Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוחד במכוני רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מכוני הרישוי הם בבעלות פרטית (למעט עמדה טכנית מספר 1 במשרד הרישוי => ולשם אתה לא רוצה להגיע !!)

לא תמיד הם משולבים בעסק לבדיקות רכב לפני קניה ו/או מוסך לתיקון ליקויים שנמצאו בטסט, אך אני מאמין כי אצל רובם יש.

למעשה להבנתי אסור שלמכון יהיה מוסך צמוד שמתקן את הליקויים (הדבר היחיד שמותר להם זה לוחית רישיון פגומה). בדיוק כדי שלא תהיה דלת מסתובבת מאחד לשני.

ובכל זאת יש. אני משתמש באחד (בטירת כרמל). איך זה? ההסבר שלהם הוא שזה "מוסך שמספק שרותי רישוי", ורק אם אתה לקוח של המוסך אתה יכול להשתמש במכון הצמוד.

אם יש איזה הבדל, מדען בפינצטה של פרס נובל לא ימצא אותו.

לגבי הרציות הכללית של טסט, ודאי שעקרונית זה דבר טוב. הבעיה לא העיקרון אלא הביצוע, שהוא לעיתים קרובות חפיפניקי ולעיתים - מושחת. היות שהמכון צריך להראות סטטיסטיקה סבירה של נכשלים, על כל רכב פח שהוא מעביר הוא צריך להכשיל רכב תקין (בגדול).

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...