Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח תוצאות בדיקה I25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר הראה לאבי את התוצאה בדיקה הבאה:

PJjejpO.jpg

על פניו הבדיקה נראית ממש ממש טוב חוץ משלדת המרכב..

הרכב שנת 2014 עשה 65KM

רוצים לדעת האם יש לאן להתקדם הלאה ולקחת לבדיקה מהצד שלנו או שהבדיקה שלו נראית יותר מידי נקייה ומה בקשר לסעיף של השלדת מרכב תודה

פורסם (נערך)

מציע שאבא שלך\אתה תיקחו את הרכב לבדיקה מטעמכם במכון בדיקה לבחירתכם.

על פניו נראה שהרכב עבר תאונה בחזית, ועלה על כמה מדרכות עם הגחון (מעיכות בתחתית ובפאנלים).

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם
מציע שאבא שלך\אתה תיקחו את הרכב לבדיקה מטעמכם במכון בדיקה לבחירתכם.

ברור שנעשה את זה בגלל זה גם העלתי את זה לפה זה נראה קצת תמוהה שהכל V חוץ משלדת מרכב..

מה בקשר למה שרשום בשלדת מרכב?

פורסם

לרכב יש קצב שילדה וזה עוד לפני בבדיקה שלך, מדובר ברכב מאוד נפוץ ולכן הייתי מדלג הלאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש רצה שילדה זה יותר משפיע עם הסחירות, אבל הבדיקה הזאת נקייה מידי, ויש סיכוי גדול כשתיקח את הרכב לבדיקה המצב יהיה אולי שונה.

אבל אם כבר בהתחלה המצב כזה דלג הלאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב נפוץ, לא להיט בכלל ועם קצה שלדה.

אני הייתי בורח.

קצה שלדה לבד מקטין את הסיכוי שאי פעם תצליח למכור ואם כן אולי ב 35% מתחת למחירון במקרה הטוב.

בקיצור, חפש רכב נורמאלי.

• תוכן חדש...