Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלימה אוטונומית מאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הבלימה עובדת רק אם הרכב עומד להתנגש ברכב אחר או בבן אדם? נגיד בחנייה, האם הרכב אמור לבלום לפני התנגשות בקיר? כי אין לי שום התראה בחנייה. האם יש מהירות מינימלית כדי שהבלימה תעבוד?

פורסם

לכל יצרן רכב מערכת עם יכולות אחרות. ספציפית במאזדה, לפי דירוג משרד התחבורה, נראה שהמערכת שלהם לא מזהה הולכי רגל או דו גלגליים. אין מידע לגביי קירות (אולי בספר הרכב?)

פורסם

על הולכי רגל המערכת כן מתריעה. מה שמעניין אותי זה לגבי קירות והאם יש מהירות מינימלית שהמערכת נכנסת לפעולה.

פורסם
על הולכי רגל המערכת כן מתריעה. מה שמעניין אותי זה לגבי קירות והאם יש מהירות מינימלית שהמערכת נכנסת לפעולה.

תשים קרטון

ותנסה.

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

דרך אגב.

היה לי את התענוג המפוקפק של להרגיש את הבלימה האוטונומית בפעולה במאזדה 3.

לא, לא הייתי אפילו קרוב לפגיעה במישהו.. בכניסה למפעל שלנו יש מחסום כניסה מתרומם. יצא לי להתדקם מתחתיו כאשר הוא בתנועה מעלה וטרם סיים לעלות לגמרי. הרכב כנראה זיהה אותו כמכשול ומיד בלם לעצירה מוחלטת. בהחלט חוויה לא נעימה, אך מרגיע לחשוב שהרכב מסוגל לבלום באופן אוטומטי כי להימנע מפגיעה כלשהי. כשמערכת פועלת יש התראה במסך שאומרת כי (SCBS (Smart City Brake Support עובדת

• תוכן חדש...