Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מפרסם את הפוסט הזה אחרי שחיפוש בפורום נתן תוצאות ישנות ולא עדכניות.

אמ;לק - אין לי אפשרות לנקות את הרכב בעצמי, ואני מחפש מכון שטיפה מומלץ ואיכותי או חברי פורום שיכולים לעזור לי בתשלום, באזור כפר סבא.

פירוט:

יש לי דייהטסו סיריון 2008 שלצערי נמצאת במצב ניקיון גרוע מאוד אחרי שלא נשטפה כבר חודשים ארוכים, עקב עומס ואילוצים שלא נגמרים.

בנוסף לחוסר הזמן, אין לי נגישות לחשמל או מים עד לרכב, ולא חומרים וציוד מתאימים לניקוי, ולכן אשמח לשמוע על מקום מומלץ בכפר סבא והסביבה, שבו העובדים משקיעים בניקיון עם תשומת לב לאזורים הרגישים של הפח (כגון שריטות, מכות וקילופי צבע), ולכל אזורי פנים הרכב (כולל מקומות שקשה להגיע אליהם, ולכן מדלגים עליהם במכוני שטיפה הרגילים).

חשוב להדגיש שאני מחפש רק שטיפה וניקוי חיצוני ופנימי שמתבצעים באכפתיות, וממש לא דיטיילינג מלא לפי הספר, שעולה הרבה כסף ומצריך שעות ארוכות.

אפשרות אחרת (ואולי אפילו מועדפת) היא להיעזר בחברי פורום שגרים בסביבה, ובחומרים והציוד לניקוי שיש להם, כמובן תמורת תשלום ככל שצריך.

אשמח לעזרתכם!

תודה מראש :)

פורסם

מז"א ניקוי באכפתיות ? אף אחד לא יעביר מטלית רכה על היכן שיש קילוף צבע ומאידך מטלית גסה היכן שאין קילופים.

לרוב שטיפות הן קבועות - חיצוני במכונה בדר"כ, ניגוב חיצוני ידני, שטיחי רכב שוטפים בברז, שואב אבק, מטלית על הדשבורד + לוח שעונים, לפעמים סקיי בסיום - וזהו.

אף אחד לא יכנס לאוטו שלך בפנים ויתחיל לבדוק פריט פריט, אלא אם כן מדובר בדייטלינג או בשטיפה איכותית (מאוד) שעולה לא זול (בטח לא 30-50ש"ח לפנימי+חיצוני).

אם אתה חושב ששוטף בתחנות הללו יעביר יד בכל ה"חורים" (התאים בדלתות/דשבורד/כו') על מנת לראות היכן צריך לנקות - אתה טועה בגדול. לרוב ניקוי במקומות כאלו הינו קשה ומצריך זמן רב על מנת להגיע לתוצאה סבירה (למי שנשפך סודה או משהו דומה בתא של הדלת יודע על מה אני מדבר).

את כל האזורים הבעייתים בחלל הפנים תנקה אתה,

ואז תלך לשטיפה שיעשו לך פנימי+חיצוני.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

היי, תודה על התגובה.

אלא אם כן מדובר בדייטלינג או בשטיפה איכותית (מאוד) שעולה לא זול (בטח לא 30-50ש"ח לפנימי+חיצוני).

אם אתה חושב ששוטף בתחנות הללו יעביר יד בכל ה"חורים" (התאים בדלתות/דשבורד/כו') על מנת לראות היכן צריך לנקות - אתה טועה בגדול.

התכוונתי בעיקר לשטיפה איכותית מהסוג שהזכרת, בתקווה שיש דבר כזה.

פרסמתי את הפוסט כדי לברר אם מישהו כאן מכיר עסק כזה בסביבה שלי, ובגלל שמדובר בשטיפה יסודית לרכב מלוכלך שלא נשטף תקופה ארוכה, אני מוכן לשלם בהתאם גם מחיר גבוה.

אני משער שזה יהיה משהו בכיוון של מכון דיטיילינג שמספק גם שירות של שטיפה מקצועית בלבד. ביררתי למשל עם TLM במושב אלישמע, אבל מחוסר זמן ועומס לקוחות הוא לא מתעסק בשטיפות, אלא רק בדיטיילינג של ממש.

בחלק השני של הפוסט דיברתי על החלופה - להיעזר בחבר פורום מנוסה, שאתן לו תשלום הולם על החומרים, הזמן והסיוע שלו.

זה יכול להיות למשל מישהו שמתעסק בדיטיילינג כתחביב, או אחד שכבר ששוטף עצמאית במקצועיות ויש לו סביבה וציוד מתאימים.

• תוכן חדש...