורה

https://youtu.be/wZAFFvYG5xs

היתי במוסך היום, חיברו לי את הרכב למחשב שלהם. והם לא מצאו כלום. הם גם נסעו עם הרכב אבל התקלה כנראה לא קרתה בזמן הנסיעה.

קראתי כאן בפורום מחיפוש בגוגל על אנשים שזה קרה להם והבנתי שזאת בעיה מאוד כללית ויכולה לנבוע מהרבה דברים.

רציתי לבקש המלצה על מוסך בבאר שבע שכן מתמחה באיתור תקלה זאת. האופציה השנייה שלי היא ללכת למוסך המרכזי ולחבר למחשב שלהם.

ועוד בקשה. הצינורות של המתזים שלי נקרעו וגם כשהם היו עובדים לא היה יוצא מים ..היתי שומע את המשאבה פועלת אבל מים לא היו יוצאים. רציתי לדעת איזה מוסך גם מטפל בדברים אלה.

תודה לכולם

פורסם

בס"ד

שים לב: בקשר לסל"ד הלא יציב, קודם כל תבצע ניקוי מצערת הפיתרון הכי פשוט וזול, אני חושב שזה יפתור את הבעיה, במידה ולא אפשר להוריד אחד מרשימת החשודים.

לגבי המתזים: ככל הנראה הדיזה בתוך המשאבה גורמת לבעיות, תחליף את המשאבה (עולה בחו"ל פרוטות, יחסית).

לשתי הבעיות יש סרטונים ברשת, תנסה לבצע בעצמך, תחסוך כסף ותצבור ניסיון.

בהצלחה...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

שים לב: בקשר לסל"ד הלא יציב, קודם כל תבצע ניקוי מצערת הפיתרון הכי פשוט וזול, אני חושב שזה יפתור את הבעיה, במידה ולא אפשר להוריד אחד מרשימת החשודים.

לגבי המתזים: ככל הנראה הדיזה בתוך המשאבה גורמת לבעיות, תחליף את המשאבה (עולה בחו"ל פרוטות, יחסית).

לשתי הבעיות יש סרטונים ברשת, תנסה לבצע בעצמך, תחסוך כסף ותצבור ניסיון.

בהצלחה...

היי רותם תודה על התשובה.

היתי שמח לקישור לסרטון של ניקוי בית מצערת, בקשר למשאבה ראיתי סרטון שמישהו מנקה שם משהו שהצטבר בו לכלוך וזה חזר לעבוד...

אני מפחד לעשות את זה בגלל שזה דיי מסובך להגיע למשאבה ברכב שלי

בנוגע לבית מצערת אשמח לקישור ואם יש גם קישור למשאבה גם אשמח

פורסם

בס"ד

זה בנוגע למצערת, אני מקווה שזה תואם למנוע שלך, או לפחות תקבל כיוון.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

כמובן שיש סיכוי שמדובר במנוע צעדים שצריך תשומת לב.

הרכב ידני או אוטומטי? איזה נפח מנוע?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אתה צריך לעשות ניקוי יסודי לבית מצערת כולל פירוק מנוע הצעדים מגוף המצערת וניקוי יסודי של המנוע צעדים והבית של מנוע הצעדים במצערת,תזמין 2 בקבוקים לפחות של ספריי קרבורטור,לדעתי זה יפתור לך את הבעיה.

• תוכן חדש...